Viinikauppa.comOpiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Ensimmäinen tilaukseni ja toimitus tuli nopeasti. Ei moittimista. Mutta kuljetusliike, joka ei liity teihin tietänkään, oli rikkonut toisen pahvilaatikon, sisältö oli purettu toiseen laatikkoon,... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Varma toimitus, sekä ehdotettu vaihtoehto tilapäisesti loppuneelle tuotteelle. Pitkäaikainen suosikkijuomieni välittäjänä joiden kotiinkuljettajana toimii Nettikuski. Kaikki toimii omaan pihaan ast... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vinhos
  2. Loja de bebidas alcoólicas
  3. Atacadista de bebidas alcoólicas
  4. Internet Shop

Sobre Viinikauppa.com

Escrito pela empresa

Viinikauppa.com on toiminut vuodesta 2002 ja on vanhin edelleen toimiva alkoholia myyvä nettikauppa Suomen markkinoilla.

Meillä on yli 85000 rekisteröitynyt asiakasta ja olemme pakanneet noutovalmiiksi lähes 150000 tuhatta tilausta - se tarkoittaa noin 50000 eurolavaa.

Valikoimamme koostuu 1300 viinistä, oluesta ja väkevistä alkoholeista - kaikki kilpalikykyisin EU-hinnoin.

Tällä hetkellä aktiiviset tarjouksemme löydät tästä linkistä:

Viinikaupan tarjoukset.

Onko Viinikaupasta tilaaminen laillista?

Kyllä on.

Suomen viranomaiset ovat selkeästi todenneet, että on täysin luvallista ostaa alkoholia ulkomailta mikäli tilaaja järjestää myyjästä erillisen kuljetuksen - tämähän on käytäntö nimenomaan Viinikauppa.comin tapauksessa.

Viinikauppa.comin toimintatavan laillisuus on vahvistettu Suomen viranomaisten toimesta myös EU-tuomioistuimessa.

Viinikauppa.com voitti tullin myös vuonna 2010, jolloin Helsingin raastuvan oikeus totesi, ettei Viinikauppa.com harjoita kaukomyyntiä ja sen tapa erottaa kuljetus myynnistä on laillinen.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 20% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Como esta empresa usa o Trustpilot

Todas as opiniões

(56)

40 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Keräilyt sujuu hyvin

Keräilyt sujuu hyvin, mutta Nettikuski pilaa kaiken hitailla toimituksilla, nytkään tuskin juhannukseksi tulee tavaraa kun panttaavat sitä jossain. Muistaaksni viinikauppa kirjoitti, että tee tilaus 10.6. mennessä jos haluat sen juhannukseksi, olen tilannut 8.6. ja pahalta näyttää. :(

Classificada 5 em 5 estrelas

Ei mitään valittamista...itse tässä…

Ei mitään valittamista...itse tässä olen sekoillut...nyt jännitän saanko juomat juhannukseksi...ei ole kuulunut mitään, olen lähettänyt viestiä mutta ei vastattu.Täytyy kai ostaa Alkosta jotain kun tulee vieraitakin.
.terv. Maija Salminen

Kohtuullinen valikoima…

Kohtuullinen valikoima normaalikäyttöön, ei mitään ihmeellistä mutta perusoluet ja viinit edulliseen hintaan.
Tilausjärjestelmä toimii hienosti ja keräily on niin nopea että kuljetuksen voi tilata samantien.

Rahdin järjestäminen tilaukselle…

Rahdin järjestäminen tilaukselle todella haastavaa ja ei tunnu järjestyvän ei sitten millään !
Netin kautta löytyvät rahdinkuljettajat eivä ole ottaneet mitenkään yhteyttä vaikka olemme laittaneet lähetyksen mitoista heille tietoja.
Vastaamatta jättäneet mm. Paketti Pojat olemme laittaneet heidän S-postiin useita viestejä ilman, että olisimme saaneet vastauksia. Ecomtransit palauttaa meille jo maksamamme rahdin hinnan.. eivät nouda lähetyksiä viinikauppa.com:ista

10 de junho de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Osa tuotteista ei ollut enää…

Osa tuotteista ei ollut enää tilattavissa. Edellisen tilauksen toimitus kesti tarpeettoman pitkään. Muuten tuotteet ja toiminta ovat olleet hyviä.

9 de abril de 2026

Resposta da Viinikauppa.com

Varastomme on vaihtunut ja sen vuoksi tuotevalikoima on muuttunut. Välitämme tuotetoiveenne eteenpäin ja toivottavasti saamme valikoimaamme laajennettua tulevaisuudessa. Tervetuloa uudelleen ostoksille verkkokauppaamme!

Kaikki on toiminut hyvin

Kaikki on toiminut hyvin, eikä koskaan ole jäänyt saamatta mitä on tilannut! Joskus on ollut joku tuote loppu, ilmeisesti tilapäisesti? Ja jos joku tuote on loppu, niin ilmoitus on tullut, että saako muuttaa tilausta johonkin muuhun tuotteeseen.

31 de março de 2026

Resposta da Viinikauppa.com

Mainiota, että tilauksenne on saapunut perille ja olette tyytyväinen tuotteisiin sekä toimitukseen! Olemme hiljattain vaihtanut varastoa ja sen vuoksi valikoimassa voi olla tilapäisiä puutteita. Tervetuloa uudelleen ostoksille verkkokauppaamme!

Tilaan uudestaankin

Tuotteissa ei ole moitittavaa, toimitusaika on kohtuullinen ja hinnat ihan asialliset. Mutta pakkaamisessa pitää olla jotain haastetta, kun tuote menee pahvilaatikon sisällä rikki kuljetuksen aikana. Onneksi ei ollut lasipulloja tilauksessa.

12 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Muutaman vuoden olen tilannut tuotteita…

Muutaman vuoden olen tilannut tuotteita ja kaikki on sujunut mallikelpoisesti.
Asiakaspalvelu on ollut ripeää ja asiantuntevaa. Kaksi kertaa olen joutunut ottamaan sinne yhteyttä ja sieltä kerran minulle, mutta kaikki sujui hyvin.
Suosittelen lämpimästi.
Käytän todellakin jatkossa.
Kiitos

16 de março de 2026

Minulta puuttuu toinen…

Minulta puuttuu toinen paketti,tietenkin se isompi.Soittelin matkahuoltoon kadonneesta paketista 3 kertaa,hintaa tuli yli 10 e.Maksoin
tilauksen 16.4.2025.Ei ole vielä tullut pakettiakaan perille.Kolme eri tahoa syyttää toisiaan kadonneesta paketista,Viinikauppa toimi ennen hienosti,ei enää! Terv:Entinen asiakas

7 de maio de 2025

Pakkauksessa kesti kuukausi

Pakkauksessa kesti kuukausi, laitoin useita sähköposteja että jos esim yksi tilaamani tuote puuttuu niin sen voisi jättää pois niin saisi tilauksen liikkeelle. Kaikki oli kuulemma ok. No tilaushan olikin sitten väärin ja saapui 2kk jälkeen. Muuten oon ollu firmaan tyytyväinen mutta kyllä niin sohloukseks meni etten enää toiste.

22 de junho de 2024

Resposta da Viinikauppa.com

Hei! Suuret pahoittelut tapahtuneesta! Lähettäisittekö meille tilauksenne tilausnumeron ja tiedot saamistanne tuotteista kuvineen sähköpostiimme, asiakaspalvelu@viinikauppa.com, niin voimme selvittää tapausta.

Classificada 1 em 5 estrelas

Osa tilauksestani oli jossakin ja…

Osa tilauksestani oli jossakin ja minulla oli toisen asiakkaan tuotteet. Koitin selvittää sitä heidän kanssaan soittamalla useita puheluita....ei vaikutusta. Lopulta sain omani ja toinen asiakas omansa. Pyysin puhelinkuluista hyvitystä, no ei tullut.. ei tosin ollut yllätyskään. T. Entinen asiakas.

16 de dezembro de 2024

Resposta da Viinikauppa.com

Hei, ja suuret pahoittelut tapahtuneesta! Kyseessä oli kuljetusyrityksen virhe, joten kätemme ovat näissä tapauksissa sidotut, sillä emme osallistu kuljetukseen tai sen järjestämiseen, mutta onneksi kaikki päättyi lopulta hyvin ja oikea tilaus saapui perille!

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais