Wederom uitstekend geholpen bij onze hypotheekaanvraag. Dit keer door Jaap Zonjee. We konden tijdens en ook na de aanvraag met al onze vragen bij hem terecht. Dit maakte dat wij de aanvraag als zorgel... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Uitstekend geholpen door Jantien bij een complexe verdeling. Vanaf het eerste contact al een goed gevoel door haar menselijke en nuchtere insteek; je weet gewoon waar je aan toe bent en dat is o... Ver mais
Heel prettige hypotheekadviseur. Niels en zijn collega's gaven ons steeds duidelijke uitleg, ook in het Engels. Het proces verliep soepel en vlot. Niels spoorde ons op het juiste moment aan, zodat we... Ver mais
Inmiddels de 4e keer dat ik een hypotheek afsluit. Dit keer minder rechttoe-rechtaan. Brent heeft ons goed begeleid in het proces. Ipv problemen zag Brent oplossingen. In de communicatie merkte wij da... Ver mais
Informações sobre a empresa
Viisi helpt jou aan een voordelige hypotheek met de beste voorwaarden. Dat doen onze adviseurs door onafhankelijk het aanbod van ruim 45 geldverstrekkers te vergelijken. Een kundig advies door academisch geschoolde adviseurs. We zorgen voor snelheid in de hypotheekaanvraag om de financiering vlot rond te krijgen. En tijdens het proces zijn we flexibel, omdat dingen soms net even wat anders lopen. Dat vinden we niet alleen zelf, maar krijgen we ook terug van onze klanten via reviews en feedback. Viisi is een bedrijf met een missie: let’s change finance. En zo’n missie vraagt erom goed uitgedragen te worden. Dat wordt gedaan door een hecht team van 37 Viisionairs, die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor de purpose. Hieronder lees je over hoe we samen de financiële wereld veranderen en leer je ons als team van Viisionairs beter kennen.
Informações de contacto
Surinameplein 124, 1058 GV, Amsterdam, Holanda
- 020 811 88 00
- hello@viisi.nl
- viisi.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Ontzettend goed geholpen
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Niels van Viisi Hypotheken tijdens ons hypotheektraject. Onze situatie was allesbehalve standaard, maar dankzij Niels zijn deskundigheid is alles perfect geregeld. Vooral zijn duidelijke uitleg heeft ervoor gezorgd dat wij de aankoop van het huis met een gerust hart hebben kunnen doen.

Resposta da Viisi Hypotheekadvies
Zeer goed geholpen door Brent van Viisi!
Zeer goed geholpen door Brent van Viisi voor onze (doorstroom) hypotheekaanvraag! Kundig en waardevol advies gekregen. Door het documentencheck-team is de aanvraag ook soepel verlopen en was alles in één keer goedgekeurd.

Doortastend hypotheekadviesbureau
Goeie persoonlijke communicatie, een verhelderend adviesgesprek en snelle afhandeling van de hypotheekaanvraag. Kortom, wij zijn erg goed geholpen door Viisi!

Hypotheekadvies eerste koophuis
Wij hebben onze eerste koophuis gekocht met behulp van Viisi. Wij zijn ontzettend goed geadviseerd en begeleid in het kiezen van de juiste hypotheek. Als starter komt er veel op je af en hadden wij veel vragen. Thomas van Viisi heeft al onze zorgen en vragen weggenomen door zijn geduld, deskundigheid en professionaliteit. Vanaf de start hebben wij 100% vertrouwen gehad in het proces.

Van harte aanbevolen!
Superfijne, -snelle en behulpzame service! Brent van Huizen (en eerder Harry Otse) heeft ons enorm goed geholpen, alles duidelijk toegelicht en was altijd heel snel met terugkoppelen en schakelen, zodat we geen enkele biedingsdeadline hebben gemist. Nu twee keer via Viisi een hypotheek afgesloten - we bevelen ze van harte aan!

Snel en persoonlijk
We zijn goed en snel geholpen door Anne en het team. Er was fijn persoonlijk contact en de lijntjes waren kort. Anne heeft goed geluisterd naar onze input, al onze vragen snel beantwoord gedurende de volledige zoektocht naar een huis en ten slotte een passend advies gegeven. Zeker aanbevolen.

Klantvriendelijk, goede service
Wij zijn super geholpen door Marc. Wij kochten ons eerste koophuis en dan heb je best veel vragen. Hij was erg behulpzaam en beantwoorde snel al onze vragen. Samen loodste hij ons door het hele proces van onze eerste hypotheekaanvraag heen. Een hele fijne ervaring.

Aan te raden!
Vriendelijke service en de hypotheek was erg snel geregeld! Anne dacht goed met ons mee en reageerden snel op onze vragen. Dit bedrijf is zeker aan te raden!

Resposta da Viisi Hypotheekadvies
Dankzij Brent zijn we zeer goed…
Dankzij Brent zijn we zeer goed geholpen met het vinden naar de juiste hypotheek. Hij heeft ons altijd te woord gestaan als we vragen hadden en had oog voor onze situatie. Het hypotheekproces en de verwachtingen daaromtrent zijn door Brent goed uitgelegd. \
Het rondkrijgen van de hypotheek is zeer snel afgehandeld door het vakkundige personeel van Viisi. Om deze redenen raden wij Viisi als hypotheekadviseur ten zeerste aan!

Resposta da Viisi Hypotheekadvies
Heel betrokken en kundige adviseurs
Heel betrokken en kundige adviseurs. Helder advies gekregen en er werd goed meegedacht. Super fijn!

Resposta da Viisi Hypotheekadvies
Professionele en betrouwbare service!
Ontzettend tevreden met de hulp van Viisi Hypotheken! Onze adviseur, Marc, was altijd goed bereikbaar en reageerde vrijwel direct wanneer we vragen hadden. Professioneel advies en erg goed op de hoogte van onze situatie en paste het advies daar ook op aan. Het was ook duidelijk dat Marc veel ervaring heeft met mensen die een woning willen kopen vanuit het buitenland. Dankzij zijn hulp was het een soepel proces!

Resposta da Viisi Hypotheekadvies
Super geholpen door Viisi!
Erg tevreden over Viisi! Goed geholpen door adviseur Rutger en team. Erg pro-actief en houden ontwikkelingen in de markt goed in de gaten. Uiteindelijk advies opgevolgd om hypotheek eerder af te sluiten dan onze afspraak was gepland, i.v.m. mogelijk stijgende rente en dat bleek een goede zet!

Hypotheekadvies en aanvraag
Wij vonden Viisi via Google. Lazen daar de positieve reviews en daar voegen wij die van ons absoluut aan toe. Wij werden geholpen door dhr. Goedhart en zijn heel erg tevreden. We hebben geen moment spanning gevoeld, er was volledig vertrouwen dat het helemaal goed zou komen goed geregeld zou worden. Viisi hielp ons zelfs als uitgebreid nog voor we de officiële opdracht hadden gegeven. Doen!

Resposta da Viisi Hypotheekadvies
Niels heeft mijn ontzettend goed…
Niels heeft mijn ontzettend goed geïnformeerd, geadviseerd en geholpen in het gehele proces van het afsluiten van een hypotheek. Kan Viisi en Niels daarom van harte aanbevelen!

Aanrader!
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij het rondkrijgen van de hypotheek voor ons eerste huis! De hypotheek was super snel geregeld en alle afspraken konden online plaatsvinden, wat veel reistijd scheelde.

Resposta da Viisi Hypotheekadvies
Kundige adviseur met duidelijke…
Kundige adviseur met duidelijke antwoorden op vragen

Deskundig en behulpzaam
Marc heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. We hadden veel vragen maar hij was altijd bereikbaar en wist een antwoord op (bijna) elke vraag. Ook vonden we het fijn dat Viisi gelijk informatie geeft over vele verschillende geldverstrekkers en daarbij ook dingen als duurzaamheid benoemt.
Waanzinnig goed geholpen (door Lotte)
We zijn echt waanzinnig goed geholpen door Lotte van Wezel. Zij was precies de persoon waarvan je hoopt haar te vinden in je zoektocht naar de mogelijkheden van je huis. Ze heeft geduld, verdiept zich in je situatie, zet de zaken snel en simpel op een rij, schetst vervolgens een helder plan en dit alles doet ze op een hele prettige manier. Ik zou Viisi en Lotte zeker aanraden!!
Reliable and Professional
The communication throughout the entire process was smooth. They answer promptly to any queries made. The only concern I would have is that they don't have a clear understanding of how the 30% ruling works for expats (This does not matter anyway since your mortgage depends on your gross salary and the 30% ruling is only a tax benefit that has no relation to securing mortgage) and that indeed required some clarifications to be made during the discussions. Since Viisi deals with many expats, I think it is important information to know. However, they did a wonderful job guiding us with our documents and bringing forth options for mortgage providers despite me and my partner being PhD students in the Netherlands. At one point in the mortgage application, some issues arose from the mortgage provider's end with one of our documents but Viisi managed the situation very well and got our mortgage approved. I would recommend Viisi to anyone, especially foreign PhD students who want to have their own home in the Netherlands.
My pleasure to recommend Niels form Viisi
It's my pleasure to recommend Niels for his outstanding commitment and expertise in guiding me through the mortgage application process. His dedication, kindness, and constant support made the journey smooth and stress-free. He invested significant time in explaining every detail, ensuring I felt informed and confident. A true professional and a pleasure to work with. Highly recommend Viisi Hypotheekadviseurs for anyone navigating the complex world of mortgages.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.