Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dette virket nesten for godt til å være sant, men jammen fungerer det helt supert! Følger bruksanvisningen og med både ildfast form med litt brente rester og vinglass i samme vask ble det jammen rent... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Disken har inte blivit ren, glasen flottiga och jag har haft kontakt om det. Diskat på varmare och mindre resurssnålt, fortfarande inte rent. Efter Råd och röns test förstår jag att vi blivit lurade a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Leverans direkt till brevlådan Så smidigt att slippa släpa både diskmedel och tvättmedel hem från butiken. Upplevde också att det var snabb leverans. Både disk- och tvättmedel gör rent och är dryg... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Diskmedlet är helt ok, det innebär att disken blir nöjaktigt ren, men inte mer. Poängen med att använda det ligger därför på miljöaspekterna, att det motverkar belastningen av en redan skadad miljö de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de artigos para o lar

Virea skapar hushållsprodukter med omtanke – för både dig och planeten. Vi vill göra det enkelt att välja hållbart i vardagen genom produkter som är snälla mot både miljön och ditt hem. Vår mission är att minska onödiga kemikalier, mikroplaster och engångsplast i hushållet – utan att kompromissa med funktion, kvalitet eller design. Vi tror på att små val i vardagen kan göra stor skillnad över tid.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

225 opiniões

Respondeu a 96% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Jättedålig produkt

Jättedålig produkt. Disken blir inte alls ren. Glasen är helt solkiga, besticken får någon beläggning, denna beläggning även på porslinet.o som andra skriver avger de någon fet hinna på silen i botten.
Har ökat dosen, hjälpte inte.
Jag har kämpat på för miljön skull samt ekonomiskt, för jag känner mig lurad . Köpt in större mängd för att vara miljömedveten meeen de pengarna brinner ju inne nu då disken inte alls blir ren. Jag får återgå till vanliga tabletter.

5 de janeiro de 2026

Resposta da Virea

Hej Christina! Tack för att du tar dig tid att skriva, vi förstår verkligen din frustration.
Det ska självklart inte bli så här, och vi är ledsna att produkten inte fungerat för dig.

Det du beskriver med beläggning på glas, bestick och sil är inte den upplevelse vi vill ge, och vi vill gärna reda ut vad som hänt i just ditt fall. Det kan bero på flera saker (t.ex. vattenhårdhet, val av program, dosering osv), men oavsett vill vi hjälpa dig vidare på ett schysst sätt.

Hör av dig till oss på support@virea.se
, så tittar vi på detta tillsammans och hittar en lösning.
Du ska inte känna dig lurad, det tar vi på största allvar.

Ludvig
Grundade av Virea

Funkar jättebra

Diskdukarna funkar jättebra och är busenkla att använda

30 de dezembro de 2025

Resposta da Virea

Hej Helena! Vad roligt att höra - det är precis så det ska vara, lätt att välja rätt! 😄💚

Ha en fin måndag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Gillar idén men produkten äter upp alla…

Gillar idén men produkten äter upp alla tryck etc på kläder och sliter dem väldigt mycket vid tvätt.

Resposta da Virea

Hej Olivia! Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse. Det tar vi på stort allvar.

Det låter självklart inte som det ska, och vi vill gärna titta närmare på hur produkten har använts så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Hör gärna av dig till oss på support@virea.se
, så hjälper vi dig vidare där.

Allt gott

Tvättar så rent och bra

Tvättar så rent och bra. Behövs inget sköljmedel heller. Toppen.
Har alltid varit känslig mot tvättmedel, men detta klarar jag. 😀

Resposta da Virea

Hej Elisabeth! Tusen tack för recensionen :) Extra glada blir vi av att du, som är känslig mot tvättmedel, upplever att detta fungerar bra för dig. Det är precis därför vi tagit fram arken – snällt mot både kläder och hud 😊

Tack för att du delade med dig!

Bästa köpet nånsinn !

Bästa köpet nånsinn !! Underbart att bara slänga in ett halvt eller helt ark i tvättmaskinen i stället för kletigt pulver!
Har hemtjänst, så jag har delat med mig till personalen med ett par ark !!
Har även slutat med sköljmedel sen många år ! Tvätten luktar jättegott numera, hela tvättstugan doftar friskt västkust !!!

Resposta da Virea

Hej Maivy! Så kul att du uppskattar tvättbladen :) Stort tack för att du tog dig tid att skriva och för att du är med och sprider Virea vidare 💚

Jonathan Svensson
Grundare av Virea

Fungerar utmärkt

Fungerar utmärkt, det blir inte lika blänkande som med "kemikalie" diskmedlet, men med tanke på miljön är det ändå värt det.

10 de dezembro de 2025

Hej Inger! Tack för din fina och nyanserade feedback 💚
Precis som du skriver kan det bli lite mindre blänk jämfört med traditionella diskmedel, men vi är glada att du tycker att miljöfördelen väger tyngre 🌱

Ett litet tips om man vill ha extra glans är att använda utspädd ättika som spolglans. Det är ett enkelt och miljövänligt sätt att få klarare glas och minska beläggningar.

Tack för att du väljer ett mer hållbart alternativ och delar din upplevelse 🙏

Ha en fin dag!

Supernöjd efter 1 månad användning

Använt Virea i en månad nu och super nöjd. Kan dock rekommendera att köra muggar med kaffe fläckar, osv, på 65 grader om ni har möjlighet. Det gör susen!

17 de novembro de 2025

Resposta da Virea

Hej William! Superbra tips, just te- & kaffefläckar kan vara extra besvärliga :)

Ha en fin dag!

Superfina köksredskap

Superfina köksredskap. Anledningen till att det inte blir full pott beror på spagettisleven som om möjligt skulle haft längre ”klor”.

16 de dezembro de 2025

Resposta da Virea

Hej Annica! Tusen tack för din feedback, vi tar med oss detta :)

Allt gott

Funkar bra!

Fungerar precis lika bra som "vanliga" disktabletter. Har testat ett halvt ark till full maskin och det räcker 🤩 Bra kommunikation från företaget med gällande leverans.

10 de dezembro de 2025

Blandat resultat

Uppdatering 2026 - 01-06
Efter jag har förstått att det inte är salt i produkten, så fyllde jag på med maskindisksalt.
Nu funkar det bättre.
Fortfarande får man rengöra maskinen oftare då det blir rätt kladdigt i botten efter ett tag.

Slut uppdatering

Vi har testat ett par veckor nu. Jag köpte dessa för att kunna diska porslin som jag inte vill blir blekt av vanligt diskmedel. När jag dessutom förstod att de var bättre för miljön, så var det ett enkelt val.

En hel del av disken blir skinande rent.
Men det blir alltid något som inte blir rent. Särskilt kaffekoppar får en beläggning kvar och när man slagit upp en kopp kaffe och druckit ur, så ser man ibland att det fanns smuts kvar från senaste disken.
En del tallrikar brukar ha samma problem.

Vill gärna att det ska fungera, så vi har testat olika doser, temperaturer och att lägga bladen ihopvikta i tablettluckan. Men inget hjälper.
Så jag vet inte om vi kommer fortsätta med dessa, då vi måste kolla allt så det inte är smutsigt och det blir en del handdisk efter varje maskin

9 de dezembro de 2025

Bra miljöval!

Bra miljöval!

Vireas produkter är enkla att använda och det märks att de är av god kvalité och bra för miljön! Har handlat både diskblad och tvättblad samt träredskap!
Har inte testat tvättbladen ännu, men diskbladen fungerar toppen!! Och träredskapen är gedigna.

5 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ja ett ärligt omdömme ska jag lämna

Ja ett ärligt omdömme ska jag lämna! Diskbladen är jag imponerad utav! Bor i Uppsalatrakten med mycket kalkrikt vatten. Glasen,tallrikar och övrigt porslin är rent och mjukt på ytan. Mest imponerande är grytorna. Inte en kalkrand i sikte.Tvättbladen har jag bara testat en tvätt ingen svårare. Men ska bli intressant att se om hundfiltarna blir rena.
Väldigt bra känsla att slippa all plast och annat obehagligt.
Birgitta

4 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.