Leia as opiniões dos outros
Geüploade documenten waren niet goed overgekomen. Een vlotte reactie ontvangen zowel via de mail als een bericht om deze opnieuw aan te leveren. Daarna is de visum ook vlot afgehandeld! Communicatie l... Ver mais
Om een visum voor India aan te vragen, moet men veel gegevens invullen, moet echt veel geduld hebben. Dat is een minpunt. Wachten ongeveer 5 dagen en dat nog metrieke gegevens invullen. Communicatie v... Ver mais
Het aanvragen van mijn eTA voor Canada verliep soepel. Via de officiële website was alles duidelijk uitgelegd en binnen 10 minuten was mijn aanvraag ingediend. Nog geen uur later kreeg ik al de goedk... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Gaat u op reis naar Turkije, Amerika of Canada? Dan heeft u waarschijnlijk een visum nodig om te mogen reizen en verblijven in deze landen. Via VisumBuitenland.nl heeft u de mogelijkheid om goedkoop, eenvoudig en snel het benodigde officiële e-visum on...
Informações de contacto
Insulindelaan 115, 5642 CV, Eindhoven, Holanda
- visumbuitenland.nl
Vlot en adequaat.
Gebeld en heel vriendelijk en geduldig…
Gebeld en heel vriendelijk en geduldig geholpen
De aanvraag ging makkelijk
De aanvraag ging makkelijk. Echter had ik problemen met het maken van een pasfoto via mijn laptop. Het beeld werd niet scherp. Bij inscannen van een pasfoto bleek het formaat onvoldoende. Dus duurde het even voor alles was afgerond.
het is duidelijk uitgelegd hoe je het…
het is duidelijk uitgelegd hoe je het moet doen en de verwerking was snel in orde.
Aanvraag ging snel en soepel.
Omdat de wijze van aanvraag en…
Omdat de wijze van aanvraag en afhandeling zeer vlot ging
Ik vind
Ik vind , dat ik fantastisch op de hoogte ben gehouden. Het betreft zowel de dingen die ik gedaan heb als de dingen , die ik nog moet doen.
Het bijvoegen van paspoort en pasfoto vond ik moeilijk en heb hulp ingeschakeld. Het was voor haar duidelijk wat ze moest doen.
Handige/duidelijke site
Handige/duidelijke site. Met spoedaanvraag het visum heel
snel binnen
Snel en duidelijk
Professionele medewerkers met ervaring
Professionele medewerkers met deskundigheid hoe het visa in korte tijd is afgehandeld en toegewezen.
Visa is binnen 2 dagen goedgekeurd.
Overzichtelijk en duidelijke informatie…
Overzichtelijk en duidelijke informatie en procedure - Snelle berichtgeving
Het visum kwam erg snel aan
Het visum kwam erg snel aan.
Ondanks dat er voor het visum veel informatie nodig is, vond ik het daarmee een betrouwbare site !
Perfecte service
Supersnel Vriendelijk Klantvriendelijk Perfectie service
Snelle en makkelijke visum aanvraag
Snelle verwerking van de aanvraag met duidelijke uitleg.
Ze adverteren met spoed maar klopt niks van
Ze adverteren met spoed. Maar ze verkopen je lucht. We zijn met een vrienden groep nr Engeland gevlogen laat minute. Ik heb hier een spoed verzoek gedaan. En een van m’n vrienden de normale procedure ( die overigens veel goedkoper is) en het akkoord kwam bijna tegelijk binnen. We hadden ongeveer gelijk verzoek ingediend.
Duidelijke instructies en formats
Duidelijke instructies en formats. Ze zorgen ervoor dat je niet in het lastige systeem van de Indiase aanvraag vast komt te zitten. Het voorkomt veel verspilde uren en frustraties
Een gemakkelijk in te vullen site
Een gemakkelijk in te vullen site. Helder en duidelijk. Snelle actie. We hebben zondag de documenten opgestuurd en vandaag alles al in huis. 🙏
Ervaring is goed. Fijne service.
Ervaring is goed. Vragen zijn makkelijk in te vullen. Alleen het uploaden van de pasfoto is onhandig. Het lukt nooit in 1 keer. Blij dat deze service bestaat. Ik vind de prijs (voor mij ruim twee keer zoveel als de ambassade prijs) echt buitensporig.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.