VitaYummy Opiniões 457

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtige gode produkter - bruger hair and nails og collagen. Er super tilfreds og så smager de jo godt - dejligt med “vingummi” til morgenmaden😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid nemt og hurtigt. God kommunikation gennem hele processen. Ved problemer reagerer de hurtigt og på en god måde. Gode produkter, som er en fast rutine hjemme hos mig. Anbefaler på det varmeste... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ELSKER vitayummy hair&nails. Jeg har KUN fået gode resultater, og mit hår vokser, knækker mærkant mindre, synlige nye hår, og så er det bare blevet vildt fyldigt. Jeg har spist dem i 4 måneder,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos
  2. Loja de produtos para cabelo
  3. Loja de cosmética

Escrito pela empresa

Hos VitaYummy finder du et stort udvalg af velsmagende beauty og hverdags vitamin vingummier til både børn og voksne 💖 Gældende for alle vores vitaminer er, at de er fri for kunstige søde-, smags- og farvestoffer. Vi er sjove, fordi vi er formet som vingummi vitaminer, men dybt seriøse når det kommer til indhold 🤩

Informações de contacto

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Anbefaler på det varmeste

Altid nemt og hurtigt.
God kommunikation gennem hele processen.
Ved problemer reagerer de hurtigt og på en god måde.
Gode produkter, som er en fast rutine hjemme hos mig.
Anbefaler på det varmeste til alle jeg kan komme afsted med at anbefale VitaYummy til.

28 de abril de 2025

Resposta da VitaYummy

Det gør os simpelthen så glade at høre 😍Det betyder enormt meget 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

De bedste, når det kommer til kosttilskud!

VitaYummy er det bedste mærke. Både indenfor vingummi kosttilskud, men jeg synes også de er det indenfor kosttilskud i det hele taget. Kvaliteten er helt klart i top og et kæmpe plus at de er fri for kunstig smag og sødme. Største anbefaling herfra.

25 de março de 2026

Resposta da VitaYummy

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤩
Så dejligt at høre, at du er glad for VitaYummy 😃
Dbh Caroline / VitaYummy

Classificada 3 em 5 estrelas

Hair & Nails

Jeg hader virkelig at skulle smaske vingummier hver dag (ja, sikke et luksusproblem, men jeg spiser ikke slik.) Jeg købte hair & nails vingummierne fordi de er bedst anmeldt blandt andre hår-kosttilskud. Men hvor ville jeg dog ønske, de kom i almindelige kapsel/pilleform. Tager tilløb hver dag, til at skulle få det overstået. 😏 svært at sige om det virker- har spist dem en måned. Tror dog mit hår gror hurtigere!

19 de março de 2026

Hej Kit,
Hvor er vi glade for at produktet virker så godt for dig. Vi er selvfølgelig kede af, at du har givet os en 3-stjernet anmeldelse på grund af at produktet er i vingummiform - fordi vi ikke har nogen mulighed for at ændre dette, da det er hele konceptet ved vores brand.

Du må meget gerne kontakte mig på info@vitayummy.com, så vi kan tage en dialog omkring dette.

Dbh Caroline / VitaYummy

Classificada 1 em 5 estrelas

Har ikke modtaget pakken

23 de fevereiro de 2026

Hej Bjarne,

Jeg kan se at din ordre fra Fredag d. 20. februar blev afsendt fra vores lager d. 23. februar - vores lager arbejder ikke i weekenden, hvorfor den først er blevet sendt om mandagen. Pakken blev leveret til den ønskede pakkeshop d. 24. februar og er afhentet i dag d. 3. marts kl 09:38.

Du er velkommen til at kontakte mig på info@vitayummy.com, så vi kan se hvad der evt. er gået galt.

De bedste hilsner,

Caroline / VitaYummy

Glad for de vitaminer

Jeg elsker vitaminer de smag lækkert og god. Bestilling altid ved jer og børn elsker det end andre vitaminer.

3 de fevereiro de 2026

Resposta da VitaYummy

Det er vi så glade for at høre 🥰Tusind tak for din fine anmeldelse 🤗

Classificada 4 em 5 estrelas

Stabil levering og gode produkter

Fine produkter og nem levering. Dog lidt dyrt derfor de 4 stjerner. Men det er min opfattelse de kører med gode tilbud ind i mellem. Bare ikke lige på de produkter jeg skulle bruge, desværre.

30 de dezembro de 2025

Resposta da VitaYummy

Det gør vi nemlig :) I marts fylder vi 8 år, så mon ikke kommer nogle hyggelige tilbud :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ELSKER vitayummy hair&nails.

Jeg ELSKER vitayummy hair&nails.
Jeg har spist dem i 4 måneder, og allerede efter første månede havde jeg god effekt. KUN positiv herfra.

6 de fevereiro de 2026

Resposta da VitaYummy

Så super dejligt at høre 🥰Kæmpe tak for den fine anmeldelse 🙏

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais