Ben bu uygulamayı o kadar çok kullanıyorum ki özellikle geceleri uyumadan önce kelime tekrarı oyun oynayarak yapınca unutmuyorum.Sürekli gelişmesi daha da güzel kılıyor bu durumu sınavlardan önce tekr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Uygulama genel olarak güzel. Bizim isteklerimiz ankete yazdıklarımız doğrultusunda geliştirmeye devam ediyorlar. Yemekhanede yemek yerken, durakta beklerken bile bazen açıp kelime çalışıyorum. Gerçekt... Ver mais
ilerleyişimize uygun seviyedeydi ve eğlenceli oyunlarla pekiştirmek çok zevkliydi :)
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vocaprof, İngilizce kelime öğrenmeyi eğlenceli ve etkili hale getiren yenilikçi bir dijital platformdur. Öğrenciler, öğretmenler ve dil öğrenmeye meraklı herkes için geliştirilmiş etkileşimli kelime oyunları ve testlerle kelime bilgisini hızlı ve kalıcı bir şekilde geliştirebilir. Kullanıcı dostu arayüzü, zengin içerikleri ve bilimsel öğrenme tekniklerine dayalı yapısıyla Vocaprof, İngilizce kelime haznesini geliştirmek isteyenlere özel çözümler sunar. Eğlenerek öğrenmek isteyenler için tasarlanan bu platform, her seviyeye uygun içeriklerle dil becerilerinizi güçlendirmenize yardımcı olur. Siz de Vocaprof.com'u deneyerek İngilizce kelime bilginizi geliştirin ve öğrenme sürecinizi keyifli hale getirin! 🚀
Informações de contacto
Akınlar mahallesi 2675. cadde no:67, 81600, Duzce, Turquia
- 00905419064522
- destek@enwadil.com
- vocaprof.com
Não respondeu a opiniões negativas
Como esta empresa usa o Trustpilot
Eğlenirken öğrenmeyi sağlayan bir…
Eğlenirken öğrenmeyi sağlayan bir uygulama.
Good application
It is a very beautiful and educational application.
Vocaprof gördüğüm en iyi kelime…
Vocaprof gördüğüm en iyi kelime uygulaması, konu konu ayrılmış olup bir kelimeyi kapsamlı olarak öğretiyor . Çok keyifli bir uygulama
Güzel bilgiler eğitimler veriliyor
Güzel bilgiler eğitimler veriliyor. Öğretmenler saygılı ve bilgili.
Fiyat olarak bir tık daha uygun olabilir.
Kaynaklar bu fiyatlara göre basım yapılarak gönderilmedi.
Eğitim guzel memnun kaldık.
Kelime haznesi oldukça geniş bir…
Kelime haznesi oldukça geniş bir uygulama
Kelime
Derslerle beraber o haftaki kelimeleri eğlenceli ve güzel bir şekilde takip ettim.
It was a wonderful experience.
Her şey şahaneydi çok memnun kaldık
Her şey şahaneydi çok memnun kaldık
Çok memnun kaldım çok güzel bir…
Çok memnun kaldım çok güzel bir uygulama teşekkür ederim her şey için
It is a very good app for learning…
It is a very good app for learning vocabulary.
Vocaprof helps me remember words…
Vocaprof helps me remember words better, and I really enjoy using it.✨
Uygulamada seviyen ve bir sonraki…
Uygulamada seviyen ve bir sonraki seviyeye hazırlayacak kelime kapasitesi var. Eğer istersen tek bir alandaki tüm kelimeleri dr öğrenebilirsin bence mükemmel bi özellik. Kelimeyi çeşitli aktivitelerler sadece anlam değil yazma dinle gibi etkinlikler de yaptırarak tamamen kalıcı hale getiriyorlar. Sonrasında da bize eğlenceli oyunlar oynamak kalıyor
Muhteşem Kelime Uygulaması
Harika bir uygulama size her şeyden bir seçenek sunuyor çalışmaya dair, sıkıldığınızda, yolda, sporda, işte vb yerlerde açıp rahatlıkla göz atıp kelime çalışacağınız bir uygulama. Çalışırken oyunlar oynayıp keyif alıyorsunuz ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.
Başarılı bir uygulama
Eğitimlerimizle entegre kelime ünitelerine sahip ve bunun dışında birçok noktada öğrenmemizin faydalı olacağı kelimeler mevcut. Güncellemelerle daha verimli bir uygulama haline geldi.
Enwada 9 ayımı tamamladım ve gerçekten…
Enwada 9 ayımı tamamladım ve gerçekten bana çok katkısı oldu şimdi diğer kurutma devam ediyorum. En güzel iyikilerimden biri enwa 🤍
Pratik ve etkili bir uygulama
Vocaprof uygulaması kelime öğrenme konusunda gerçekten çok yardımcı oldu. Kelimeleri sadece ezberletmek yerine okunuşu ve cümle içindeki haliyle öğretmesi çok iyi ve bunu oyunlarla pratik edebilmemiz oldukça keyif verici. Hafta hafta ilerlemesi de düzenli çalışmayı sağlıyor. Kelimeler gerçekten akılda kalıyor, ben memnun kaldım çok teşekkür ederim
Kelime öğretme şekli başarılı
Kelime öğretme şekli başarılı. Derste kullandığımız kelimelerle örtüşmesi ayrı öğretici.
İngilizce kelime
İngilizce kelimeleri video, ses ve anlamıyla öğreten keyifli bir kelime uygulaması.
Derslerle entegre ve farklı metotlarla…
Derslerle entegre ve farklı metotlarla kelime öğrenmemize yardımcı olan, eğitim süresince ücretsiz erişebildiğimiz faydalı bir kelime uygulaması, eğlenerek öğreniyoruz ✨
Çok güzel bir uygulama
Çok güzel bir uygulama, kelime öğrenmeyi çok daha keyifli hale getiriyor
A Experiência Trustpilot
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.