Ben bu uygulamayı o kadar çok kullanıyorum ki özellikle geceleri uyumadan önce kelime tekrarı oyun oynayarak yapınca unutmuyorum.Sürekli gelişmesi daha da güzel kılıyor bu durumu sınavlardan önce tekr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Uygulamada seviyen ve bir sonraki seviyeye hazırlayacak kelime kapasitesi var. Eğer istersen tek bir alandaki tüm kelimeleri dr öğrenebilirsin bence mükemmel bi özellik. Kelimeyi çeşitli aktivitelerle... Ver mais
Uygulama genel olarak güzel. Bizim isteklerimiz ankete yazdıklarımız doğrultusunda geliştirmeye devam ediyorlar. Yemekhanede yemek yerken, durakta beklerken bile bazen açıp kelime çalışıyorum. Gerçekt... Ver mais
ilerleyişimize uygun seviyedeydi ve eğlenceli oyunlarla pekiştirmek çok zevkliydi :)
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vocaprof, İngilizce kelime öğrenmeyi eğlenceli ve etkili hale getiren yenilikçi bir dijital platformdur. Öğrenciler, öğretmenler ve dil öğrenmeye meraklı herkes için geliştirilmiş etkileşimli kelime oyunları ve testlerle kelime bilgisini hızlı ve kalıcı bir şekilde geliştirebilir. Kullanıcı dostu arayüzü, zengin içerikleri ve bilimsel öğrenme tekniklerine dayalı yapısıyla Vocaprof, İngilizce kelime haznesini geliştirmek isteyenlere özel çözümler sunar. Eğlenerek öğrenmek isteyenler için tasarlanan bu platform, her seviyeye uygun içeriklerle dil becerilerinizi güçlendirmenize yardımcı olur. Siz de Vocaprof.com'u deneyerek İngilizce kelime bilginizi geliştirin ve öğrenme sürecinizi keyifli hale getirin! 🚀
Informações de contacto
Akınlar mahallesi 2675. cadde no:67, 81600, Duzce, Turquia
- 00905419064522
- destek@enwadil.com
- vocaprof.com
Não respondeu a opiniões negativas
Como esta empresa usa o Trustpilot
One of the most valuable parts of this…
One of the most valuable parts of this course was using the Vocaprof application. It made learning new words more interactive and effective.
It’s a great app for learning vocabulary
Uygulamayı genel olarak beğenmedim
Uygulamayı genel olarak beğenmedim. Kelimeler için verilen örnekler çok akılda kalıcı değildi.
Etkili bir uygulama
This is usefull app. There are so many category and games so it isn’t boring. You can learn vocabulary easily.
Verimli bir kurs süreciydi.
Çok verimli bir uygulama kullanımı da…
Çok verimli bir uygulama kullanımı da rahat bir uygulama fakat bildiğimiz ve emin olduğumuz kelimeleri atlama yapamadığımız için vakit kaybı oluyor ve tekrar süresi uzun olduğu için biraz sıkıcı oluyor onun haricinde çok memnun kaldığım verimli bir uygulama.
Gayet güzel bir uygulama hem yazarak…
Gayet güzel bir uygulama hem yazarak hem dinleyerek hemde öğretmek istediği kelimenin geçtiği videolu örnekleriyle çok beğendim
Enwa Dil ailesi kıymetli zülfikar ve…
Enwa Dil ailesi kıymetli zülfikar ve şebnem hocamla geçirdiğimiz 3 ay çok keyifli ve kıymetliydi. Eğlenirken öğrenme sürecinde VocaProf uygulaması da bizlere büyük katkı sağladı.
Kelime ezberini oldukça kolaylaştıran…
Kelime ezberini oldukça kolaylaştıran bir uygulama.
My experience was amazing!!!
Cok guzel bir uygulama dahada…
Cok guzel bir uygulama dahada gelistirilebilinir.
Çok akılda kalıcı bir uygulama
Çok akılda kalıcı bir uygulama, öğrendiğin kelimeler çok güzel pekişiyor.
Güzel bir uygulama.
Kendi adıma sabır emek ile geçen 3 ay…
Kendi adıma sabır emek ile geçen 3 ay ve şu an kendimi ifade edip konuşabilen halim, ne diyebilirim ki bu benim aşmakta zorlandığım beni olduğum yerde tutan bir konuydu;anlıyorum ama konuşamıyorum. Şu an hem anlıyor hem konuşuyorum teşekkür ederim Enwa akademiye ve hocalarıma.Deniz hocam güleryüzün beni derslerde merakla tuttu. Doğa hocam iyi ki what else what else dediniz de ben konuşmaya zorladım kendimi.
Eğitici bir kelime uygulaması
Eğitici bir kelime uygulaması. Belki haftalık kelime sayısı artabilir
Yeni kelimeler öğrenmek kolaylaşıyor…
Yeni kelimeler öğrenmek kolaylaşıyor hem yazma hem dinleme kısmı gelişiyor.
Super Useful Application!
I can improve my vocabulary skills everywhere thanks to this application. This application gives you opportunity to memorize words' meanings efficiently and permanently.
Enwa’yı seçtiğim için asla pişman…
Enwa’yı seçtiğim için asla pişman olmadım
Beni bir üst seviyeye çok rahat…
Beni bir üst seviyeye çok rahat taşıdığını düşünüyorum. Öğretmenlerin ilgisi ve anlayışı çok güzeldi.
A Experiência Trustpilot
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.