Niet doen!
Bedrijf staat niet ingeschreven bij de KvK. Product blijkt dropshipping van dermate slechte kwaliteit. Klantenservice reageert niet op klachten.
Sem histórico de convites para avaliação
Telefoon houder besteld voor VW Up . Maar niet gekregen via DHL na veel correspondentie kreeg ik te horen dat ik een oplichter was! Ze boden mij aan een 2e houder te sturen voor de helft ik ben er niet op in gegaan omdat ik al een betaald had en niet gekregen heb
Kortom ik Bestel hier nooit meer iets en denk goed na voor je hier iets besteld!!!!
Heb 10 dagen geleden een telefoon houder besteld
Maar niet ontvangen ondanks de mededeling dat DHL het had af geleverd
Naar veel telefoontjes en apps zeggen ze je hebt het gekregen volgens DHL
De firma van telefoonhouders beweerde zelfs dat ik een oplichter zou zijn
Ik vind het absurd en klant onvriendelijk om zoiets af te handelen
Ik ben er klaar mee en ga naar een ander bedrijf die wel een goede Naam hebben
Grt joop
Slechte kwaliteit 3d geprinte houder, hier zit voor een paar dubbeltjes aan filament in. De klem voor de telefoon is slap en te klein voor de huidige telefoons met een cover eromheen. De telefoon valt steeds uit de klem. Het geld wat voor dit slappe slechte product wordt gevraagd, komt overeen met oplichting!!
Product is niet op voorraad, verteld werd via whatsapp dat deze binnen 5 dagen geleverd zou worden. Hierna nogmaals gemaild, en toen was het ineens 1.5 week. Hierna mijn bestelling geannuleerd. Helaas gaf de webshop aan al een verzendlabel te hebben aangemaakt, voor iets wat nog niet verzonden was? Dus kreeg ik nog 7 euro minder ook teruggestort. Tevens geen duidelijke contactgegevens op de website, wat volgens de wet verplicht is.
Bestelling niet gekregen. Ook het contact is slecht. Niet te bereiken.
Krijg een 3D geprinte houder binnen wat nergens vermeld staat. Houder is al snel lam en blijft niet meer staan. Contact is ook moeilijk en geen reactie.
Goede telefoonhouder!! Super handig in gebruik. Snel bezorgd via DHL. Bij vragen kreeg ik al gauw antwoord en ze denken mee. Je merkt echt dat ze willen dat je tevreden bent. Aanrader!
Ik heb een telefoonhouder besteld voor mijn citigo… werd netjes bezorgd door dhl… heb volkswagenuptelefoonhouder nog een berichtje gestuurd dacht dat ik geen track en trace had maar achteraf had ik die wel van dhl…binnen een paar uur kreeg ik netjes antwoord.. alles naar tevredenheid 👍
Een webwinkel zonder KvK en contact gegevens op de site.
Het is alleen mogelijk om een contactformulier in te vullen maar dat werkt nauwelijks.