Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn product en goede klantenservice. Zelf had ik een te lichte kleur fiberspray besteld. Zonder problemen en heel snel heb ik alsnog kosteloos de juiste kleur opgestuurd gekregen. Heel erg blij mee!... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden met de spray. Wordt netjes en snel geleverd. Alleen inderdaad, zoals meerdere mensen hier aangeven. : de prijs is weer gestegen en dit maakt het product minder aantrekkelijk.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik al jaren dwz zolang het te koop is de vhp hairspray op kleur, dark brown. Ik kan niet meer zonder en er is geen goed alternatief. Helaas ben ik nu afhankelijk van een pensioen en dat is gee... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

77 opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Week geleden mail gestuurdk dat een bus…

Week geleden mail gestuurd dat een bus haarlak kapot is niets meer van gehoord.

2 de setembro de 2025

Resposta da Volume Hair PLUS

Beste Arda, wat een vervelende situatie en dit is zeker niet hoe wij met onze klanten omgaan. Wij hebben onze systemen nagekeken maar vinden geen email en ook geen bestelling onder jouw naam en emailadres. Wil je ons svp het bestelnummer doorgeven en laten weten wanneer je ons gemaild hebt? Dan kijken wij dat direct na om een en ander op te lossen. Alvast dank voor je reactie en groet,
VHP Klantenservice / Max

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb het product gekocht en eenmalig…

Ik heb het product gekocht en eenmalig gebruikt. Dit is een product wat voor mij niet werkt, waardoor ik de klantenservice (Bram) heb benaderd. Eenmaal een reactie gekregen, na uitleg welke instructies ik allemaal heb opgevolgd geen reactie ontvangen. Heel slecht dit.

8 de agosto de 2025

Resposta da Volume Hair PLUS

Beste Ano, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat het product bij jou niet het gewenste resultaat gaf. Dat kan uiteraard gebeuren maar dat je onze service als onvoldoende hebt ervaren is absoluut niet de ervaring die wij willen dat klanten hebben.

Wij kunnen in ons systeem geen contact terugvinden met iemand van onze klantenservice met de naam die je noemt. Mogelijk is er iets misgegaan in de communicatie, en dat spijt ons enorm. Wij helpen je graag alsnog persoonlijk verder en zoeken samen naar een oplossing.

Helaas staat jouw email adres niet vermeld. Zou je ons een bericht willen sturen naar klantenservice@volumehair.nl? Dan pakken we dit direct op en kijken we wat we voor je kunnen doen.

Nogmaals excuses voor de verwarring en dank dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.
Met vriendelijke groet, Max

Service boven verwachting

Per ongeluk had ik een verkeerde tint besteld, maar de klantenservice was gewoon fantastisch! Ze hebben de juiste tint helemaal gratis opgestuurd – super bedankt! De spray is echt top, van uitstekende kwaliteit en gewoon onvervangbaar

23 de agosto de 2025

Geweldig product

Top product, gebruik het al geruime tijd en het werkt perfect, ik gebruik het om volume in mijn hele dunne haar te krijgen. Sofie

20 de maio de 2025

Allergische reactie

Kijk uit met dit te kopen.
Ik heb een allergische reactie gehad. Waardoor ik nu medicijnen moet gebruiken om hoofdhuid weer tot rust te brengen.
En je kan de producten die nog dicht zijn niet retour sturen.
Dus weg geld.
Maar een week medicijnen slakken is nog het ergste

5 de junho de 2025

Resposta da Volume Hair PLUS

Beste Addie, wij zijn erg verbaasd over jouw reactie. Dit is de eerste keer dat wij dit horen. Onze producten zijn uitgebreid dermatologisch getest en kunnen eigenlijk geen allergische reacties veroorzaken. Dit zou misschien kunnen gebeuren wanneer de hoofdhuid open wondjes heeft of al geïrriteerd was voordat je de spray gebruikte. Wellicht is dit bij jou het geval geweest wat wij in dat geval zeer betreuren. Daarnaast is het zeker niet zo dat producten die nog dicht zijn niet retour gestuurd zouden kunnen worden en de koper zijn geld kwijt is. Integendeel zelfs. Ons retourbeleid is bijzonder klantgericht. Ook als het product is gebruikt en niet bevalt kan het gewoon teruggestuurd worden en krijgt de koper zijn of haar geld terug. In ons systeem hebben wij op jouw naam geen bestelling kunnen vinden. Om jou verder te kunnen helpen en jouw aankoopbedrag te retourneren, verzoeken wij je om ons het bestelnummer door te geven. Met vriendelijke groet, VHP Klantenservice, Maxime

Kleur veel te donker en geeft af

Kleur veel te donker en geeft af
Weinig volume

24 de abril de 2025

Resposta da Volume Hair PLUS

Beste Josephine, wij vinden het erg vervelend dat je niet tevreden bent. Op onze website is aangegeven hoe je de juiste kleur kunt kiezen, zowel tekstueel als middels een aparte "welke kleur?" video. Helaas heb je waarschijnlijk toch een te donkere kleur gekozen. Uit ervaring weten wij dat het "afgeven" en "weinig volume" laten zien voornamelijk heeft te maken met de wijze van gebruik/aanbrengen. Wij willen je toch heel graag laten ondervinden dat je een resultaat kunt bereiken waar jij echt blij van zult worden. Vind je het goed dat we jou een email sturen waarin we jou een voorstel doen om dit ook daadwerkelijk te ervaren? Alvast dank voor je reactie en groet, Maxime.

5 juni 2025.
Beste Josephine, helaas hebben wij nog geen reactie van jou mogen ontvangen om jou te kunnen helpen aan een hele goede ervaring met de werking van ons product. Wij hopen dat je dit alsnog zou willen doen. Alvast dank en groet, Maxime

Fijn product.

Fijne snelle levering!
Het is een fijn product, voel me zelfverzekerder .
Het haar ziet er voller uit en blijft goed in model.

24 de abril de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.