Voortman Onderscheidingen Opiniões

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Voortman heeft altijd goede en snelle service. Via e-mail word je op de hoogte gehouden van voortgang en levering. Het enige nadeel (voor levering in Den Helder) is de overgang van het tankstation n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Recent mijn medailles laten opmaken bij Voortman. Ik kreeg een duidelijke offerte vooraf. De communicatie was snel. Na het opsturen naar Voortman van mijn medailles kreeg ik binnen een week al bericht... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag mijn medailles netjes opgemaakt retour gekregen. Ik ben meer dan tevreden. Prachtig gedaan. Ook de communicatie verdient een pluim. Alles liep via Ichtes boekhandel in Zoetermeer en ook die dr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij het aanmeten van het Veteranen kostuum, werd gewezen op een systeem om de grootkruizen veilig op het colbert te dragen. Dat kon gerealiseerd worden door de firma Voortman in Rijssen. Daar wij met... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Informação fornecida por diversas fontes externas

Waardering. Dat is waarom ons bedrijf is begonnen. Het leveren en opmaken van onderscheidingen voor militairen, gedecoreerde burgers, medewerkers van politie en brandweer en uiteraard de veteranen. We leggen als bedrijf, met een unieke aanpak, een stuk waardering terug bij onze klant. Het resultaat, uw prestatie, mag er zijn!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

342 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

47 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

snel, netjes en goed geïnformeerd

Wordt goed op de hoogte gehouden van stand van zaken. Na opmaak ligt het materiaal snel klaar om op te halen, ondanks dat het om een dislocatie ging. Netjes verpakt en opgemaakt. Binnen een maand geleverd na verzending.

3 de fevereiro de 2023

Zeer tevreden

Een collega wees mij op dit bedrijf. Had het resultaat gezien van de opmaak van zijn medailles. Meteen een afspraak gemaakt en mijn medailles laten opmaken. Ondank dat Kerst en Oud/Nieuw in de periode zaten, medailles na 1 maand gereed. Perfect opgemaakt. Medailles zitten vast. Geen gerinkel met lopen....

31 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Service en kwaliteit zoals het hoort!

Snel en keurig worden de medailles en batons opgemaakt. Ik had de miniatuur medailles eerder nodig en deze na een telefoontje en uitleg nog dezelfde dag opgemaakt. Kortom top.

De laatste 2x hier mijn medialles en batons laten opmaken en zal wanneer dit in toekomst weer nodig is, zonder meer weer gebruik maken van Voortman.

26 de janeiro de 2023

Snel en secuur.

Het geleverde is erg secuur opgemaakt en snel afgehandeld. Ik had verwacht de opgemaakte onderscheidingen pas half februari af te kunnen halen ivm bijzonder lint, maar tot mijn grote vreugde was de levering een maand eerder.

12 de janeiro de 2023

vakwerk

Jullie hebben wederom een stuk vakwerk geleverd. De service, de snelheid en de aflevering zoals jullie beloven. Enorm bedankt !

26 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Top zaak! De beste op dit gebied.

Goede afspraken; makkelijk wegbrengen en ophalen; prima informatie over de voortgang; snel weer teruggeleverd; onderscheidingen top opgemaakt, keurig verzorgd en zelfs reserve pinnetjes geleverd! Deze zaak is top en de beste die ik op dit gebied heb meegemaakt.

22 de dezembro de 2022

Vakwerk en kwaliteit

Voortman doet wat ze zeggen. Al een paar maal iets besteld bij Voortman, een fijne en duidelijke communicatie en de levering is perfect verpakt en is netjes geleverd. Vakwerk en kwaliteit staat duidelijk voorop bij Voortman. Complimenten en dank!

20 de dezembro de 2022

Een compleet pakket!

Waar de de medailles in kan leveren is altijd dicht bij een Kazerne. Je wordt op de hoogte gehouden via de mail. En de aflevering is in een mooie doos met reserve vastzetters, en de te vervangen medaille krijg je netjes retour. Ik ben er erg tevreden over en dat maakt mij blij en trots.

28 de novembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijke mensen bij de eerste…

Vriendelijke mensen bij de eerste ontmoeting. Werd netjes uitgelegd hoe ze tewerk gaan. Kreeg netjes een email dat de onderscheidingen klaar waren. Bij hun weer op gehaald. Weer goed ontvangen en het zag er zeer goed uit de op gemaakte onderscheidingen. Voortman bedankt voor de prachtige op maak. Zeer tevreden.

26 de novembro de 2022

Goed

Medailles zijn netjes opgemaakt. Contact met Voortman is goed en verloopt snel via de mail en/of bellen.

11 de outubro de 2022