Voortman Onderscheidingen Opiniões

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Voortman heeft altijd goede en snelle service. Via e-mail word je op de hoogte gehouden van voortgang en levering. Het enige nadeel (voor levering in Den Helder) is de overgang van het tankstation n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Recent mijn medailles laten opmaken bij Voortman. Ik kreeg een duidelijke offerte vooraf. De communicatie was snel. Na het opsturen naar Voortman van mijn medailles kreeg ik binnen een week al bericht... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag mijn medailles netjes opgemaakt retour gekregen. Ik ben meer dan tevreden. Prachtig gedaan. Ook de communicatie verdient een pluim. Alles liep via Ichtes boekhandel in Zoetermeer en ook die dr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij het aanmeten van het Veteranen kostuum, werd gewezen op een systeem om de grootkruizen veilig op het colbert te dragen. Dat kon gerealiseerd worden door de firma Voortman in Rijssen. Daar wij met... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Informação fornecida por diversas fontes externas

Waardering. Dat is waarom ons bedrijf is begonnen. Het leveren en opmaken van onderscheidingen voor militairen, gedecoreerde burgers, medewerkers van politie en brandweer en uiteraard de veteranen. We leggen als bedrijf, met een unieke aanpak, een stuk waardering terug bij onze klant. Het resultaat, uw prestatie, mag er zijn!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

341 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

52 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Op vrijdag 24 april het lintje mogen…

0Op vrijdag 24 april het lintje mogen ontvangen. Maandag contact gezocht.Woensdag gebracht. zaterdag ophalen. 4 mei dodenherdenking kan ik het geheel dragen. Top service en en vlug verwerkt. Na 20 jaar weer als nieuw

2 de maio de 2026

Top service

Ondanks de chaotische aanlevering van mijn kant hebben de medewerkers hun best gedaan om op tijd de onderscheidingen retour te zenden die er keurig uitzien. Ik ga in de toekomst zeker weer gebruik maken van de diensten van Voortman Onderscheidingen

30 de abril de 2026

Ere wie ere toekomt.

Het gehele proces van inleveren tot ontvangen is meer dan eenvoudig.
Alles perfect uitgelegd inclusief de te volgen stappen voor declareren.
Het eindproduct mag er zijn. Voorafgegaan door een fotocollage van het eindresultaat wordt alles netjes in een passend display doosje afgeleverd.
Kort samengevat goede service, hoge kwaliteit en snel.

20 de abril de 2026

Zijn erg mooi geworden

Zijn erg mooi geworden, medailles en batons, waren in slechtere staat ingeleverd, erg mooi,schoon en snel opgemaakt terug ontvangen.

17 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ereteken van orde en vrede

Gisteren het ereteken van orde en vrede van mijn vader opgehaald. De onderscheiding was "uit elkaar gevallen " zo oud. En nu zo mooi gerepareerd!
Prachtig! De onderscheiding is weer in ere hersteld. Dankjewel voor het prachtige eindresultaat!

13 de março de 2026

Gewoon goed!

Binnen 2 weken had ik mijn medailles en batons weer terug. Factuur en betaling via de mail gedaan, daar gelijk een instructie gekregen over hoe ij het bedrag kon declareren. Niks op aan te merken!

12 de março de 2026

top service

Vandaag mijn onderscheidingen opgehaald, vanaf het moment van inleveren tot het ophalen was er uitstekende communicatie via de mail. De snelle verwerking en aflevering was prima geregeld. Het geheel zag er fantastisch uit en was goed verpakt in een mooie doos.

6 de março de 2026

Zeer tevreden, top!

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Voortman Onderscheidingen mijn onderscheidingen heeft opgemaakt.
De wijze waarop zij dit vanaf het begin oppakken getuigt van een zeer klantvriendelijke aanpak, eenvoudig en doeltreffend, gewoon zoals het hoort.
Het resultaat mag er dan ook zijn, top!

13 de fevereiro de 2026

Mooie badkamer

Mooie badkamer, zeer goede afwerking, vriendelijk, deskundig, goed meedenken

19 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wederom een mooi resultaat.

Weer mijn medailles laten opmaken bij Voortman onderscheidingen en wederom een mooi resultaat. Na een week waren de medailles weer keurig en strak opgemaakt retour, een snelle service.

12 de fevereiro de 2026

Top kwaliteit

Alle medailles zaten goed aan elkaar, bij lopen/rennen is er geen geklapper van de medailles. Er ziiten fijne bevestigingen aan met goede sluitdoppen. Ik moest drie setjes opmaken en had ze al binnen twee weken terug.

2 de fevereiro de 2026

Uitstekende kwaliteit.

Uitstekende service en top kwaliteit voor het geleverde werk. Erg makkelijk en snel om je onderscheidingen op te laten maken bij Voortman onderscheidingen.

30 de janeiro de 2026

Opmaak medailles

Goede communicatie, prima offerte en zeer vakkundige uitvoering. Ben super tevreden met het resultaat. Ik raad Voortman Onderscheidingen bij iedereen aan.

15 de janeiro de 2026