Morat,was precies op de afgesproken tijd om onze spullen op te halen, erg vriendelijk en blij met onze spullen.Een aanbeveling als je (goeie) spullen kwijt wil of moet en een ander ermee plezier kan... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De ophaalafspraak was snel gemaakt en heel fijn dat ik een berichtje kreeg toen ze er bijna waren. Mijn bank en stoelen waren snel ingeladen. Zeer tevreden en ik raad de service van Vootzy zeker aa... Ver mais
Geweldige service, contact via whatsapp en telefoon is perfect.Super lieve bekwame mensen, niks als lof, hulde! Werken efficient en snel, heel dankbaar voor het ontzorgen.Van harte aanbevolen! Groete... Ver mais
Andere partij durfde het niet aan, maar deze mannen hebben mijn wasmachine probleemloos van de zolder gehaald. Vooraf via WhatsApp heel fijn en duidelijk contact gehad; de situatie werd op basis van e... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vootzy haalt gebruikte meubels op in heel Nederland en België. Of het nu gaat om een bank, bed, boxspring, kast, koelkast, wasmachine of andere grote meubels: wij komen bij je thuis en regelen het volledige transport. Wij werken met twee speciaal opgeleide verhuizers die de meubels indien nodig demonteren en vanuit de woning naar de verhuiswagen brengen. Ook woningen op een verdieping, appartementen en flats zonder lift zijn voor ons dagelijkse werkzaamheden. Meubels die nog bruikbaar zijn, proberen wij zoveel mogelijk een tweede leven te geven via hergebruik, goede doelen of non-profitorganisaties. Wat niet meer herbruikbaar is, wordt verantwoord verwerkt. ✔ Ophalen in heel Nederland en België ✔ Vaak binnen 5 werkdagen ingepland ✔ Altijd op afspraak ✔ Inclusief demontage indien nodig ✔ Geen gesjouw of vervoer nodig ✔ Veilige betaling via QR-code of betaalverzoek Geen gesjouw, geen demontage en geen rit naar de milieustraat. Wij regelen het van deur tot deur. Snel foetsie met Vootzy.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snelle en vriendelijke service
Goed en duidelijk contact via app. Kwamen op afgesproken tijd.
Vriendelijk en behulpzaam personeel en de spullen waren snel uit huis.
Volgende keer weer!
Ik ben ontzettend tevreden over vootzy
Ik ben ontzettend tevreden over vootzy. . Ze kwamen een elektrisch bed ophalen dat erg zwaar en lastig te verplaatsen was, maar dat hebben ze perfect aangepakt.
Morad en Hans werkten met veel geduld en professionaliteit. Ze waren bovendien erg vriendelijk en behulpzaam, wat de hele ervaring extra prettig maakte.
Echt een topprestatie geleverd door beide heren — absoluut een aanrader! Gewoon bellen

Resposta da vootzy.com
Ik heb recent gebruik gemaakt van de services van Vootzy
Ik heb recent gebruik gemaakt van de service van Vootzy. De communicatie was snel en efficient, de afspraak was meteen ingepland. Een half uur voordat ze aankwamen krijg je nog netjes via whatsapp doorgegeven hoe laat ze er zijn. En ze hebben mijn oude kasten en bed + matras snel uit elkaar gehaald en van de tweede verdieping naar beneden getild. Dit alles voor een prima prijs, ik maak zeker nog een keer gebruik van deze service!
Het is een 2de keer dat ik Vootzy…
Het is een 2de keer dat ik Vootzy gevraagd had. Ook vandaag alleen maar top, ze bellen vlak voordat ze komen en doen alles echt netjes uit elkaar halen. Zijn alert dat ze nergens tegen aan stoten zijn vriendelijke mannen ook even een gesprekje tussendoor. Ze waarderen je als klant. Als ik ze weer een keer nodig heb dan is het VOOTZY voor mij.
Bedankt Mourath en Hans voor
vandaag en jullie professionaliteit .

Resposta da vootzy.com
Snel en kwaliteit in een!
Makkelijk om een afspraak in te plannen op internet. Van tevoren een appje hoe laat ze zouden komen met live tracking en het weghalen van de meubels verliep netjes en snel zonder beschadigen van mijn interieur. Een echte aanrader!
Erg tevreden!
Afgelopen week vond ik via Google Vootzy omdat ik last minute mijn bank kwijt moest. Toen ik informatie opvroeg werd ik vrijwel direct terug gebeld door een hele vriendelijke man aan de telefoon. Een dag later heb ik de afspraak super simpel in kunnen plannen via WhatsApp en kon de bank vandaag worden opgehaald. Morad en zijn collega hebben de bank bij mij opgehaald en hebben de bank met heel veel kunde van de 1e en 2e etage getild. Kan niet anders zeggen dan dat de service heel goed was en dat ik erg tevreden ben. Kan Vootzy iedereen aanraden!

Goede en snelle communicatie
Goede en snelle communicatie. Mijn hoekbank kon ontzettend snel opgehaald worden. Alles verliep helemaal prima!
Fijn bedrijf-
Makkelijk om op de site afspraak te plannen. Snel en duidelijk via de telefoon en whatsapp. Op de dag van afspraak vantevoren een app en live tracking. Vriendelijke mannen die supersnel werken! Fijn en betrouwbaar bedrijf, aan te raden!
Wij zijn heel tevreden over dit…Morad is de beste!
Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf. Alles ging snel en goed geregeld. Ze komen afspraken na en werken netjes. Vooral willen wij medewerker Morad bedanken.
Hij is echt een heel fijn persoon: vriendelijk, rustig en heel behulpzaam. Je voelt meteen vertrouwen. Hij denkt mee en helpt echt goed. Alles werd duidelijk uitgelegd en de communicatie was heel prettig. Ook het ophalen van spullen ging snel en zonder problemen. Dank jullie hartelijk!
Wij raden dit bedrijf zeker aan!
Goede communicatie en snel en vakkundig geregeld
Goede communicatie, snel geregeld en aardige gasten. In mum van tijd 3-sits bank van 1e etage naar benden. Werd heel goed opgelet om niets te beschadigen. Vakkundig en snel, top!
Vootzy
Vootzy heeft bij mij mijn oude bankstel en 2 fauteuils opgehaald, hetgeen uitstekend is verlopen. Zij zorgen voor een goede communicatie m.b.t. het tijdstip van ophalen en zorgen voor een adequate afvoer van de oude meubels. Wat mij betreft een aanrader!!!!
Goede communicatie
Goede communicatie; aardig personeel. Zorgvuldig verplaatsen van de pianovleugel.
Zeer netjes geregeld
Zeer netjes geregeld! Duidelijke en heldere communicatie! Fijne medewerkers die keurig te werk gingen. Als het weer nodig is zou ik ze zeker weer vragen!
Top service.
Snel, duidelijke communicatie. Er was een fout in het systeem mbt locatie, die de ophaler intern en tijdig heeft gecorrigeerd.
Geweldige service! Goede prijs
Geweldige service, fijn contact, mooie prijs en zeer vriendelijke, beleefde medewerkers. Voor herhaling vatbaar!
Top dit bedrijf
Top dit. Binnen 1 dag alles snel en goed geregeld.
Uitmuntende ervaring
Alles naar wens gegaan
Goed op de hoogte gehouden van HÉT proces
Vriendelijke mensen die de spullen zijn komen ophalen
Groetjes
Zeer goede ervaring.
Zeer klantvriendelijk, snel en vakkundig.
In een mum van tijd was de kast gedemonteerd en netjes meegenomen.
Zeer vriendelijke mensen.
Dat het gerecycled wordt was voor mij de reden om voor Vootzy te kiezen.