Morat,was precies op de afgesproken tijd om onze spullen op te halen, erg vriendelijk en blij met onze spullen.Een aanbeveling als je (goeie) spullen kwijt wil of moet en een ander ermee plezier kan... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De ophaalafspraak was snel gemaakt en heel fijn dat ik een berichtje kreeg toen ze er bijna waren. Mijn bank en stoelen waren snel ingeladen. Zeer tevreden en ik raad de service van Vootzy zeker aa... Ver mais
Geweldige service, contact via whatsapp en telefoon is perfect.Super lieve bekwame mensen, niks als lof, hulde! Werken efficient en snel, heel dankbaar voor het ontzorgen.Van harte aanbevolen! Groete... Ver mais
Andere partij durfde het niet aan, maar deze mannen hebben mijn wasmachine probleemloos van de zolder gehaald. Vooraf via WhatsApp heel fijn en duidelijk contact gehad; de situatie werd op basis van e... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vootzy haalt gebruikte meubels op in heel Nederland en België. Of het nu gaat om een bank, bed, boxspring, kast, koelkast, wasmachine of andere grote meubels: wij komen bij je thuis en regelen het volledige transport. Wij werken met twee speciaal opgeleide verhuizers die de meubels indien nodig demonteren en vanuit de woning naar de verhuiswagen brengen. Ook woningen op een verdieping, appartementen en flats zonder lift zijn voor ons dagelijkse werkzaamheden. Meubels die nog bruikbaar zijn, proberen wij zoveel mogelijk een tweede leven te geven via hergebruik, goede doelen of non-profitorganisaties. Wat niet meer herbruikbaar is, wordt verantwoord verwerkt. ✔ Ophalen in heel Nederland en België ✔ Vaak binnen 5 werkdagen ingepland ✔ Altijd op afspraak ✔ Inclusief demontage indien nodig ✔ Geen gesjouw of vervoer nodig ✔ Veilige betaling via QR-code of betaalverzoek Geen gesjouw, geen demontage en geen rit naar de milieustraat. Wij regelen het van deur tot deur. Snel foetsie met Vootzy.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Stipt, behulpzaam en vriendelijk
De slaapbank en bureaustoelen werden sneller dan snel opgehaald en met een vriendelijke glimlach de trap af, naar beneden gesjouwd. Het via de bank betalen lukte mij niet, en dat werd opgelost door het afgesproken bedrag wat later contant bij mij op te halen. Ook weer op een vriendelijke manier opgelost dus.
Heel snel geregeld
Heel snel geregeld. Heldere communicatie en super aardige medewerkers. Grote plus voor ons dat onze bank ergens anders een 2de leven gaat krijgen…
Super service
Super service.
Je bent makkelijk van je spullen af en het contact is makkelijk en duidelijk.
Als we weer wat hebben, dan gaan we zonder twijfel weer naar Vootzy
Hele goeie service
Hele goeie service, mooi op tijd en mijn bed was in no time gedemonteerd en afgevoerd.
Supervriendelijk en snel gedaan
Supervriendelijke werknemers en snel.
Razendsnel,soepel en professioneel
Dat ging razendsnel en soepel zeg! Dacht ik dat de bank en tafel gedemonteerd moesten worden kregen de mannen van Vootsy beiden binnen no time het huis uitgedragen. Vanaf de aanmelding tot en met de afvoer perfect geregeld voor een zeer schappelijke prijs. Ik raad Vootsy zeker aan bij vrienden en bekenden.
Morad en z’n mensen zijn gewoon top
Morad en z’n mensen zijn gewoon top. Snel actie en attent. Leuk is de live tracking in WhatsApp kort voordat ze er zijn.
Great service
Great service. Communication to plan was easy and quick, and the service was in time, easy and quick. I would recommend vootzy.
Een super goede ervaring met dit…
Een super goede ervaring met dit bedrijf. Ontzettend vriendelijk en goede service.
Super
Super, heel snel foetsie👍🏻😃.
Heel makkelijk een afspraak met ze kunnen maken van de website.
Vervolgens ontvang je via WhatsApp bevestiging dat ze gaan komen. De dag ervoor ontvang je de bloktijd en als ze er bijna zijn zie je hun lokatie, dus waar ze rijden. Dus van het begin tot het eind heel duidelijk.
Vriendelijke communicatie, vriendelijke "verhuizers" 👍🏻👍🏻😃. Ik ga er zeker nog eens gebruik van maken.
Goede en snelle service
Goede en snelle service! Duidelijke communicatie en secure werkwijze.
Een aanrader
Goed communicatie tussen beide kanten, keurig op tijd en hebben gedaan wat ze moeten doen. Zeker een aanrader!
Perfect and super fast thank you!
Het was snel
Het was snel, professioneel en vriendelijk. Gewoon top!
Top!
Top!
Communicatie is snel en duidelijk en ik werd keurig netjes geholpen bij het ophalen van mijn spulletjes. Zal in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van Vootzy!
Keurige firma,alles heel duidelijk…
Keurige firma,alles heel duidelijk omschreven.
Would definitely recommend this company
Jongens waren vriendelijk!
Service was topp!