Morat,was precies op de afgesproken tijd om onze spullen op te halen, erg vriendelijk en blij met onze spullen.Een aanbeveling als je (goeie) spullen kwijt wil of moet en een ander ermee plezier kan... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De ophaalafspraak was snel gemaakt en heel fijn dat ik een berichtje kreeg toen ze er bijna waren. Mijn bank en stoelen waren snel ingeladen. Zeer tevreden en ik raad de service van Vootzy zeker aa... Ver mais
Geweldige service, contact via whatsapp en telefoon is perfect.Super lieve bekwame mensen, niks als lof, hulde! Werken efficient en snel, heel dankbaar voor het ontzorgen.Van harte aanbevolen! Groete... Ver mais
Andere partij durfde het niet aan, maar deze mannen hebben mijn wasmachine probleemloos van de zolder gehaald. Vooraf via WhatsApp heel fijn en duidelijk contact gehad; de situatie werd op basis van e... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vootzy haalt gebruikte meubels op in heel Nederland en België. Of het nu gaat om een bank, bed, boxspring, kast, koelkast, wasmachine of andere grote meubels: wij komen bij je thuis en regelen het volledige transport. Wij werken met twee speciaal opgeleide verhuizers die de meubels indien nodig demonteren en vanuit de woning naar de verhuiswagen brengen. Ook woningen op een verdieping, appartementen en flats zonder lift zijn voor ons dagelijkse werkzaamheden. Meubels die nog bruikbaar zijn, proberen wij zoveel mogelijk een tweede leven te geven via hergebruik, goede doelen of non-profitorganisaties. Wat niet meer herbruikbaar is, wordt verantwoord verwerkt. ✔ Ophalen in heel Nederland en België ✔ Vaak binnen 5 werkdagen ingepland ✔ Altijd op afspraak ✔ Inclusief demontage indien nodig ✔ Geen gesjouw of vervoer nodig ✔ Veilige betaling via QR-code of betaalverzoek Geen gesjouw, geen demontage en geen rit naar de milieustraat. Wij regelen het van deur tot deur. Snel foetsie met Vootzy.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Quick and easy
Quick and easy. Clear communication about date and timings, and they were punctual. Prices could be cheaper
Super service, ook op lastige plekken
Supere samenwerking ivm dat ons huis lastig te benaderen is. De heren hebben het super aangepakt en alles was snel opgehaald!
Snel
Snel, vriendelijk en goede service, zeker aan te bevelen!
Gewoon erg makkelijk en super efficient
Great service and communication
Great service. I was able to book the pick-up of the couch for the next day. They gave me a time slot and sent me a tracking link on that day, so that I could see how far they are. I will definitely recomment
Zeer goede duidelijke service
Makkelijk om een afspraak te maken. Goede communicatie. Nette vriendelijke mensen die gekomen zijn. En zeer netjes gewerkt. Zo hoort het. Het kost geld maar is het zeker waard zeker als je weet dat een juiste eindbestemming krijgt voor een verder leven. Bedankt
Goede en snelle service .Ontzettende…
Goede en snelle service .Ontzettende aardige jongeman!!
Super fijne service
Super fijne service, hielden rekening met onze wensen. Konden oo korten termijn komen. Vriendelijk en zorgvuldig.
Hele goede en snelle service
Hele goede service. Super snel ook. 2 minuten na het boeken werd ik gelijk gebeld om te vragen of ze gelijk langs konden komen omdat ze al in de buurt waren.
Zal deze service zeker aanraden!
Ze maken hun naam echt waar
Ze maken hun naam echt waar. Vootzy is inderdaad foetsie! Onze inboedel is zeer proffesioneel en snel opgehaald. En zeer vriendelijke chauffeurs en nemen inderdaad ook alles uit handen. Je hoeft zelf niets te doen. Een pluim voor de werkwijze en hun visie.
Excellent service from the guys
Excellent service from the guys! They were very fast and efficient, they had to go down 3 floors with 9 pieces of heavy furniture! Thank you Vootzy!
I highly recommend :)
Prima kontakt en snel en professioneel…
Prima kontakt en snel en professioneel geregeld.
Geweldige jongens
Geweldige jongens! Super gedaan! Zeker weten dat ik jullie de volgende keer bel! See u next time!
Goede en supersnelle service!
Goede service, duidelijke website en communicatie en de meubels weghalen ging als een speer en zeer netjes. Heel tevreden en zeer zeker aan te bevelen!
Goede communicatie
Vanaf eerste app.snelle beantwoording.
Duidelijke website met tarieven.
Keurig faktuur ontvangen,en bevestiging met alle gegevens.
Avond ervoor nog even appje met herinnering.
Spullen opgehaald,nette en beleefde heren.ik Raad de firma aan
Morad en collega zijn hardwerkend en…
Morad en collega zijn hardwerkend en waren zelfs iets vroeger dan mijn tijdslot. Ze waren snel, vakkundig en vriendelijk met een goed humeur.
Zeker een aanrader en ik zou Vootzy zeker weer gebruiken.
Dank jullie wel!
Plezierig en efficiënt
Dankjulliewel Morad en Abdel. Plezierig en efficiënt. Met de tracking een half uurtje van te voren een goed beeld van jullie aankomsttijd. Met aandacht de hoekbank in delen de deur uit, jullie vrachtwagen in. Op naar een tweede leven of duurzame verwerking. Dat voelt beter dan 'de stort'. Blij met jullie dienstverlening!
3 zitsbank
Wij wonen 3 hoog zonder lift. Bankstel met moeite en beschadingen binnengebracht. Binnen 10 minuten was de bank de flat uit. Professioneel,vakkundig en erg vriendelijk. Nogmaals dank Morad en collega.
Absolute aanrader!
Handig stappenplan online, zo geregeld. Goed overleg aan de telefoon en super vriendelijke mensen. Alles is lekker snel en goed verlopen. Absolute aanrader!