Voresisenkram Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt en multi-slicer pro. Jeg modtog den i går, papæsken var åben og rivejernene var fulde af, hvad jeg tror er gulerødder. Jeg havde betalt for en ny, så nu tænker jeg, at der er nog... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mine bestilte varer lige før jul var af en eller anden grund ikke kommet videre end til noget registrering hos PostNord. Skrev til kundeservice en fredag, og lørdag morgen var der svar på mail og en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service ved vores-isenkram. Hurtigt svar på spørgsmål, og de indrømmede, at de havde lavet en fejl, som de straks rettede op, og gav flere muligheder for udbedring. Virkelig god behandli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering pakket sikkert og godt, genialt produkt. Vil helt klart handle her igen. Nemme at bruge, dejligt de er genopladelige. Kan kun anbefale. Har købt 2 stk. LUMISENSE LIGHT BAR 40 CM (#LU... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de hardware

Escrito pela empresa

Vi er din isenkræmmer online hvor vi tilbyder et bredt udvalg af dagligdags isenkram, gaveartikler m.m. Vi sælger mange af de kendte mærker fra rosendahl, OBH, Georg Jensen, Eva solo m.fl

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Langsom levering og dårlig service

Jeg købte en sæbeboblemaskine de reklamerede med inden nytår. Den blev dog ved med at være forsinket og dukkede først op efter nytår. Da jeg så skulle bruge den til en anden anledning virkede den ikke.

Jeg har optaget fejlen og sendt på mail, men intet hørt fra dem. Så dårligt produkt og dårlig service. Øv.

18 de julho de 2024

Resposta da Voresisenkram

Hej, jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse med vores sæbeboblemaskine, vi har heldigvis haft rigtig mange der bare virker og skaber glæde hver dag. jeg har prøvet at søge på mailen, men jeg kan simpelthen ikke finde nogen mails, der involvere Nielsen og en reklamation på en sæbeboblemaskine, du skriver du har sendt en video og tænker måske det er det det kan have drillet? jeg vil utrolig gerne hjælpe dig, da vi hver dag gør vores yderste for at hjælpe folk, hvis der er udfordringer, så kan du ikke prøve at skrive direkte på info@voresisenkram.dk eller ringe til 30549219, så vi kan få hjulpet dig videre nemmest muligt.

Mvh. Daniel

Hurtig levering pakket sikkert og godt

25 de julho de 2024

Hej Kim

Tak for din fine anmeldelse. Vi glade for at hører du har været tilfreds med vores produkt og service.

Vores Isenkram

2 stjerner for hurtig levering

2 stjerner for hurtig levering.

Købte en aquaplay vandseng til min kat. De påstod i videoen at den var ekstra holdbar overfor kattekløer. Den holdt i 30 sek. så havde katten punkteret den.

24 de julho de 2024

Hej Helena,

Det beklager vi meget, det er ikke noget vi er stødt på før.
Vi har 30 dages tilfredshedsgaranti, som du kan benytte på AquaPlay vandsengen.
Vi har også skrevet en mail til dig.

Vores Isenkram

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service, levering og super gode priser

Jeg har flere gange besøgt voresisenkram.dk siden, og købt bl.a. luminesen, som jeg synes er helt fantastisk, især fordi jeg kan flytte dem fra sted til sted.

Til jul købte jeg en OBH airfryer med steam i julegave til en veninde, jeg spurgte om den kunne blive pakket ind og sendt direkte til hende, og svaret var selvfølgelig kan vi det, og ikke noget med at det kostede ekstra.

Jeg har kun godt at sige om deres service, varer, leveringshastighed og især deres priser.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her.

24 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtig levering.

stor ros til jer, i yder god kundeservice, hurtig tilbagemelding på email da jeg havde et spørgsmål samt hurtig levering.
jeg er 100% tilfreds med mine vare, det gør jeg også fremover handler ved jer.

jeg er fuldt ud tilfreds.

25 de janeiro de 2024

Hej Kamilla
Tak for din fin anmeldelse. Vi glade for at hører du har været tilfreds med vores service.

BubbleMax Fireworks sæbeboblemaskine

Desværre forsinket levering, men mon ikke at det skyldes problemerne i Suez kanalen, som alle andre slå med. Men super kundeservice med information at varen var forsinket og mulighed for at at annullere købet.

Varen ankommet og er til stor glæde for de små :)

10 de janeiro de 2024

Resposta da Voresisenkram

tusind tak for din anmeldelse - ja, vi var også selv kede af situationen med forsinkelsen, så er utrolig glad for at den bringer glæde nu :)

Indehaver

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer væk har købt en Bubblemax…

Hold jer væk har købt en Bubblemax Fireworks sæbeboblemaskine som vores børn skulle have glæden af til nytår som vi aldrig har fået!

9 de dezembro de 2023

Resposta da Voresisenkram

Hej Birgitte. Tak for din anmeldese. Så vidt jeg kan se har du modtaget din Bubblemax fireworks sæbeboblemaskine. Vi er opmærksomme på at der henover julen har været forsinkelser på denne vare, det beklager vi selvfølgelig. Vi har så vidt muligt forsøgt så vidt muligt at holde jer berørte kunder opdateret via email med muligheden for at annullere ordren eller vente. Til de kunder der valgte at vente har vi allerede refunderet 30 % af beløbet som kompensation for ventetiden, den rabat burde du også have modtaget :-)

Er der andet vi kan hjælpe med eller har du andre spørgsmål står vi klar til at hjælpe med telefon eller mail. Du må meget gerne oplyse dit ordrenummer så vi er helt sikre på at det er den rigtige vi har fat i.

Mvh Vores isenkram

Hold jer langt væk

Købte en AeroSpin drone hos dem til min søn og den virker ikke. Den kan intet af det den kan i reklamen. Den vil dårligt nok starte og den crasher med det samme. Den vil kun én vej og det er direkte i gulvet.
Oven i det tog det dem en krig at få den frem, hvilket de beklagede og lovede at min RESERVATION ville blive behandlet i den rækkefølge de havde modtaget RESERVATIONERNE i. Jeg havde ikke RESERVERET noget. Jeg havde KØBT og BETALT for en vare som de lovede de havde hjemme og pludselig blev mit køb kaldt for en reservation, fordi de ikke havde bestilt nok hjem. Handler aldrig hos dem igen!!!!

24 de dezembro de 2023

Resposta da Voresisenkram

Hej Casper, tak for din anmeldelse og din tålmodighed gennem julehandlen. Vi beklager hvis din Aerospin ikke har virket optimalt, kan ikke se at du har henvendt dig til vores kundeservice, men jeg har for nemhedens skyld returneret dit køb til din konto

Mvh. Daniel
Indehaver

Købte 2 stk splash Guard

Købte 2 stk splash Guard - smart drypfanger og underlag til vasken.
Produktet lever ikke op til det ,der bliver vist i videoen. Det er slet ikke samme model.
Det ligner den ,der kan købes på wish for 30 kr.
Den passer slet ikke til vasken, sætter man noget derpå vælter det.
Meget skuffende køb, men hurtig levering, derfor 2 stjerner.

1 de dezembro de 2023

Resposta da Voresisenkram

Hej Ketty. Tusind tak for din anmeldelse, jeg beklager du ikke er tilfreds med produktet, vi vil selvfølgelig altid gerne hjælpe dig med at benytte vores tilfredshedsgaranti, så hvis du lige kontakter os på info@voresisenkram.dk - med ordre nummer - vil vi selvfølgelig gerne returnere dit køb.

voresisenkram.dk

Order #104745

Først det positive: super hurtig levering.
Og så det negative: købte 2 stk "Splash Guard – smart drypfanger og underlag til vasken" efter at have set en video på Voresisenkrams facebookside. Dem der er kommet, har intet med dem i videoen at gøre. De er tynde, uden særlig meget hældning, så lidt hældning at vandet bare bliver liggende derpå.
Så ja de lever overhovedet ikke op til forventningen.
Jeg synes markedsføringen for dem i den video er vildledende, da det er en helt anden model deri. Øv.

1 de dezembro de 2023

Resposta da Voresisenkram

Hej Malene, nej vi prøvede at finde en anden model, vi syntes passede bedre om vasken, end den der er i videoen, som selvfølgelig også er den der er afbilledet på hjemmesiden. jeg kan se du ikke har benyttet dig af vores tilfredsgaranti, ved at kontakte vores kundeservice, så hvis du lige vil sende en mail til info@voresisenkram.dk - så returnere vi selvfølgelig din ordre.

voresisenkram.dk

Fine priser.

Fine priser, og fornuftigt udvalg, lidt længe om at få pakken sendt afsted. Men tænker det er juletravlheden skyld.
Vil bestemt handle her igen

22 de novembro de 2023

Hurtig levering pakket sikkert og godt

Nemme at bruge, dejligt de er genopladelige. Kan kun anbefale. Har købt 2 stk. LUMISENSE LIGHT BAR 40 CM (#LUMISENSE-40) + 2 stk. 20 CM (#LUMISENSE-20)

12 de julho de 2023
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais