Jeg bestilte to duge, som ifølge en telefonisk aftale skulle afsendes torsdag. Da det ikke skete, og jeg akut havde brug for dem, skrev jeg en negativ anmeldelse på Trustpilot fredag aften. Kort eft... Ver mais
A empresa respondeu
Magen til god service skal man lede længe efter. Jeg havde købt et produkt jeg hurtigt fandt ud af jeg ikke kunne bruge alligevel. Jeg prøver at lave en annullering men de sender jo lyn hurtigt, s... Ver mais
A empresa respondeu
Har handlet julegave ved hjem og bord. Der var desværre en deffekt varer i den forbindelse og sendte derfor firmaet en mail omkring manglen. Indenfor en halv time havde vi aftalt en meget fair løsning... Ver mais
A empresa respondeu
Super service. Hurtig levering, men den ene ting, var ikke lige det jeg havde bestilt. Skrev til kundeservice, som straks skrev tilbage og beklagede mange gange. De ville så sende den bestilte vare ud... Ver mais
A empresa respondeu
Isenkram som det skal være,
Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Meget skuffende oplevelse.
Jeg bestilte en SodaStream som gave til mine svigerforældres guldbryllup, og derfor var det vigtigt for mig, at varen ankom i pæn stand. Til min store overraskelse valgte virksomheden blot at sende produktet i den originale emballage uden nogen form for ydre beskyttelseskasse.
Resultatet var, at kassen var beskadiget ved levering og så slidt ud, som om produktet allerede havde været brugt eller håndteret adskillige gange. Når man køber en relativt dyr gave, er det ganske enkelt ikke acceptabelt.
Det virker både uprofessionelt og ligegyldigt over for kunden. Derudover udsætter man produktet for en unødvendig risiko for skader under transporten, når man ikke engang sørger for en beskyttende forsendelseskasse.
Jeg forventer væsentligt bedre emballering og håndtering af varer i denne prisklasse. Desværre en oplevelse, der gør, at jeg ikke vil handle her igen.

Resposta da Hjemogbord
Hurtig levering og god service!

Hjemmeside , bestilling og lev. Fungere super 👌🏻👌🏻
Havde desværre en “reklamation” på en vare jeg havde købt .
Skriver samme aften til hjem&bords kundeservice , 7 min. Efter har jeg svar 😳. Super løsningsorienteret , skriver retur hvad jeg ønsker🤩 .
Alt i alt 30 min , 2 mails fra hver side .. og så var alt på plads. Er imponeret👌🏻 .
Handler der helt sikkert igen! Når servicen er på dette plan. Kan der ikke være tvivl om hvor mine fremtidige køb bliver 👌🏻

Resposta da Hjemogbord
Meget fin og hurtig service. Dog var pakke ikke helt pakket ordentligt ind , så original emballagen er beskadiget.

Resposta da Hjemogbord
Rigtig god oplevelse at købe ved Hjem og Bord. Varen blev sendt samme dag og alt var som det skulle være. Da jeg nogle dag efter modtagelsen fandt varen billigere, prismatchede de dette med det samme - SÅ god service! Jeg vil helt sikkert handle her igen.

Resposta da Hjemogbord
Super fin forretning med gode varer og fine priser og super hurtig levering
kan klart anbefales 😊

Resposta da Hjemogbord
Aldrig har jeg oplevet så god kundeservice og så endda også med meget kort svartid!

Super hurtig service
Bestildte en dag hentede næste dag
Aldrig prøvet før.
Super service.
Tak for det.

Resposta da Hjemogbord
Bestilte den flotte vase torsdag, allerede fredag kunne jeg hente den i pakkeshoppen 🤗

Resposta da Hjemogbord
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.