VORES TÆNDER Tandklinik Opiniões 413

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kom som ny persent med tandlægeskærk og skulle have ordnet et hul i tanden Det klaret de super godt og de var så søde og forstående Vi holdt pauser når jeg havde brug for det I bliver helt sikk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kompetent klinik all round ! Min mand fik en akuttid gr. flere dage med konstante, stærke smerter i kæben efter fjernelse af en visdomstand hos anden tandlæge. Vi blev mødt af yderst kompet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

BEST DENTIST EVER!! Paulina ( Owner and Dentist) goes above and beyond what a normal dentist would do! She is a perfectionist and you will never leave her office without everything being perfect! Wit... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Vores Tænder virker desværre helt vildt underbemandede og overbookede. Det er super ærgerligt, for det går virkelig ud over deres planlægning. Jeg har ellers brugt dem siden min studietid i... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Dentista
  2. Clínica dentária
  3. Assistente de dentista
  4. Periodontia e implantes dentários
  5. Serviço dentário de emergência
  6. Serviço de branqueamento de dentes

Escrito pela empresa

VORES TÆNDER vægter tillid, faglighed og kvalitet højt. Det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen - hver gang.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Anbefaler ikke!!

Kan overhovedet ikke anbefale Vores Tænder.
Den 12/4 bookede jeg en tid, da en plastfyldning var gået løs bag ved min ene tand. Jeg har haft togskinner og derfor har jeg en holdetråd som sidder fast med plastfyldninger bag ved mine tænder. Min egen tandlæge på Vesterbro holdte påskelukket, og derfor søgte jeg en anden tandlæge for at kunne få sat den hurtigt på igen, da tænderne rykker sig meget hurtigt. Da jeg kommer til tandklinikken sætter jeg mig i stolen og fortæller hvad jeg skal have lavet. Det er først når jeg ligger i stolen, at jeg hører, at jeg skal betale 350 kr. udover behandlingen fordi jeg ikke har dem som fast tandlæge. Dette står ingen steder på deres hjemmeside og det er simpelthen for dårligt at jeg først får det at vide når jeg allerede ligger i stolen..
Tandlægen laver plastfyldningen og hun siger efter min behandling, at hun har lagt den anderledes end på mine andre tænder..Jeg tænker det var mærkeligt, men tager hjem. En uge efter opdager jeg, at jeg har fået et mellemrum mellem mine fortænder. Jeg tager hurtigt til min egen tandlæge og hun sagde at mine tænder skulle rettes med tandregulering. Hun sagde, at den var blevet lavet for løst og dårligt. Det er simpelthen ikke i orden!!!! Derfor kan jeg ikke anbefale stedet til nogen.

28 de maio de 2022

Hej Simin
Vi har forsøgt at kontakte dig af flere omgange, men uden held. Vi håber at du vil ringe tilbage til os ved lejlighed på telefonnummer: 45 87 22 61, da vi ønsker at finde en løsning i fællesskab.

Først og fremmest beklager vi naturligvis, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi gør os umage ved hver enkelt behandling, og tager din henvendelse seriøst, da vi altid gerne vil dygtiggøre os yderligere.
Vi går meget op i at forventningsafstemme prisen, så der er klarhed omkring dette før en behandling påbegyndes. Inden din behandling blev udført, blev du informeret om prisen både mundtligt og skriftligt. Derefter har det været helt op til dig som patient, hvorvidt behandlingen skulle påbegyndes.
En konsultation finder sted, ikke kun fordi du er ny patient hos os, men fordi der skal foretages en undersøgelse af den pågældende problematik, diagnosticeres og fremlægges en behandlingsplan - og herunder et prisoverslag. Dette ligger i en prisen for en konsultation.
Plastfyldningerne der holder tråden på de øvrige tænder fylder mere end den nye plastfyldning, og du blev informeret om, at den nye plastfyldning havde en anden form. Dette kan tage lidt tid at vænne sig til. Inden behandlingen gik i gang blev du ligeledes informeret om, at tænderne ikke kan flyttes tilbage til deres gamle position, hvis de har flyttet sig siden tråden gik løs. Tråden er påsat passivt. Det betyder at tråden ikke flytter tænderne, men at den holder tænderne på plads, så de ikke flytter sig yderligere. Det beklages, hvis dette ikke har været forklaret tilstrækkeligt.

Vi håber at du vil kontakte os, således at vi kan have en åben dialog om den pågældende situation, og sammen finde en løsning. Indtil da ønsker vi dig en god dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har ellers været tilfreds med vores…

Jeg har ellers været tilfreds med vores tænders arbejde, men igår havde jeg en tid kl 14:20 jeg ringer så til dem 14:00 og siger om det kan lade sig gøre jeg er 10min forsinket, hvor de svarer det nok sku gå. Så bliver jeg ringet op kl 14:28, 8min efter min aftale hvor hun siger jeg ikke vil kunne nå det og jeg svarer at jeg er der om 4-5min men det kan ikke lade sig gøre, selvom jeg selv har ventet 10min hos dem før fordi de har været forsinket,så efter samtalen får jeg sendt en regning for udeblivelse 280kr og for den første 30min 280kr og for 45min lige 280kr mere så ialt 810kr. Syntes fanme det dårlig stil af tandlægen og vil aldrig sætte en krone mere i deres forretning!

Det passer ikke hva du skriver og jeg betalte os gebyr sidst jeg havde overset min aftale, og i ringede 7-8 Min efter jeg ville have været der 12-13min for sent og i havde sagt det var okay 10min. Det er bare ud over alt kritik jeg både kørt fra arb for at nå det og så sender i en helt urimelig høj regning, hvis jeg skal betale for 45min sku jeg jo os bare ha e mødt op efter 12 Min så fair nok men i sender regning på påbegyndt 30min og påbegyndt 45min. Helt til grin efter Min mening!!

I har ikke forklaret noget som helst har ringet 2dage til jer nu hvor i siger i vender tilbage men jeg har ikke hørt noget og derfor får i denne dårlige anmeldelse👌🏽

13 de abril de 2022

Hej Michael
Vi beklager naturligvis at du har en opfattelse af, at vores håndtering af din forsinkelse burde have været anderledes. Som tandlægeklinik er vi generelt meget forstående og tålmodige, men da det er tredje gang, at du udebliver fra en aftale hos os udskriver vi et gebyr. Dette gebyr er du også blevet gjort bekendt med i andre henseender, hvor du enten er udeblevet eller kommet for sent til dine aftaler hos os.
Din tandlæge ringede til dig efter 10 minutter for at høre hvor langt du var, og da du fortsat var på motorvejen, vurderede hun at den planlagte behandling ikke kunne udføres på den resterende tid. Derfor så hun sig nødsaget til at rykke tiden til en anden dag. Årsagen til at beløbet i alt er på 810 kr. skyldes den tid, som din tandlæge havde sat af til dig. Det er vigtigt at man som patient overholder sine aftaler og kommer til tiden, da tiden ellers med fordel kunne være brugt på andre patienter. Jeg er bekendt med, at vi allerede har snakket med dig flere gange og forsøgt at forklare dig situationen, men hvis du fortsat har uopklarede spørgsmål er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os.
God påske

Opdateret 21-04-2022 - Først og fremmest vil jeg naturligvis beklage, at vi ikke har vendt tilbage til dig i tide. Dette skyldes blandt andet at din tandlæge var gået på påskeferie, og at klinikken havde lukket skærtorsdag og langfredag. Derfor havde din tandlæge først mulighed for at ringe til dig lørdag d. 16/04-2022, hvilket jeg også er bekendt med at hun gjorde 3 gange. Disse opkald svarede du ikke på. Det vigtigste er dog, at du og den pågældende tandlæge nu har været i en god dialog, hvor I sammen er blevet enige om, at vi halverer det samlede udeblivelsesgebyr. Desuden har vi noteret os, at du ønsker at finde en anden tandlæge, hvilket vi naturligvis vil ønske dig alt held og lykke med. Vi ønsker dig det bedste og vil gøre opmærksom på, at hvis du skulle få brug for os, så står vi fortsat til rådighed.

Classificada 5 em 5 estrelas

Styr på det og godt humør

Jeg valgte at få lavet tandregulering hos Vores Tænder. Det tog knap otte måneder, hvilket var kortere end forventet, og var hele vejen en rigtig god oplevelse. Alle i personalet var altid super søde og imødekommende. Vigtigst af alt så er det tydeligt, at der var fuldkommen styr på det tekniske, hvilket kan ses på det meget flotte resultat.
Så derfor en kæmpe anbefaling herfra!

20 de dezembro de 2021

Kære Theis
Vi beklager vores sene svar på din meget flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at resultatet af din tandregulering var tilfredsstillende. Vi håber på at se dig igen ved lejlighed. God tirsdag.

Professionel og venlig

Jeg fik lavet et implantat hos Vores Tænder og må sige at det hele vejen igennem var en positiv oplevelse. Til enhver tid følte jeg at jeg var i professionelle hænder, foruden at alle på klinikken var venlige og forstående. Forløbet indebar fem besøg på klinikken, der har den lidt pudsige praksis at man betaler hver gang for den behandling man netop har fået. Men i sidste ende var den samlede pris præcis hvad jeg fik lovet fra starten. Jeg kan varmt anbefale Vores Tænder for store indgreb som implantater.

4 de novembro de 2021

Kære Danny.

Tak for de flotte ord, vi er meget glad for at du har haft en god oplevelse på klinikken.

Forsat god dag :)

Classificada 5 em 5 estrelas

A wonderful experience. Highly recommended.

I've just recently moved to Denmark, and in search of a dentist I've found VORES TÆNDER. Situated in a Lyngby center, it has a very nice and clean office. The ladies who took care of my teeth problems were extremely kind and nice. They helped and encouraged me through the whole process and for the first time in my life, I left dental clinic with a smile on my face. Thank you for your wonderful work. You are amazing!

29 de outubro de 2021

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik

Thank you Deniss for your lovely comments! So glad to be able to help and such a plaesure to have you visiting our clinic. Regards VORES TÆNDER

Besøg hos :Vores tænder.

Besøg hos :Vores tænder.
Jeg kom med en akut knækket tand en lørdag. Jeg fik en førsteklasses behandling på klinikken, og efterfølgende behandlinger har været super gode.
MVH Karna.

20 de junho de 2021

Kære Karna.
Tusind tak for de flotte ord, dem er vi rigtig glade for :-)
Det er altid dejligt at høre, når vores patienter har haft en god oplevelse her på klinikken.
Rigtig god sommer.

Sød og dygtig personale

Sød og dygtig personale. Altid hjælpsom 👍

20 de março de 2021

Kære Kadir.
Tusind tak for de søde ord, dem er vi rigtig glade for :-)

Førsteklasses behandling hos Vores Tænder Tandklinik

Da min tidligere tandlæge gik på pension skulle jeg finde en ny. Efter anbefaling fra kollega blev det Vores Tænder i Lyngby.

Jeg fik lynhurtigt oprettet en profil og bestilt en tid via deres flotte og intuitive hjemmeside. Oprettelsen blev fulgt op af en opringning hvor de spurgte ind til mit behov og jeg fik hurtigt en tid da jeg fortalte at jeg havde slem tandpine, hvortil jeg i øvrigt fik en bekræftelse via SMS.

Jeg skulle have opereret min visdomstand ud og efterfølgende sys. Hele forløbet blev håndteret super professionelt af personalet og jeg følte virkelig at jeg som patient var i centrum. Tandlæge Paulina og klinikassistent Puk var meget tillidsvækkende og kompetente. Jeg blev på forkant forklaret hvad der kom til at ske og flere gange undervejs spurgt ind til hvordan jeg havde det. Deres udstyr et nyt og lokalerne er flotte hvilket også var med til at oplevelsen i klinikken var rigtig god.

Forinden opstart fik jeg et pris-overslag hvilket var rart og igen rigtig god service.

Efter operationen fik jeg besked på at sætte mig i receptionen og få lidt at drikke. Personalet i receptionen tilbød mig en juice da jeg havde set lidt bleg ud, jeg afslog dog tilbuddet i første omgang men takkede ja tak da de insisterede. Og retrospektivt gjorde den juice bare underværker - tak!

Jeg fik bandage, klorhexidin, smertestillende og en beskrivelse for det videre forløb med hjem. Jeg fik sågar en opringning dagen efter, hvor de spurgte ind til hvordan jeg havde det.

I min bog er det førsteklasses behandling og jeg vil til en hver tid anbefale Vores Tænder.

14 de março de 2021

Kære Marc
Tusind tusind tak for din fine anmeldelse :)
Det sætter vi stor pris på.
Det var en fornøjelse at have dig i stolen, og vi glæder os til at se dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er en af dem der ikke er så vild…

Jeg er en af dem der ikke er så vild med, at komme på besøg hos tandlægen, men måtte afsted til et akut lørdagsbesøg med stærke smerter. Fik næsten en helt god oplevelse ud af det. Super behandling lige fra telefonopkaldet, til jeg gik godt bedøvet og smertefrit fra klinikken. Og ingen ekstra weekendgebyrer på regningen. Jeg kom gerne igen, hvis ikke jeg boede så langt væk.

13 de março de 2021

Kære Heidi.
Tusind tak for de flotte ord. Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse her på klinikken:)
Du er altid velkommen, hvis du skulle få brug for os en anden gang.

Classificada 1 em 5 estrelas

Et standard tjek til nogle hundrede…

Et standard tjek til nogle hundrede kroner, endte med at koste mig mere end 1700 kr, uden at jeg blev informeret herom.

Ydermere, konstaterede “vores tænder”, at jeg havde to visdomstænder som skulle fjernes indenfor en overskuelig fremtid, på trods af de aldrig har generet mig.

Efter et besøg hos en anden tandlæge efterfølgende, har jeg kunne konstatere at mine visdomstænder ikke har behov for at blive fjernet.

Ydermere, så bør receptionisten tage sin “ja-hat” på, når hun er på arbejde. Hun var ikke videre samarbejdsvillig, da jeg havde erklæret at jeg ikke ønskede at benytte “vores tænder” igen.
Det var mit første og uden tvivl sidste besøg hos “vores tænder”.

14 de fevereiro de 2021

Kære Asger

Først og fremmest, så er vi kede af at vi ikke fik afstemt med dig på prisen inden besøget var færdig. Det er normalt noget vi går meget op i at få forventningsafstemt på, så derfor ærgrer det os naturligvis at vi ikke fik det gjort i dit tilfælde. Vi tilbød dig dog hurtig at reducere din regning betydeligt inden du gik igen netop fordi vi siger vi afstemmer på pris hver gang, så ret skal være ret det kostede dig jo ikke 1700,-.... MEN når det kommer derop, så er det naturligvis fordi vi er ud over hvad der ligger i et "standard tjek" som du skriver. Vi ville nemlig undersøge nerverne omkring dine visdomstænder og tændernes tilstand generelt. Det gjorde vi bl.a. med røntgen billede af hele din kæbe. Vi taler også om at du skal videre til en specialtandlæge i tandregulering fordi du har en kæde som skulle have været fjernet i børnetandplejen men som ikke er blevet gjort - vi er derfor langt ud over hvad man kan opfatte som et "standard tjek".

Desværre ses der på røntgenbilledet store huller i en af visdomstænderne og et begyndende hul i en af nabotænderne, og det i kombination med at der ikke er plads til visdomstænderne, så er den faglige vurdering at visdomstænderne skal opereres ud for at bevare og redde de sunde tænder ved siden af. Det vil fagligt være meget forkert ikke at bevare de sunde nabotænder.

Du skriver du har været ved en anden tandlæge som konstaterer at der ikke er behov for at fjerne visdomstænderne. Altså det modsatte af hvad vi anbefaler, så det er vi naturligvis meget uenige i. Hvis du derfor vil formidle kontakten til den tandlæge, som er kommet med den konklusion, så udbetaler vi dig det fulde beløb du har betalt her hos os, og så vil vi drøfte din case med den anden tandlæge. Vi tilbyder dig at få hele beløbet retur, fordi vi er overbevist om at det vil være den eneste rigtige behandlingsplan som vi er kommet med, og fordi vi mener, det er uetisk og forkert at lade dig tro, at du ikke får problemer med visdomstænderne sidenhen. Altså på sigt koster det mere for dig og du vil have færre tænder at tygge med hvis du ikke får fjernet visdomstænderne!

Vi håber du vil tage imod vores tilbud, så vi kan slå et slag for tandsundheden.

Opdateret 15-03-2021 - Vi har nu modtaget din journal fra tandlægen som du valgte at benytte efter os. Efter gennemgang af en noget sparsom journal, har vi ikke fundet anledning til at ændre på den behandlingsplan du har fået hos os. Det står derimod klart, at tandlægen slet ikke har forholdt sig til problematikken omkring visdomstænderne i den side hvor det står værst til - nemlig problematikken om der er plads og den skadelig indvirkning den har på de omkringliggende tænder fordi det ligger og trygger på nerverne. En tandlæge har pligt til at oplyse om de fund man finder i munden, men der findes intet i journalen omkring nabotand problematikken. Det er i bedste fald en mangelfuld journalisering af din case. I stedet er der rettet fokus på hullet i den anden visdomstand. Vi kan se at du også har fået hullet lavet. Vi synes det klart er den forkerte vej at gå når man lapper på tænder som tydeligvis skal trækkes ud. Vi mener det stiller patienten i en tro om at tanden godt kan reddes og samtidig bliver hele behandlingsforløbet længere og dyrere for patienten. Det udfordrer os på etik og moral. Når vi alligevel ikke vil bringe sagen til Styrelsen for Patientsikkerhed, så handler det om, at vi får indtrykket af, at du selv ønsker at vente indtil du kan mærke noget fra tænderne. For det fremgår dog af journalen at det er aftalt at man venter på symptomer før man gør noget...

Hvorom alting er, så ønsker vi dig det bedste, og hvis du skulle få brug for os, så står vi fortsat til rådighed og kan levere på den behandlingsplan vi har lagt for dig.

MVH

Morten Larsen
Partner, VORES TÆNDER

Dårlig kundeservice

Tandlægerne er supersøde og dygtige, men kundeservicen i receptionen er helt i bund, når det ikke går efter planen/afviger fra rutinen. Jeg er kørt forgæves til en bekræftet tandlægetid.
Opdatering efter Vores Tænder har skrevet deres svar: Jeg var patient hos Vores Tænder i Lyngby men har valgt ikke at fortsætte pga. denne oplevelse. Når Vores Tænder skriver, at jeg fik tilbud om at komme ind senere og andre tider, er det ikke korrekt. Det blev pointeret, at Vores Tænder egentlig ikke kunne tibyde noget, men siden jeg nu var kommet, ville de da gerne ulejlige tandlægen og spørge, om hun ville tage mig ind efter hendes normale arbejdstid. Dels passede det ikke, da jeg skulle hente min datter fra en ridetime, som netop var aftalt for at jeg kunne passe min tandlægetid. Og dels har jeg ikke noget ønske om at ulejlige nogen med at skulle arbejde over. Og ydermere fremgik det ikke, hvor længe jeg skulle vente på at få et svar, hvorvidt tandlægen vitterligt kunne blive og tage mig ind. Jeg ved ikke, hvilke kontaktoplysninger Vores Tænder har på mig, så jeg kunne blot forholde mig til, at de tilsyneladende havde de korrekte kontaktinfo, idet jeg modtog en email med en påmindelse om min tandlægetid. Jeg dobbelttjekkede, at der ikke skulle være kommet nogen ændringer, afbud eller andet via mail. Da det ikke var tilfældet, mødte jeg naturligvis op som aftalt og bekræftet. Jeg oplever ikke Vores Tænder så imødekommende, som de forsøger at fremstå i deres svar. Så jeg vælger at finde en ny tandlæge.

7 de janeiro de 2021

Hej Thomas

Tak fordi du har taget dig tid til at udfylde en anmeldelse til trods for budskabet. Al feedback er med til at holde os skarpe, så tak for det!

Vi er naturligvis kede af at du ikke føler at kundeservicen er god nok i receptionen, men det glæder os da at du synes at tandlægerne er søde og dygtige. Vi har lagt adskillige beskeder på din telefonsvarer, hvor det umiddelbart er et aktivt nummer, som du har indtalt besked på. Derfor gik vi ud fra at du aflyttede beskeder på den. Vi mener vi har været i god tro ift at give dig beskeden, for vi kunne ikke komme i kontakt med dig telefonisk igennem en periode på 17 dage. Men vi indrømmer da gerne at vi også burde have sendt dig en mail, så derfor har episoden ført til ændring i vores procedurer således at der sendes på både sms og mail når vi ikke får telefonisk kontakt og har brug for at aflyse en tid en sjælden gang. Endvidere vil vi spørge vores patienter løbende om der er ændringer i deres kontakt oplysninger.

Det er yderst sjældent at vi bliver nødt til at aflyse en tid, og det er selvfølgelig meget beklageligt når det sker. Vi ved godt hvor stor en indvirkning det har på arbejde, fritid og familie tid. Samtidig har du selvfølgelig også som patient et ansvar for at holde alle dine kontakt oplysninger opdaterede i tilfælde af at vi skal have fat i dig. Vi kunne jo ikke vide at du ikke længere bruger det telefonnummer - særligt når det er dit navn og din stemme man indtaler besked til.

Vi forsøgte at løse problematikken ved at tilbyde dig en tid 20 min senere så du kunne få dit eftersyn, da en anden tandlæge gerne ville blive lidt længere for at afhjælpe. Vi tilbød dig også andre tider, men desværre var der ikke noget der passede ind i kalenderen. Vi er super ærgerlige over at vi er gået forbi hinanden i denne omgang, men vi kan ikke give dig ydelser gratis som kompensation for din tid da loven (tandlægeoverenskomsten) ikke tillader dette desværre, og vi vil samtidig ikke lade os presse af at du "så vil skrive en dårlig anmeldelse på trustpilot". Det er meget beklageligt at du er dukket op til en tid som du regnede med at have, men vi mener at vi har forsøgt at komme i kontakt med dig inden aftalen og samtidig være imødekommende da du så pludselig står på klinikken og regner med at have en aftale.

Det ærgrer os virkelig at ingen af vores løsninger passede med din kalender og din forventning om kompensation for din tid, men hvis du skulle få brug for os i fremtiden Thomas, så står vi stadig til din rådighed, og vi beklager virkelig at du ikke har fået den oplevelse som du havde forventet.

Mvh

Morten Larsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Vores Tænder tandklinik er bare en tand…

Vores Tænder tandklinik er bare en tand bedre end mig, nu 😉
Jeg skiftede tandlæge efter flere år hos anden tandlæge. Havde længe hørt om Vores Tænder. Men jeg er som jeg plejer, den type der bliver i det velkendte og trygge. Udover ikke at kunne holde jul og nytår med familie og venner, så led jeg af en voldsom smerte i en kindtand. Smerten fyldte mere end glæden ved både jul og nytår. For at gøre en lang historie kort, ved godt den allerede er lang, så fik jeg akut tid hos Vores Tænder Tandklinik hurtigst muligt. Blev modtaget med lækker cappuccino, af automaten, og derefter af Puk som var klinikassistent. For mig var det en vild oplevelse. Da jeg lå i stolen og ventede på Paulina, tandlægen, kiggede jeg direkte op i loftet. Her var en fladskærm installeret med fantastiske naturbilleder. Okay, skulle gøre det kort. Fik den mest imødekommende og varme behandling af både tandlægen samt klinikassistenten. Hvert træk tandlægen gjorde, blev forklaret. Dette beroligede mig. Kan kun anbefale dette sted. Som afslutning vil jeg blot sige, at jeg førhen gik efter den billigste pris. Men det viste sig at dette var lige så billigt. Anyway, grunden til at de er en tand bedre end mig, er at min store smerte gennem jul og nytår blev revet ud. Intet kunne redde den 🥴 Jeg har ingen smerte haft siden og nyder nu endelig den flæskesteg jeg ikke kunne tygge juleaften ❤️ Tak🙏🏽

5 de janeiro de 2021

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik

Tusind tak for din indlevende beskrivelse af et tandlæge besøg hos os. Det glæder os at flæskestegen kunne indtages ;-)

Utilfreds klient..

Jeg får en akut tid lørdag, fordi jeg er i et smertehelvede natten til lørdag.
Jeg får taget røntgen, bliver hamret på tænderne, skubbet til tandkødet, for at finde ud af hvad det er, det ender med at jeg får en fyldning, da de på røntgenbilledet kan se et stort hul, 2500kr.
Jeg er lykkelig i håb om at smerterne er væk efter fyldningen, det plejer nemlig ikke at gøre ondt på mig, efter en fyldning.
Der går en dag og jeg kan ikke være i mig selv af smerter, jeg har taget Panodil og ipren, uden nogen virkning, jeg kontakter tandlægen og får at vide, at jeg skal kontakte min egen læge, da de ikke kan udleverer stærkere smertestillende, hvilket er okay, men burde de ikke tænke, hvad er det der gør så ondt?
Jeg får så ordineret penicillin og tramadol, det tager jeg i yderligere 1 dag, smerterne er stadig kraftige. Jeg kontakter en anden tandlæge, som giver mig en akut tid dagen efter, jeg dukker op og får så at vide, at den tand jeg for 4 dage siden har fået fyldning i nu skal rodbehandles.. jeg står tilbage med 4 dage i smertehelvede, betalt 2500kr som kunne spares, hvis de bare havde startet rodbehandlingen..
det var mit første og sidste besøg på klinikken.

3 de dezembro de 2020

Kære Duygu

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse hos os som akut patient - det til trods for budskabet. Du oplyser os om at du kommer til os fordi du ikke regelmæssigt går hos samme tandlæge, og det ærgrer os naturligvis at du står tilbage med følelsen af ikke tilstrækkeligt at blive hjulpet i din givne situation.

Du kommer til os med smerter i hele venstre side af munden, og du har selv vanskeligt ved at lokalisere om disse kommer fra overkæben eller underkæben. Derfor er vi nødt til at undersøge dig nærmere og desværre fremprovokere smerterne ved at trykke lidt på tænderne. Ved undersøgelsen, hvor der også tages røntgenbillede, konstateres der tydelige gamle fyldninger fra store huller samt et nyt stort hul.

Dvs. der er flere kilder til dine smerter. Det kan være fra en gammel stor fyldning der har beskadiget nerven eller fra det nye store hul. Vi kender dig jo ikke og har derfor ikke journal og historik på dig. Derfor er vi nødt til at undersøge os frem og i fællesskab vælger vi at behandle det nye hul som er det mindste indgreb. Vi informerer dig om at der kan være stor risiko for at enten den ene eller den anden tand skal rodbehandles pga. store huller, men da din smerte er så vanskelig for dig at lokalisere må vi kigge på røntgen billeder.

Desværre er det sådan at hvis man går for længe med huller i tænderne så bliver de rigtig store og på et tidspunkt når de frem til nerven og så er det man får rigtig ondt. Store huller vil derfor altid have en sandsynlighed for at der efterfølgende skal rodbehandles. Men hullet i tanden skal jo laves, så det er ikke sådan at man på den måde kunne spare en fyldning . Enhver tandlæge vil forsøge sig med samme fremgangsmåde, fordi man jo ikke bare rodbehandler løst - det er et stort indgreb i en tand og så bliver det først dyrt. Det er også derfor den anden tandlæge nu vurderer at tanden skal rodbehandles. Og du oplyser jo også over telefonen da vi taler sammen om hvad vi kan gøre, at du nu bedre kan lokalisere hvor smerten kommer fra.

Når man ikke overholder sine regelmæssige eftersyn er der stor sandsynlighed for at man ikke kan behandle med små indgreb i tide og tingene derfor udvikler sig til noget større - i dette tilfælde en rodbehandling.

Det ærgrer os som sagt at vi ikke har kunnet leve op til din forventninger, men må holde fast i at vi ikke ville behandle anderledes i din givne situation. Det ville udfordre os på etik og moral hvis vi skulle rodbehandle to tænder på dig uden at vide helt præcist hvad det er der er kilden til dine smerter. Vi håber du bliver glad for den anden tandlæge og at du regelmæssigt går til tandlæge så det akutte behov mindskes.

Trods tandproblemer skal der lyde en uforbeholden glædelig jul, og vi vil naturligvis - hvis du selvfølgelig ønsker det - hjælpe dig en anden gang.

MVH
Tandlæge Paulina Kempa

Super behandling

Super behandling, søde og indfølende behandlere, tænk at kunne få fremstillet og cementeret en krone på samme dag uden at skulle gå (som i gamle dage) med en midlertidig krone i længere tid, med risiko for at miste den undervejs i behandlingen. Tak Paulina og Puk, jeg kommer snart igen og får lavet en krone til.
Hilsen Bjarne

21 de novembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god tandlæge, nu har jeg været hos mange tandlæger og denne her er helt klart den bedste, der ingen der dømmer eller kommer med for mange spørgsmål de går bare ind og ordner det der skal, noget som jeg værdsætter en del. :)

4 de outubro de 2020

Kære Nina.
Tusind tak for de fine ord.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.
Vi glæder os til at se dig igen.

Forsat god dag :)

Hurtig og venlig behandling

Jeg var på klinikken i Lyngby idag med min kone, som har haft infektion i tandkødet. Det blev hurtigt diagnosticeret til nogle betændte tandrødder fra tidligere udtrukket tand, og vi fik tilbudt øjeblikkelig behandling ved fjernelse af tandrødderne. Meget venlig og fin behandling, og vi var færdige inden parkeringstiden udløb :-)

1 de julho de 2020

Resposta da VORES TÆNDER Tandklinik

Hej Torben. Tak for de venlige ord! Vi er glade for at kunne hjælpe :-)

Lyngby

Måtte akut en tur til tandlægen i disse Corona tider.
Fantastiske søde tandlæge og assistent hjalp mig igennem smerterne med en rigtig god service og skånsomt behandling.
Mine klare anbefalinger herfra. Har fundet min fremtidige tandlæge, selvom det ligger en 35 min væk.

23 de abril de 2020

Kære Kenni
Vi takker mange gange for de flotte ord :-)
Det er rigtig dejligt, at høre du har haft en god oplevelse her på klinikken.
Rigtig god weekend.

Dejlig behandling

Dejlig behandling og søde behandlere.
De fortæller trin for trin hvad de foretager sig, og spørger ofte ind til og man er okay.

Har man tandlægeskræk eller bare ikke bryder sig om tandlægebesøg, så skal de nok kurere en :)

30 de março de 2020

Kære Christina
Tusind tak for de flotte ord, dem er vi rigtig glade for :-)
Det er altid dejligt, at høre når vores patienter har haft en god oplevelse her på klinikken.

Lyngby

Var akut nødt til at komme til tandlæge- knækket tand i disse corona tider. Fik hurtigt tid hos min tandlæge Paulina i Lyngby.
Kommer aldrig til at synes det er superfedt at komme til tandlæge og skulle have en ny krone, men det føltes trygt og “rart” at være sammen med Paulina og Puk. Super professionelle - og med masser af humor. Og ikke mindst føltes det trygt med de foranstaltninger der blev taget i disse corona-tider.

25 de março de 2020

Kære Eivin
Tusind tak for de flotte ord, det er dejligt for os, at høre du har haft en god oplevelse her på klinikken:-)
Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig i en akut situation.
Rigtig god weekend.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais