Vestsjællands Køreskole Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god køreskole og rigtig dygtig og sød kørelærer! 🙏🏻🚙 Kristian er meget direkte og dedikeret i sin læring og lærer dig alt hvad du skal kunne for at blive en god bilist og man kan i den gr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Der er styr på tingene og behagelig undervisning med øje for den enkelte elev, kan varmt anbefales

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Kristians Køreskole. Jeg har taget både bilkørekort, trailerkørekort og nu også mc-kørekort, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Kristian er utroli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sønnike havde gode oplevelser og fik god læring fra start til slut i forløbet. Han blev godt klædt på. Vi kan varmt anbefale Vestsjællands køreskole til både nye bilister eller ved generhvervelse. Mul... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Escola auto
  2. Escola de condução de motos
  3. Escola de camionagem

Escrito pela empresa

Vestsjællands Køreskole er en enkeltmands virksomhed, som tilbyder kørekort til: MC / Motorcykel Bil Manuel / Automat gear / Elbil Trailer Lastbil Påhængsvogn Generhverv Kørelæreruddannelse Køreskolen holder til i Vemmelev, kørsel foregår i området, Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø, Svenstrup. Her er plads til alle, stille og rolig undervisning. Teori er dialog baseret, så jeg underviser og der anvendes tavle og powerpoint. Motorcykel undervisning, til ALLE kategorier A1 (lille) A2 (mellem) A (stor) 6 forskellige højder, så alle kan nå. Varmehåndtag, ingen kolde fingre. Kørekort ikke nødvendigt, jeg skal nok lære dig at køre. Har både bil med manuel gear og automat gear (elbil), så der kan frit vælges. Trailer kørekort, til stor trailer. Lastbil kørekort, til stor lastbil, samt påhængsvogn til lastbil. Er uheldet ude, så tilbyder jeg også generhverv, samt vejledende helbreds køretest VHK. Rutinekørsel i din eller min bil, kom stille og roligt i gang igen. Kørelæreruddannelse til alle kategorier.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Vil du have et kørekort uden at stresse…

Vil du have et kørekort uden at stresse over forløbet? Så er Kristians køreskole det rigtig sted at være!!!

Faglig stærk og god til forklare teorierne med et smil på læben. Han kan dog drille dig lidt, men det gør det endnu sjovere at være til timerne.

Alt er planlagt og papirarbejdet klarer han for eleverne. Man skal bare dukke op og lytte med.

17 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Behagelig og tryg oplevelse

Kristian har virkelig styr på regler m.m. og så er han både behagelig og let at tale med, hvilket var en stor hjælp for mig da jeg var temmelig nervøs for prøven.

1 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig en god køreskole.

Virkelig en god køreskole.
Skulle tage trailerkort, og har fuldtid arbejde, men vi fik kordineret, så det gik mindst muligt ud over arbejdstiden.
Meget medmenneskelig og rolig.
Kan kun anbefales 👍

2 de abril de 2025

Fantastisk kørelærer!💫

Fantastisk kørelærer, der fuldstændig har styr på hele forløbet. Han sørger for, at du virkelig lærer at køre bil ordentligt. Han er ærlig og direkte så hvis du laver en fejl, peger han det ud så du kan forbedre dig. Takket være hans undervisning bestod jeg både teori- og køreprøven i første forsøg!💪🏼

19 de março de 2025
Opinião espontânea

Alletiders køreskole🏍️👍

Kan kun ANBEFALDE Kristian som kørelærer, han er rigtig god til at lære alt om teori og køre, så man forstår det på hans humoristiske måde, hvad jeg syntes er skøn.
Igen min VARMESTE ANBEFALDNINGER👍🏍️

8 de dezembro de 2024

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais