mest useriøse firma jeg har vært borti på lang tid! bestilling med produkt på lager med antatt levering 1-3 dager. bestilt 8 juni 2026. pr 21 september og utallige telefoner til kundeservice har... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
varene kom en dag for tidlig i henhold til hva som var bestilt, men jeg bor heldigvis i et lovlydig nabolag så det gikk greit at varene stod utenfor i 5 timer. Hadde varene kommet når de skulle ville... Ver mais
Likte at returprosessen gikk fint, unntatt at jeg måtte purre på for å få kansellert trekk av summen for varen. Litt unødvendig at jeg fikk feil produkt og tilbakemelding om at dette (kjøkkenviftefil... Ver mais
Serice har blitt for dårlig. Jeg har bestilt her før uten problemer. Men nå har jeg en ordre som jeg ventet på i 4 uker. Det er ikke noe kommunikasjon fra VVS Komplett. Ordre #400091951 er besti... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Den komplette VVS nettbutikken
Informações de contacto
Salhusvegen 55, 5131, Nyborg, Noruega
- 0047 55399600
- post@vvskomplett.no
- vvskomplett.no
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Vvs deler
Ordre #400092573 ble bestilt 5. mai. I dag er det 21. juli, og jeg har verken delene eller pengene. Veldig dårlig kontakt med nettbutikken. Aldri mer VVS Komplett.
Forferdelig kundeservice
Jeg bestilte et balansert ventilasjonssystem i juli 2025 og har ikke mottatt noe så langt. Kundeservicen har vært veldig dårlig gjennom hele året, de svarte ikke og løy om statusen og handlingene rundt bestillingen. Nå vil jeg kansellere bestillingen og få pengene tilbake. Kundeservicen har ikke svart på over en måned. Ikke kjøp fra denne nettsiden!
Useriøst bedrift - styr unna
Useriøs bedrift som man burde styre unna.
Jeg har nå ventet i 6 uker på de varene jeg har bestilt. Jeg har allerede betalt for ordren, men den står bare under status "behandler".
Jeg har ringt og purret 3 ganger der jeg har fått beskjed om at det er forsinkelser og at jeg skal ha produktene innen en ukes tid. Dette har de sagt to ganger og det har nå gått mange uker. Jeg sendte senest e-post for en uke siden igjen - de har fortsatt ikke svart meg. Dessverre er dette en useriøs bedrift som tar gjerne pengene dine, men ikke er interessert i å gi deg varene dine eller gi beskjed til deg som kunde dersom det er forsinkelser.
Bestilling sendt 28 juni, ingen svar per 25. juli
Bestilling sendt 28 juni. I dag, 15de juli har jeg kansellert ordren. Jeg har purret per epost for ca en uke siden uten svar, jeg ringte i går og 8 dag uten å få svar. Ordren står bare som "Behandles". Ingen oppdatering av noe slag.
På telefonsvareren sier de at det er ferieavvikling og at det kan ta noe mer tid å få svar på telefon. Null svar og ingen oppdatering av noe slag er i en litt annen kategori. Ligg unna denne leverandøren.

Jeg bestilte galvaniserte stålrør
Jeg bestilte galvaniserte stålrør 5. juni. Da jeg la inn bestillingen, fikk jeg ingen informasjon om at varene ikke var på lager eller at det kunne bli lengre leveringstid.
Etter å ha ventet en stund uten oppdateringer tok jeg selv kontakt 22. juni. Først da fikk jeg beskjed om at varene ikke var på lager, og at de skulle sendes påfølgende mandag.
Siden den gang har varene fortsatt ikke blitt sendt, og jeg har heller ikke mottatt noen ny oppdatering eller forklaring. Det mest skuffende er den mangelfulle kommunikasjonen. Forsinkelser kan skje, men da forventer jeg at kunden blir informert, ikke at jeg selv må etterspørre informasjon.
Basert på denne opplevelsen kan jeg dessverre ikke anbefale VVS Komplett.
varmtvannstank Oso saga 300L
Bestillte varmtvannstank Oso saga 300 L med ordrenr #400092420 den 23. april i år. Har fortsatt ikkje mottatt varen og dei svarer ikkje på mail.
Sender ikke betalte varer og svarer ikke
Bestilte vare 5. juni som sto som på lager i nettbutikken. Etter to uker lovte kundeservice at de skulle sende, men fortsatt ikke mottatt varen etter 1 mnd. Nå svarer ikke kundeservice på henvendelser
Styr unna!!
Styr unna!!! Elendig leveringstid og enda verre kundeservice. Ventet ni uker på vare som sto oppført som lagervare ved bestilling. Ringte x-antall ganger, ble lovt sendedato og tilbakemelding. Ble ikke sendt og fikk ingen tilbakemelding. Verste kundebehandling jeg har vært med på - amatører som leker bedrift😬
Ingen svar å få
Bestilte et filter for 3 mnd siden og har enda ikke mottatt dette. Pratet med dem på tlf etter 1 mnd og de skulle sende meg en e-post med leveringsdato. Fikk aldri noen e-post. Har sendt ny e-post uten å få svar og har også prøvd å ringe nå nylig uten å få svar.
Feil leveringstid, dårlig kundeservice
Helt feil oppgitt leveringstid, ingen informasjon om at produktet var forsinket.
Tok kontakt med kundeservice et par ganger i samband bestillingen. Enten fikk jeg svar innen ca. 1 dag, eller så endte jeg opp med å ikke få svar.
Kjøpte et toalett som sto det var på…
Kjøpte et toalett som sto det var på lager, 1-3 dager levering. 2 uker senere har jeg ikke fått noe info om sending av vare til meg.

Resposta da Vvskomplett AS
Kundeservice svarer ikke på e-post
Kundeservice svarer ikke på e-post, og chat er ikke tilgjengelig. Etter en måned har kundeservice fortsatt ikke svart, selv etter purring, på en reklamasjon. Det gikk OK å kjøpe produktet, men når produktet går i stykker etter bare et år så er kundeservice fraværende. Dette blir antagelig en reklamasjon på kredittkorttransaksjonen .

Resposta da Vvskomplett AS
Styr unna! tok pengene men sendte aldri varen. svarer ikke
Bestilte en vare i april med ca 1 ukes leveringstid. Da jeg ikke hadde fått noe leveringsdetaljer etter en uke tok jeg kontakt og fikk beskjed om at varen skulle komme fra leverandør hvert øyeblikk. Nå har det gått hvertfall fem uker, og de svarer ikke lenger på epost eller kontaktskjema. Og jeg har ikke fått tilbake pengene mine.
Ikke mottatt produkter, får ikke kontakt med kundeservice.
Det eneste som gikk som det skulle med bestillingen var å belaste mitt kredittkort. Jeg fikk ingen ordrebekreftelse eller kvittering. Måtte purre på mail. Fikk først bekreftet på mail at produktet skulle sendes innen en uke fra bestillingen. Tok kontakt på mail da jeg ikke hørte noe etter 14 dager. Ikke noe svar. Ringte og snakket med en veldig hyggelig mann, med en tillitsvekkende vestlandsdialekt, som kunne opplyse om at produktet var på vei fra produsent og at jeg kunne vente det i posten innen 4-5 dager. Det har nå gått ytterligere tre uker, tilsammen over seks uker siden kredittkortet ble belastet, og jeg har fremdeles ikke sett noe til produktet. Mine siste tre eposter med purring har gått ubesvart, og det er ingen svar per telefon. Dette begynner å lukte nettsvindel.
Det er svært frustrerende å ikke få svar på hvorvidt de faktisk kan levere produktet de selger med forestående byggestart. Anbefales ikke.
Leveringstid stemmer ikke med estimert levering i nettbutikk
Bestilling av materiell ble utført 24. mars. Alt materiell var merket i nettbutikk "1-3 dager" (pluss transporttid). Jeg tok kontakt for status på levering og ble lovet senest uken etter Påske, det var 10. april. Da har de allerede hatt 11 arbeidsdager på denne ordren uten at noe mer har skjedd. Tok på nytt kontakt 10.april og materiellet hadde fortsatt ikke kommet til VVSKomplett. Etter totalt fire henvendelser hvor det til stadighet ble lovet noe som ikke ble overholdt av leveringsfrister, dukket materiellet opp 22. april (1 døgn postgang). Poenget er at det vanskelig å forholde seg til en nettbutikk som ikke er i nærheten av å holde de estimatene de har for levering noe som går utover innleie av håndverker, generell fremdrift og ikke minst kostnader. I dette tilfellet måtte vi lage provisorisk løsning for leieboer. I ettertid har jeg bestilt lignende varer fra en konkurrerende nettbutikk med ca. 6 arbeidsdager fra bestilling til levering og ca. samme priser. Hvis du har god tid, og ikke samarbeider med profesjonelle håndverkere kan man fint bruke denne nettbutikken. NB! Pass på å oppfriske antall hvis man gjør endringer dette skjer ikke automatisk som i mange andre nettbutikker.
Bestilte Høiax 300 liter…
Bestilte Høiax 300 liter varmtvannstank, 13.04.2026, ordre nr. 400092290. Betalte med Visa-kort samme dato. Leveringstid 3-5 dager. Det gikk over en uke uten at jeg fikk sporing nr. og derfor kontaktet jeg VVSKomplett.no og avbestilte og i tillegg har jeg sendt mail med angrerettsskjema. Har i ettertid purret opp å få tilbakebetalt kr. 13.005,-som ble trekt fra min kto. 13.04. 3 ganger uten at jeg får noe svar. Går inn på min side og bereder står fortsatt under "behandler". Neste steg er nå å kontakte Forbrukerrådet da firmaet ikke svarer på mail og ikke betaler tilbake kjøpesum for vare jeg ikke har mottatt.
Hold dere langt unna dette firmaet da dette firmaet opptrer svært useriøst.
Med hilsen Halvor G. Hoppestad
Min mann bestilte et toalettsete…
Min mann bestilte et toalettsete 23/3-26. Fikk ordrebekreftelse på mail og venter fortsatt toalett setet. Han har prøvd å ringe alle telefonnr som står på nettsiden deres , ingen svar på noen av dem. Han har også sendt flere mailer og ikke fått svar. Hvor lenge skal han vente på toalettsetet?
Dette er elendig service og hadde det vært mulig ikke sette stjerner på denne anmeldelsen så hadde det blitt 0 stjerner.
Kan nevne at han har bestilt produkter på deres nettside før og det har gått greit før.
Om han ikke får svar på siste mailen han sendte rask, kontaktet vi forbrukerrådet..
Bestilte en varmtvannstank i april
Bestilte en varmtvannstank i april. Mottok den etter tre uke. Fritt på lager... Var for så vidt greit. De svarte meg på mail og tlf. (April -Mai 2026)
Evner ikke å levere til gitt tid
Det tok de fire måneder å levere en vare som det var forventet to ukers levering på. Samme regla hver gang jeg ringte - her har det skjedd noe rart, etterfulgt av samme lovnad om at denne skal bli sendt neste uke.
Ingen kommunikasjon
Ordre #400091951 er bestilt 13/03/2026. I dag er det 17/04/2026. Jeg har bare fått en ordrebekreftelse men den inneholder ingen leveringsdato.
De har ikke svart på 3 forskjellig forespursler om status oppdatering til begge salg og post epost addressende deres.

Resposta da Vvskomplett AS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.