Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode og fleksible rammer der i mere end 6 år var vores hjem for vores startup virksomhed. I takt med vi fik ansatte og større pladsønsker kunne vi vokse i større lokaler i godt samspil med Væxthuset.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været lejer hos Væxthuset ad flere omgange, og der har hver gang været styr på både indflytning og udflytning. Når vi skal etablere os nye steder, er Væxthuset altid det første sted, v... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Væxthuset som udlejer af kontorlokaler. Ved fremvisningen var Janus en venlig og imødekommende fyr, og vi fandt hurtigt et kont... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med at være lejer hos Væxthuset. Både ifm indflytning og de løbende ting, der kan opstå i hverdagen, har de altid være lydhøre og søde til at hjælpe, hvor det har været muligt fo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Espaço de coworking

Escrito pela empresa

Væxthuset kontorhoteller - bliv en del af et kontorfællesskab

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Intet at klage over!

Vi er utrolig tilfredse med at leje et lokale hos Væxthuset. Vi har kun været mødt af en utrolig imødekommende og fleksibel service, samt gode forhold her i Slagelse.

Vi kan kun anbefale Væxthuset til andre.

12 de dezembro de 2024

Kære Magnus,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at I har haft en god oplevelse hos Væxthuset, og at både servicen og forholdene i Slagelse har levet op til jeres forventninger. Det betyder meget for os, at I vil anbefale os videre.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og er altid klar, hvis der er noget, vi kan hjælpe med fremover.

Ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

De bedste hilsner,

Classificada 5 em 5 estrelas

Et perfekt kontorhotel til vores…

Et perfekt kontorhotel til vores opstartsrejse som iværksættere. Dejlige kontorer til gode priser. Desuden også med en stor fleksibilitet - vi voksede fra 2 personer til 8 på få år, og skiftede løbende kontorlokaler.

11 de dezembro de 2023

Resposta da Væxthuset

Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for at høre, at vores kontorhotel har været en god base for jeres opstartsrejse som iværksættere. Det betyder meget for os at kunne støtte jer i væksten, og det er fantastisk at se, hvordan I har udviklet jer fra 2 til 8 personer på kort tid. Vi er glade for, at fleksibiliteten i vores løsninger har kunnet følge med jeres behov. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og ønsker jer alt det bedste i den videre udvikling af jeres virksomhed!

De bedste hilsner Væxthuset

Classificada 5 em 5 estrelas

Fedt og lyst kontorlokale med central…

Fedt og lyst kontorlokale med central beliggendehed. Gode faciliteter og super effektivt og hjælpsomt personale!

9 de dezembro de 2024

Kære Frederik,

Tusind tak for de fantastiske ord! Vi er virkelig glade for, at I er tilfredse med både kontorlokalet og de faciliteter, vi tilbyder. Det betyder meget for os at høre, at I har haft en positiv oplevelse, og vi er stolte af, at vores team har kunnet bidrage til en god arbejdsdag for jer. Jeres feedback gør en stor forskel, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og støtte jer i jeres videre rejse. Tak fordi I valgte os – vi er glade for at have jer som en del af fællesskabet!

De bedste hilsner Væxthuset

Classificada 5 em 5 estrelas

Glæder mig til 4 more years.

Super glad for mit kontor hos Væxthuset, som jeg har haft i 4 år nu.
Dejligt med så mange forskellige firmaer under et tag.
Administration er altid søde og imødekommende når jeg har haft spørgsmål.
Glæder mig til 4 more years.
Vh seedorffstudio / tone

6 de dezembro de 2024

Kære Tone,

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding! Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os gennem de sidste 4 år. Det betyder meget for os, at du føler dig godt tilpas med både kontorfællesskabet og den service, vi tilbyder. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet de næste 4 år og håber, at vi fortsat kan bidrage til din virksomheds succes.

De bedste hilsner,

HOLD JER VÆK!

HOLD JER VÆK!
Overvejer du at leje fra Væxthuset, til dit firma så os vær.

De snyder dig for dine penge og kan ikke forsvare deres handlinger. Vær opmærksom på at optage deres opkald, da de med vilje kun ringer for at beskytte sig selv, og du ikke kan dokumentere hvad der bliver sagt. Husk at få alt dokumenteret, eller endnu bedre, hold dig væk.

Svar:

Jeg har betalt til tiden hver gang. Jeres kollega Janus ringede til mig og spurgte, om jeg brugte lokalet, hvilket jeg ikke gjorde, men jeg betalte stadig til tiden. Efterfølgende spurgte han, om lejemålet kunne overdrages til jeres anden udlejer, Bolignet, fordi de gerne ville udvide, hvilket jeg sagde ja til, og jeg begyndte at fjerne mine ting. Janus og jeg aftalte, at Bolignet skulle overtage lokalet samt sofaen, da de ønskede at beholde sofaen. Efter jeg havde fjernet alle mine ting, bad I om en 3 måneders opsigelse, men Janus og jeg havde aftalt, at de skulle overtage med det samme. Det ved I udmærket, at jeg ikke kan dokumentere, da han kun ringede og ikke skrev noget. I har også bedt om dokumentation, men det kan jeg ikke levere fordi det hele skete over opkald. Hvorfor skulle jeg ellers fjerne mine ting, hvis jeg skulle beholde lokalet i yderligere 3 måneder? Det er ikke min skyld, at jeres udlejer ikke blev, fordi Bolignet trak sig kort tid efter, jeg havde opsagt lejemålet. Der er noget, der ikke stemmer, siden jeres udlejer ikke blev. Alle jeres udlejere i Albertslund har haft en dårlig oplevelse, og samme feedback kom fra Bolignet, som heller ikke var tilfredse med jer.

29 de novembro de 2024

Kære Jaseen,

Vi beklager at du føler, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi tager altid feedback alvorligt, og vi vil gerne adressere de bekymringer, du har rejst.
Vi bestræber os altid på at være transparente og professionelle i vores kommunikation, og vi opfordrer til, at alle aftaler dokumenteres, så der ikke opstår misforståelser. Hvis du har haft oplevelser, hvor du føler, at kommunikationen ikke har været tilstrækkelig eller har været uklar, er vi åbne for at drøfte det og sikre, at vi håndterer alle situationer korrekt fremover.

For at præcisere situationen: Ifm. opsigelsen af lejemålet var det indbetalte depositum desværre ikke tilstrækkelig til at den sidste måneds husleje, som ikke blev betalt, kunne modregnes. Grundet manglende indbetaling, trods rykning, blev vi desværre nødsaget til at sende sagen til inkasso.
Vi ser frem til at få mulighed for at afklare eventuelle misforståelser, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Med venlig hilsen,

Super god oplevelse

Hos Væxthuset får man en super oplevelse når man henvender sig. De er hurtige til at svare, meget hjælpsomme og flexible, og de sætter en stor ære i at finde løsninger til gavn for alle parter. Jeg kan varmt anbefale Væxthuset og jeg håber at vores virksomhed får mulighed for et samarbejde en anden god gang!

15 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Enormt glad for mit kontor i Væxthuset!

Jeg er enormt glad for mit kontor i Væxthuset - dejlige og professionelle rammer, og god service fra Væxhusets administration.

17 de maio de 2024

Resposta da Væxthuset

Det er fantastisk at høre, at du trives så godt i Væxthuset! Tak for dine rosende ord - Med venlig hilsen Væxthuset

Classificada 4 em 5 estrelas

Godt kontorhotel

Godt kontorhotel med gode køkken faceliteter, mødelokale og som ligger tæt på station, indkøbsmuligheder til frokostpausen og hotel hvis man har brug for en overnatning. Yderligere er der mulighed for at gøre brug af kontorlokaler i de største danske byer.
Kan nogle gange være en udfordring at finde en ledig p-plads hvis man møder lidt senere på dagen.
Kan være lidt lyt.
Alt i alt et godt sted for rimlig pris - Kan varmt anbefaldes!

14 de maio de 2024

Kære Michal

Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores kontorhotel. Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores faciliteter og beliggenhed.

Vi er opmærksomme på parkeringsforholdene der for tiden er udfordret pga. den store ombygning i Taastrup til NOVO Nordisk. I samarbejde med ejendomsejer er der sikret alternative parkeringsmuligheder i nærområdet.

Lydforholdene er ofte en udfordring i et kontorhotel med mange lejere. Vi er opmærksomme på denne udfordring og noget vi har fokus på, både i forhold til interne retningslinjer og mulige løsninger.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt og bekvemt at være lejer.

Vi hos Telecom Infrastructure Partners (TIP) anvender kontorhotellet i Køge og har vi ønsker i hverdagen bliver de efterlevet og håndteret prompte. Det betyder noget for os at vi altid kan regne med Væxthuset!

Kim Henriksen
TIP

29 de abril de 2024

Hej Kim,

Tak for din positive tilbagemelding! Det glæder os at høre, at I oplever vores service som effektiv og pålidelig. Vi sætter stor pris på jeres tillid og ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Kontor i Væxthuset i næsten 2 år

Vi har haft kontor i Væxthuset i næsten 2 år nu, perfekt placering ved motorvej, dejlige pæne rene kontorer til en rimelig pris, med alt inklusiv, så man ikke skal tænke på strøm, internet og mødelokale. Muligheden for at booke mødelokaler i hele danmark er guld vejr.
Vi har også en kantine i huset, som tilbyder mad til rimelige priser, vil varmt anbefale nye lejere at kigge nærmere Væxthusets kontorhotel.

30 de abril de 2024

Kære Kell.

Tusind tak for din venlige besked og dine rosende ord om vores faciliteter og service i Væxthuset. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse i løbet af de næsten to år, du har haft kontor hos os.

Det betyder meget for os at vide, at vores beliggenhed, faciliteter og alt inklusiv-pakken har gjort det nemt og bekvemt for dig og din virksomhed at arbejde her. Vi er stolte af at kunne tilbyde et professionelt og komfortabelt arbejdsmiljø, hvor vores lejere kan fokusere på deres kerneforretning uden at bekymre sig om de praktiske detaljer.

Vi er også glade for at høre, at du værdsætter vores kantines tilbud, og vi vil fortsat stræbe efter at give dig og vores andre lejere de bedst mulige faciliteter og service.

Endnu engang tak for din anbefaling, og hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, er du mere end velkommen til at kontakte os.

service

Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med Kontorhotel Væxthuset og deres enestående kundeservice. Jeg ledte efter et inspirerende og funktionelt kontormiljø til min virksomhed, og jeg er så glad for, at jeg fandt Væxthuset.

Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af en varm velkomst og en professionel atmosfære. Personalet var utroligt imødekommende og hjælpsomme, og de gjorde alt for at sikre, at mine behov blev imødekommet.

Jeg er særligt imponeret over den fleksibilitet, som Væxthuset tilbyder. De skræddersyede en løsning, der passede perfekt til mine krav, og gjorde det muligt for mig at skalere min virksomhed uden besvær.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Kontorhotel Væxthuset til alle, der leder efter et professionelt arbejdsmiljø og enestående kundeservice. Tak til hele teamet hos Væxthuset for deres dedikation og engagement.

Carsten Sørensen Facaden A/S

29 de abril de 2024

Kære Carsten,

Mange tak for dine venlige ord og den fantastiske anmeldelse af Kontorhotel Væxthuset! Det glæder os utroligt meget at høre, at din oplevelse med os har været så positiv, og at vores service og faciliteter har opfyldt dine behov på en tilfredsstillende måde.

Vi lægger stor vægt på at skabe et professionelt og indbydende miljø for vores kunder, og det betyder meget for os at vide, at vores dedikerede team kunne imødekomme dine krav og skræddersy en løsning, der passede perfekt til dine behov. Vi er også glade for at høre, at vores fleksibilitet har gjort det muligt for dig at skalere din virksomhed uden besvær.

Vi vil gerne takke dig for at anbefale os til andre, der leder efter et professionelt arbejdsmiljø med enestående kundeservice. Det er vores fornemmeste mål at sikre, at alle vores kunder føler sig velkomne og godt tilpas hos os, og din tilfredshed er vores største belønning.

Endnu engang tak for din støtte, og vi ser frem til at fortsætte med at betjene dig og din virksomhed med den samme høje standard af service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Væxthuset er den bedste sted at få dit kontor

Væxthuset er den bedste sted at få dit kontor i, fordi du få en 5-stjernede service og en meget huggeligt kontor til meget gode priser. Som lejer hos dem, du kan frit benytte alle deres mødelokaler både i Danmark og i Sverige uden ekstra omkostninger, hvilken synes jeg er meget fint. Priserne er meget god i forhold til andre kontorhoteler og deres beliggenhed er altid tæt på offentlig transport, og på det samme tid med gode parkeringsmuligheder. Og den vigtigste - de lytter og give deres bedste at finde en løsning til dine behøv, hvilken er meget rart. Så kun varmeste anbefalinger herfra.

24 de abril de 2024

Resposta da Væxthuset

Vi takker for den fine anmeldelse :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har haft en forfærdelig oplevelse…

Jeg har haft en forfærdelig oplevelse med deres service. De svarer ikke på telefonen, når man har brug for hjælp. Jeg har været afskåret fra mit kontor i 5 dage, på trods af at jeg har en mail, der bekræfter, at min kontrakt først udløber den 30. juni. Efter at have talt med dem, fortalte de mig, at jeg kunne få adgang til kontoret igen, hvis jeg betalte 1800 kr. Nu har jeg betalt, men jeg har stadig ikke adgang til kontoret. Det er helt uacceptabelt. Jeg har mistet en betydelig omsætning på grund af dette. Hold jer langt væk fra denne virksomhed.

15 de abril de 2024

Resposta da Væxthuset

Vi er rigtigt kede af at læse din ovenstående anmeldelse som vi ikke mener hverken er rimelig eller retvisende. Vores telefon er åben alle hverdage mellem 9.00 og 13.00 og udenfor telefontid kan der enten efterlades en besked på mobilsvareren eller sendes en e-mail, som vi bestræber os på at svare hurtigst muligt. Vi beklager, hvis det alligevel ikke er lykkedes dig at få fat i os.
Du havde selv opsagt lejemålet til fraflytning efter endt opsigelsesperiode per 30.06. Vi blev imidlertid nødsaget til at ophævet lejemålet allerede den 2. april til fraflytning den 4. april, da du til trods for det påkrav/rykkerskrivelse, som du modtog den 20.03., fortsat ikke havde indbetalt huslejen for marts måned. Den 4. april kunne vi konstatere, at du ikke var fraflyttet lejemålet og først efter flere forsøg lykkedes det pr. 16. april. Vi har efter din fraflytning konstateret, at du har forårsaget betydelige skader på gulv og vægge, og du mangler fortsat at tilbagelevere udleverede nøgler og nøglebrik. Vi har ikke modtaget det beløb på 1.800 kr. som du nævner, men er bekendt med, at du igangsatte en overførsel for at vise goodwill, fremsendte dokumentation for at overførslen var sket, men tog derefter kontakt til banken og fik annulleret overførslen. I vores optik en mindre professionel ageren. Vi er naturligvis rigtigt triste ved dette forløb, samt det efterspil der skal til at starte.

Classificada 2 em 5 estrelas

No viewpoints for those who are renting

I have my office since more than a year by you.
In general I am happy to have my office where it is.
But if it comes to communication with the administration it will turn to be a subordinated relation.
There were two times I could not get into my office. And nothing was done to handle the problem you have caused with it , besides the door was later fixed.
Your communication towards me as a renter is very disgraceful and absolutely non-professional. ( about the kitchen, toilet etc.)
I am really sad that you do not take my viewpoints into consideration, but on the other hand if you have a problem in general with the renters you communicate as if everyone would be guilty and should be ashamed.
I am very sad for our cooperation at this point. I tried to handle it with you by email, but you were unable to see the viewpoint and do something professional to handle the situation caused.

14 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Væxthuset virker godt for os

Væxthuset virker godt for os. Vi sidder som underlejere til en virksomhed som lejere en hel etage hos Væxthuset i Køge og vi er meget glade for lejemålet.

8 de fevereiro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais