Det er altid godt at købe kød fra Wagyupusher.dk, de laver meget sjældent fejl og har altid godt kød. jeg købte et stykke af en culotte A5 fik dog desværre udleveret en striploin men jeg klager ikke d... Ver mais
A empresa respondeu
Er du vandvittig en service! Bestilte noget kød jeg var en smule skuffet over, og ca. 3 måneder senere så jeg at de reklamerer med 100% tilfredshedsgaranti. Skrev en mail og spurgte ind til det,... Ver mais
A empresa respondeu
Den bedste kød jeg har nogensinde smagt. Kudos til kurerer firmaet Xpressen. Det var en fornøjelse at følge med på linket. Vi fulgte anbefalingerne for stegning (ca. 2 min. på hver side og result... Ver mais
A empresa respondeu
Super oplevelse overall! God hjemmeside, levering var til tiden som aftalt og produktet var helt i top Jeg kommer tilbage! Tak
A empresa respondeu
WagyuPusher er en dansk, familieejet virksomhed, der leverer wagyu kød, trøffel, caviar og andre specialiteter lige til døren i hele Danmark.
Viktoriagade 6, 1655, København V, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Verdens bedste oplevelse! Kommer 100% tilbage!
Nytårsmenuen spillede max og var LANGT over forventening!
Genial servering af Hugo! Top klasse🥇🥇🥇

Resposta da WagyuPusher ApS
Det her er ikke en anmeldelse. Det er en kærlighedserklæring. Til kødet. Til håndværket. Og især til de 3 drenge, der har gjort det umulige: at tage noget så basalt som kød og løfte det op på et niveau, hvor det føles eksklusivt, kompromisløst og nærmest helligt.
Lad os tage drengene først – for uden dem fandtes det her kød ikke.
De 3 drenge er ekstremt dedikerede, voldsomt vidende og så passionerede, at det næsten er smitsomt. De taler om udskæringer, fedtmarmorering, struktur, modning og tilberedning med en præcision og begejstring, som man normalt kun ser hos folk, der har gjort det her hele livet. Man kan stille dem ethvert spørgsmål – og man får ikke et salgssvar, men et nørdet, ærligt og fagligt svar. Det skaber tillid. Og den tillid kan smages.
For kødet…
Det er helt ærligt noget af det bedste, jeg nogensinde har haft mellem hænderne.
Hver eneste udskæring er perfekt udvalgt. Marmoreringen er så flot, at man næsten får lyst til at tage et billede i stedet for at tilberede det. Strukturen er silkeblød, men med bid. Smagen er dyb, intens og fuld af karakter – den slags smag, der ikke kræver tricks, marinader eller undskyldninger. Kødet taler for sig selv.
Man kan mærke, at det er håndteret med respekt hele vejen. Der er styr på modning, på udskæringerne, på detaljerne. Det er kød, der opfører sig præcis, som det skal på panden, på grillen og på tallerkenen. Saftigt, mørt og med en smag, der bliver hængende længe efter sidste bid.
Det vildeste er samspillet mellem drengene og produktet.
Det her er ikke “vi sælger kød”.
Det her er “vi står 100 % inde for det, vi sender ud”.
De 3 drenge har skabt et firma, hvor passion, viden og kvalitet går op i en højere enhed. Det føles ægte. Det føles gennemtænkt. Og det føles som starten på noget, der kommer til at sætte barren for, hvad godt kød egentlig er.
Hvis du elsker kød – så skylder du dig selv at prøve det her.
Hvis du elsker folk, der gør sig umage – så skylder du dig selv at støtte de her drenge.
Det er kompromisløst.
Det er vanvittigt.
Det er fuldstændig i en liga for sig.

Resposta da WagyuPusher ApS
Serverede wagyu til julefrokost-tapas og Thomas hjalp til med det perfekte mix (australsk flank, japansk striploin) og det hele blev perfekt. Ikke billigt men de 16 gæster fik en herlig oplevelse og der var faktisk kød nok til et ekstranummer. Vi bestiller igen til nytår med den lille familie.

Resposta da WagyuPusher ApS
Bestilte noget kød og tilbehør. Der var en mindre reklamation som blev løst på bedste vis. Tydeligt en virksomhed der er meget passioneret omkring sine produkter og for hvem det er alt afgørende at der leveres perfekte produkter

Resposta da WagyuPusher ApS
Altid lækre og smagfulde varer. Leveret til tiden, som ønsket og pakket med køleelementer så varerne kan holde sig. Super lækre møre bøffer og dejlig kaviar.

Resposta da WagyuPusher ApS
Jeg bestilte wagyu kød og det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Leveringen kom hurtigt og var pakket omhyggeligt, så kvaliteten var i top, da det ankom. Selve kødet var utrolig mørt, saftigt og fuldt af smag præcis som wagyu skal være. Man kunne virkelig mærke forskellen i kvalitet, og det gjorde vores middag til noget helt særligt.
Kundeservicen var også super, hvilket kun gjorde oplevelsen endnu bedre. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale dem til alle, der elsker kød i særklasse!

Resposta da WagyuPusher ApS
Min rabatkode for første gangskøb fik jeg ikke til at virke, øv.
De to bøffer var meget forskellig i størrelsen, den ene så superfin ud, den anden, alt for tyk fedtkant og alt for lidt kød.
Smagen, tja det ved jeg først nytårsaften, hvor de skal spises.

Resposta da WagyuPusher ApS
Hurtig og flink betjening.
Lækkert kød, ikke sidste gang.

Resposta da WagyuPusher ApS
Fremragende produkter, god hurtig levering.

Resposta da WagyuPusher ApS
Gennemført professionelt. Flot hjemmeside. Sikkert pakket og sendt. Stegevejledning med i kassen samt online e-bog, og naturligvis ikke mindst, vanvittig kvalitet på kødet ❤️

Resposta da WagyuPusher ApS
Det var min søns store drøm at få wagyu til sin fødselsdag. Jeg syntes det var dyrt og lidt fjollet, men vi købte en smagspakke med to bøffer, glade og så tilkøbte vi flødekartofler m trøffel. Og det var bare sindsygt lækkert og nok til 4 personer. Jeg kan virkelig anbefale det :-)

Resposta da WagyuPusher ApS
Fantastiske produkter. Fuldstændig problemfri bestilling og levering. Og da jeg havde et ønske til levering, var kundeservice både hurtige og effektive.
Kan varmt anbefale WagyuPusher.

Resposta da WagyuPusher ApS
Kødet var super kvalitet.
Selvom vi optøede det og spiste det samme dag, blev det stadig klasse.

Resposta da WagyuPusher ApS
Jeg fik en bestilling hvor en bøtte var gået i stykker, så indholdet var kommet ud. En halv time efter jeg havde ringet, var der lavet en refusion og samtidig tilsendt et gavekort.
Virkelig fin kundeservice.
Og virkelig lækkert kød 😊

Resposta da WagyuPusher ApS
Virkelig kvalitetsfuld kød- både smag og mørhed. -leveringen med forudgående kommunikation og varsling om tidspunkt så man kan tage imod og ellers er der gode kølelementer i en isolerende kasse

Resposta da WagyuPusher ApS
Fantastisk og meget personlig kundeservice.
Jeg har desværre ikke fået prøvet produkter fra firmaet, så dette omhandler kun kundeservice.
Jeg havde et par spm vedrørende caviar på deres hjemmeside og Thomas svarede prompte og venligt.
Desværre blev jeg nødt til at annullere ordren og igen fik jeg hurtigt svar samt en fin indføling omkring hvad der gjorde at jeg måtte annullere.
Tak for det Thomas.

Resposta da WagyuPusher ApS
Super gode priser,kvalitet og fin kølelevering

Resposta da WagyuPusher ApS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.