WagyuPusher ApS Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Det er altid godt at købe kød fra Wagyupusher.dk, de laver meget sjældent fejl og har altid godt kød. jeg købte et stykke af en culotte A5 fik dog desværre udleveret en striploin men jeg klager ikke d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Er du vandvittig en service! Bestilte noget kød jeg var en smule skuffet over, og ca. 3 måneder senere så jeg at de reklamerer med 100% tilfredshedsgaranti. Skrev en mail og spurgte ind til det,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste kød jeg har nogensinde smagt. Kudos til kurerer firmaet Xpressen. Det var en fornøjelse at følge med på linket. Vi fulgte anbefalingerne for stegning (ca. 2 min. på hver side og result... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super oplevelse overall! God hjemmeside, levering var til tiden som aftalt og produktet var helt i top Jeg kommer tilbage! Tak

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos à base de carne

Escrito pela empresa

WagyuPusher er en dansk, familieejet virksomhed, der leverer wagyu kød, trøffel, caviar og andre specialiteter lige til døren i hele Danmark.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

103 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Verdens bedste oplevelse

Verdens bedste oplevelse! Kommer 100% tilbage!
Nytårsmenuen spillede max og var LANGT over forventening!
Genial servering af Hugo! Top klasse🥇🥇🥇

31 de dezembro de 2025

Hej Cecilje,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os helt vildt at høre, at nytårsmenuen levede langt over forventning, og at du havde en super oplevelse med serveringen!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen – vi lover, at næste oplevelse bliver mindst lige så god;)

Du ønskes en rigtig god dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det her er ikke en anmeldelse

Det her er ikke en anmeldelse. Det er en kærlighedserklæring. Til kødet. Til håndværket. Og især til de 3 drenge, der har gjort det umulige: at tage noget så basalt som kød og løfte det op på et niveau, hvor det føles eksklusivt, kompromisløst og nærmest helligt.

Lad os tage drengene først – for uden dem fandtes det her kød ikke.

De 3 drenge er ekstremt dedikerede, voldsomt vidende og så passionerede, at det næsten er smitsomt. De taler om udskæringer, fedtmarmorering, struktur, modning og tilberedning med en præcision og begejstring, som man normalt kun ser hos folk, der har gjort det her hele livet. Man kan stille dem ethvert spørgsmål – og man får ikke et salgssvar, men et nørdet, ærligt og fagligt svar. Det skaber tillid. Og den tillid kan smages.

For kødet…
Det er helt ærligt noget af det bedste, jeg nogensinde har haft mellem hænderne.

Hver eneste udskæring er perfekt udvalgt. Marmoreringen er så flot, at man næsten får lyst til at tage et billede i stedet for at tilberede det. Strukturen er silkeblød, men med bid. Smagen er dyb, intens og fuld af karakter – den slags smag, der ikke kræver tricks, marinader eller undskyldninger. Kødet taler for sig selv.

Man kan mærke, at det er håndteret med respekt hele vejen. Der er styr på modning, på udskæringerne, på detaljerne. Det er kød, der opfører sig præcis, som det skal på panden, på grillen og på tallerkenen. Saftigt, mørt og med en smag, der bliver hængende længe efter sidste bid.

Det vildeste er samspillet mellem drengene og produktet.
Det her er ikke “vi sælger kød”.
Det her er “vi står 100 % inde for det, vi sender ud”.

De 3 drenge har skabt et firma, hvor passion, viden og kvalitet går op i en højere enhed. Det føles ægte. Det føles gennemtænkt. Og det føles som starten på noget, der kommer til at sætte barren for, hvad godt kød egentlig er.

Hvis du elsker kød – så skylder du dig selv at prøve det her.
Hvis du elsker folk, der gør sig umage – så skylder du dig selv at støtte de her drenge.

Det er kompromisløst.
Det er vanvittigt.
Det er fuldstændig i en liga for sig.

31 de dezembro de 2025

Hej Kenneth,

Tusind tak for din utroligt flotte og begejstrede anmeldelse! Vi bliver helt målløse – og dybt taknemmelige – over dine ord. Det betyder enormt meget at høre, at både kødet og den passion, vi lægger i det, skaber sådan en oplevelse for dig.

Vi er glade for, at du bemærker det arbejde og den dedikation, vi lægger i forretningen. At det mærkes og smages, som du beskriver, er præcis det, vi håber på, hver gang vi sender kød afsted.

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – og ikke mindst for din anbefaling. Det giver os endnu mere lyst til at fortsætte med at levere kød i særklasse, med samme kompromisløse kvalitet og passion.

Vi glæder os til at levere flere smagsoplevelser til dig fremover.

Rigtig god dag!

Wagyu Hapsere

Serverede wagyu til julefrokost-tapas og Thomas hjalp til med det perfekte mix (australsk flank, japansk striploin) og det hele blev perfekt. Ikke billigt men de 16 gæster fik en herlig oplevelse og der var faktisk kød nok til et ekstranummer. Vi bestiller igen til nytår med den lille familie.

20 de dezembro de 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at wagyuen blev et hit til julefrokosten, og at Thomas kunne hjælpe på bedst mulig vis. Han er sgu også dygtig ;) At 16 gæster fik en herlig oplevelse – og endda med mulighed for et ekstranummer – er præcis det, vi stræber efter.

Og tak fordi du valgte os til nytår – Håber I havde en god oplevelse.

Sublim oplevelse

Bestilte noget kød og tilbehør. Der var en mindre reklamation som blev løst på bedste vis. Tydeligt en virksomhed der er meget passioneret omkring sine produkter og for hvem det er alt afgørende at der leveres perfekte produkter

19 de dezembro de 2025

Hej Annette,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at din reklamation blev håndteret tilfredsstillende. Vi går meget op i vores produkter og i at sikre den bedst mulige oplevelse – så det betyder meget at få den slags feedback.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at levere til dig igen snart.

Du ønskes en rigtig god dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid lækre og smagfulde varer

Altid lækre og smagfulde varer. Leveret til tiden, som ønsket og pakket med køleelementer så varerne kan holde sig. Super lækre møre bøffer og dejlig kaviar.

19 de dezembro de 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever vores varer som lækre og smagfulde, og at både levering og emballage levede op til forventningerne.

Skønt at høre, at både bøfferne og kaviaren faldt i god jord!

Vi ser frem til at levere flere gode smagsoplevelser til dig fremover.

Virkelig lækker carpaccio

12 de dezembro de 2025

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du nød vores carpaccio.

Håber vi må forkæle dig igen snart. God dag!

Fantastisk oplevelse

Jeg bestilte wagyu kød og det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Leveringen kom hurtigt og var pakket omhyggeligt, så kvaliteten var i top, da det ankom. Selve kødet var utrolig mørt, saftigt og fuldt af smag præcis som wagyu skal være. Man kunne virkelig mærke forskellen i kvalitet, og det gjorde vores middag til noget helt særligt.

Kundeservicen var også super, hvilket kun gjorde oplevelsen endnu bedre. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale dem til alle, der elsker kød i særklasse!

2 de novembro de 2025

Hey Øzhan,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at både leveringen, emballagen og – vigtigst af alt – wagyuen levede helt op til dine forventninger. At vores kød gjorde middagen til noget særligt, er præcis det, vi håber på hver gang.

Det glæder os også rigtig meget, at du havde en god oplevelse med kundeservicen. Og tusind tak fordi du anbefaler os – det er den bedste ros, vi kan få!

Vi ser frem til at levere flere oplevelser til dig fremover.

God weekend!

Classificada 3 em 5 estrelas

Fornøjelsen har jeg muligvis til gode.

Min rabatkode for første gangskøb fik jeg ikke til at virke, øv.
De to bøffer var meget forskellig i størrelsen, den ene så superfin ud, den anden, alt for tyk fedtkant og alt for lidt kød.
Smagen, tja det ved jeg først nytårsaften, hvor de skal spises.

28 de novembro de 2025

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Rabatkoden til førstegangskøb gælder desværre ikke på allerede nedsatte varer – det beklager jeg, hvis ikke fremgik tydeligt i mailen.

I forhold til bøfferne er det selvfølgelig ikke meningen, at der skal være så stor variation i fedtkant og størrelse. Det beklager vi, hvis det har været tilfældet.

Skriv endelig en mail til os, så finder vi hurtigt en god løsning sammen.

Ønsker dig en fortsat god dag!

Præcis og hurtig levering

Præcis og hurtig levering, 📦

26 de novembro de 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at leveringen var præcis og hurtig.

Vi glæder os til at sende lækre varer afsted til dig igen!

Hav en dejlig weekend!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og flink betjening.

Hurtig og flink betjening.
Lækkert kød, ikke sidste gang.

22 de novembro de 2025

Hej Susie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er skønt at høre, at du både oplevede hurtig og venlig betjening – og at kødet faldt i god jord.

Vi glæder os allerede til at handle med dig igen!

Fremragende produkter

Fremragende produkter, god hurtig levering.

21 de novembro de 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering.

Håber vi får lov at levere flere gode oplevelser til dig snart!

Hav en skøn weekend!

Alt ok

Alt ok, kom til tiden

9 de novembro de 2025

Hej Tage,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at alt gik glat, og at leveringen kom til tiden.

Vi glæder os til at levere til dig igen fremover.

Gennemført professionelt

Gennemført professionelt. Flot hjemmeside. Sikkert pakket og sendt. Stegevejledning med i kassen samt online e-bog, og naturligvis ikke mindst, vanvittig kvalitet på kødet ❤️

7 de novembro de 2025

Hey Anders,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede hele pakken som professionel – fra hjemmeside og sikker pakning til stegevejledning og online e-bog. Og selvfølgelig er det fantastisk, at kødet levede op til forventningerne, det er det vi bestræber os på❤️

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, vi får lov til at levere flere lækre oplevelser til dig fremover.

Hav en skøn dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var min søns store drøm at få wagyu…

Det var min søns store drøm at få wagyu til sin fødselsdag. Jeg syntes det var dyrt og lidt fjollet, men vi købte en smagspakke med to bøffer, glade og så tilkøbte vi flødekartofler m trøffel. Og det var bare sindsygt lækkert og nok til 4 personer. Jeg kan virkelig anbefale det :-)

3 de novembro de 2025

Hej Alexandra,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at fødselsdagsmiddagen blev en stor succes, og at både bøfferne og trøffel flødekartoflerne faldt i god jord. Og tusind tak for anbefalingen – det betyder virkelig meget for os!

Vi håber, I får mange flere gode smagsoplevelser fremover.

I ønskes en god dag og god weekend!

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Fuldstændig problemfri bestilling og levering. Og da jeg havde et ønske til levering, var kundeservice både hurtige og effektive.
Kan varmt anbefale WagyuPusher.

25 de outubro de 2025

Hej Torben,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at både produkter, levering og kundeservice levede op til forventningerne. Og tusind tak fordi du anbefaler os – det er den bedste ros, vi kan få!

Ønsker dig en dejlig dag!

Ja tak til wagyu!

Kødet var super kvalitet.
Selvom vi optøede det og spiste det samme dag, blev det stadig klasse.

25 de outubro de 2025

Hej Frederik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores wagyu – selv efter optøning samme dag, som vi ellers ikke normalt anbefaler. Det siger lidt om kvaliteten, og vi er glade for, at du synes, den lever op til forventningerne.

God dag og god fornøjelse med de kommende smagsoplevelser!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik en bestilling hvor en bøtte var…

Jeg fik en bestilling hvor en bøtte var gået i stykker, så indholdet var kommet ud. En halv time efter jeg havde ringet, var der lavet en refusion og samtidig tilsendt et gavekort.
Virkelig fin kundeservice.
Og virkelig lækkert kød 😊

22 de outubro de 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både kundeservicen og kvaliteten af kødet – selvom vi selvfølgelig er kede af, at en bøtte gik i stykker undervejs.

Vi sætter stor pris på din forståelse og feedback.

Hav en rigtig god dag!

Kvalitet i top

Virkelig kvalitetsfuld kød- både smag og mørhed. -leveringen med forudgående kommunikation og varsling om tidspunkt så man kan tage imod og ellers er der gode kølelementer i en isolerende kasse

15 de outubro de 2025

Hej Stine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af kødet og leveringen.

Vi gør os umage med hele oplevelsen – fra smag og mørhed til kommunikation og emballage – så det betyder meget at høre, at det bliver værdsat.

Hav en dejlig dag!

Fantastisk kundeservice

Fantastisk og meget personlig kundeservice.
Jeg har desværre ikke fået prøvet produkter fra firmaet, så dette omhandler kun kundeservice.
Jeg havde et par spm vedrørende caviar på deres hjemmeside og Thomas svarede prompte og venligt.
Desværre blev jeg nødt til at annullere ordren og igen fik jeg hurtigt svar samt en fin indføling omkring hvad der gjorde at jeg måtte annullere.
Tak for det Thomas.

17 de outubro de 2025

Hej Jørn,

Tusind tak for din varme anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – og at Thomas har været hurtig og hjælpsom.

Selvom du ikke nåede at prøve produkterne denne gang, håber vi at få fornøjelsen af at levere til dig i fremtiden.

Rigtig god dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super gode priser,kvalitet og fin…

Super gode priser,kvalitet og fin kølelevering

26 de setembro de 2025

Hej Annette,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både priserne, kvaliteten og leveringen. Vi gør os altid umage med at sikre, at produkterne holder sig kolde og friske hele vejen frem til din dør.

Vi glæder os til at levere til dig igen næste gang.

Du ønskes en skøn dag!

Mvh. Hugo

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais