Det er altid godt at købe kød fra Wagyupusher.dk, de laver meget sjældent fejl og har altid godt kød. jeg købte et stykke af en culotte A5 fik dog desværre udleveret en striploin men jeg klager ikke d... Ver mais
A empresa respondeu
Er du vandvittig en service! Bestilte noget kød jeg var en smule skuffet over, og ca. 3 måneder senere så jeg at de reklamerer med 100% tilfredshedsgaranti. Skrev en mail og spurgte ind til det,... Ver mais
A empresa respondeu
Den bedste kød jeg har nogensinde smagt. Kudos til kurerer firmaet Xpressen. Det var en fornøjelse at følge med på linket. Vi fulgte anbefalingerne for stegning (ca. 2 min. på hver side og result... Ver mais
A empresa respondeu
Super oplevelse overall! God hjemmeside, levering var til tiden som aftalt og produktet var helt i top Jeg kommer tilbage! Tak
A empresa respondeu
WagyuPusher er en dansk, familieejet virksomhed, der leverer wagyu kød, trøffel, caviar og andre specialiteter lige til døren i hele Danmark.
Viktoriagade 6, 1655, København V, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Helt igennem fantastisk oplevelse!
Jeg bestilte den japanske A5+ Wagyu Ribeye MBS 10-12, og hold nu op hvor smagte den bare himmelsk. Det var virkelig en oplevelse at få så mørt og smagfuldt et stykke kød. Vi var fire, der delte bøffen, og det fungerede perfekt – alle fik et par gode slices til at smage og nyde.
Vi fik også deres Wagyu carpaccio ved siden af, og den var mindst lige så god. Alt i alt en kæmpe anbefaling herfra! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller herfra.
Og stor tak til Thomas for den gode service – alt spillede fra start til slut. En klar 10/10 oplevelse.
Det er 2. gang, vi har købt hos WP - og de lever igen op til den høje standard - og er alle pengene værd! På gensyn.
Kanon kvalitet og kanon service! Ikke sidste gang jeg bestiller hos jer!
Alt som det skulle være,det er det nu hver gang,I kan rolig handle med wagyu pusher
Super lækkert kød, absolut intet at udsætte på det. Det kom som aftalt og var godt pakket 😀.
God, overskuelig og effektiv levering.
Produktet var virkelig fantastisk.
Super lækre grillpølser, fin og hurtig levering, alt spillede. Kæmpe anbefaling herfra
Wagyupusher ved hvad de laver, top kvalitet. Vælger man tilvalg, er smagene lige i skabet - det matcher perfekt deres kød.
Tak for en uovertruffen middag!
Kødet var af super kvalitet og ankom i en vel kølet kasse!
En klar anbefaling af wagyu smagningspakken samt den fantastiske A5 mørbrad bøf fra første gangs wagyu spisere!
Det bliver med garanti ikke sidste gang!
God levering varen var pakket forsvarligt og køligt selv om den var 2 dage undervejs fantastik kvalitet og meget velsmagende , jeg vil helt sikkert prøve at købe det endnu en gang
Ganske enkelt - super lækre og meget velsmagende bøffer.
Kunne hurtig hente mine vare og de var utrolige flinke i butikken . Fik udleveret mine vare i en termopose, så jeg kunne komme hjem mens det var koldt.
Lækkert kød og hurtig levering.
Desværre var der noget af kødet, som ikke levede helt op til forventningerne.
Thomas var lyn hurtig til at fixe det, og sende en ny omgang.
Denne gang super lækkert.
Jeg havde store forventninger til Wagyu Pusher, især fordi de reklamerer med "kvalitet af højeste standard".
Desværre levede oplevelsen langt fra op til det, der blev markedsført.
Jeg bestilte deres "Wagyu burgerbøffer", men da jeg modtog produktet, blev jeg overrasket over at finde en lang liste af tilsætningsstoffer og E-numre på emballage, som desværre ikke var tilgængelige da jeg bestilte bøfferne til levering. 5 forskellige E-numre i en simpel hakketbøf.
Det er dybt skuffende, når man forventer rent, uforarbejdet kvalitetskød som rent faktisk er kvalitet – især til den pris, de tager.
Man betaler for en luksusoplevelse, men får noget, der minder mere om industrielt forarbejdet kød fyldt med E-numre. Ærgerligt, for deres markedsføring skaber en illusion af noget helt andet.
Jeg håber virkelig, de bliver mere gennemsigtige fremover og fokuserer på ægte kvalitet uden det er fyldt med E-numre i stedet for smart branding.
En simpel dyrkvalitets hakkebøf, bør ikke indeholde 5 forskellige E-numre hvis man bare går lidt op i kvaliteten på råvarene.

Resposta da WagyuPusher ApS
Levering til tiden. Lækkert kød.
Dog blev pakken ikke stillet på det angivne sted selv om det stod med store bogstaver på pakken

Resposta da WagyuPusher ApS
Jeg havde besluttet at give mit barnebarn og min svigersøn en kulinarisk oplevelse – og mit barnebarn ville gerne prøve Wagyu.
Så jeg besøgte WagyuPusher i Viktoriagade. Super oplevelse. Udbuddet er stort og indbydende – og alle udskæringer er mulige.
Men bliver på fremragende vis vejledt af Thomas om alle aspekter af tilberedning, tilbehør, saucer o.l. Desuden indeholder WagyuPusher’s hjemmeside meget informative videoer. Jeg valgte to udskæringer. A5 Striploin MBS 10-12 og Ribeye MBS 4-5
Wagyu er ikke billig, så en omhyggelig, straight forward/no nonsens vejledning er fint.
Alt der finder du i Viktoriagade.
Det blev en super aften.... Og mit barnebarn havde stjerne i øjnene.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.