Banner for Stichting Wakibi

Stichting Wakibi  Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is een vriendelijke initiatief, heel gemakkelijk om te doen. Je krijgt af en toe een update wat er is afbetaald en een herinnering om een nieuw project(je) te steunen. Mocht het de deelnemers niet... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik wil graag meehelpen bij opbouwende ontwikkelingen. Wakibi geeft mensen kansen op ontwikkeling. Dat maakt gelukkiger. Dat is mijn grootste compliment

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke en goede manier om zelf - ook met kleine bedragen - te kunnen bepalen waar je geld naartoe gaat. Bovendien kun je telkens opnieuw een doel kiezen als de lening is afbetaald.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het werkt geweldig! Geld investeren in mensen die het goed kunnen gebruiken en het dan terugbetalen zodat je het opnieuw uit kunt lenen!

Informações sobre a empresa

1. Organização sem fins lucrativos
  2. Serviços de finanças alternativos
  3. Caridade
  4. Centro de doações
  5. Fundação
  6. Serviços financeiros não bancários

Sobre Stichting Wakibi

Non-profitorganisatie Wakibi zet zich in voor armoedebestrijding en duurzame zelfredzaamheid door microkredieten te verstrekken aan ondernemers in ruim zeventig ontwikkelingslanden. In plaats van hulp te geven in de vorm van donaties, bieden we mensen de kans om zelf een beter bestaan op te bouwen. Zo krijgen ondernemers, vaak vrouwen, toegang tot financiering die hen helpt om een bedrijf te starten of uit te breiden.

Eén microkrediet heeft een enorme impact. Gemiddeld profiteren vijf mensen direct van een lening, zoals familieleden en werknemers van de ondernemer. Dit betekent dat kinderen naar school kunnen, gezinnen toegang krijgen tot medische zorg en gemeenschappen economisch sterker worden. Zo draagt elke lening bij aan structurele verbetering van levensomstandigheden.

De financiering van deze microkredieten komt van mensen zoals jij! 100% van het geld gaat rechtstreeks naar de projecten van ondernemers. Dankzij het hoge terugbetalingspercentage van 98% kun je jouw uitgeleende bedrag steeds opnieuw inzetten en zo blijvend impact maken. Wil je het liever terug? Dan kun je het bedrag laten terugstorten.

Doe mee en verander levens met een kleine lening! Ontdek hoe jij impact kunt maken op www.wakibi.nl.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

761 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

184 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Een heel goede manier om mensen verder…

Een heel goede manier om mensen verder te helpen met relatief kleine bedragen. Fijn om zo bij te kunnen dragen!

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn dat je het zo ervaart. Juist met relatief kleine bedragen kunnen we samen een groot verschil maken. Dankjewel dat je daaraan bijdraagt!

Steunen is sterker worden

Wakibi steunt mensen die vanuit hun eigen kracht hun situatie willen verbeteren. Hen steunen is goed voor hen en voor ons.

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je prachtige review! 💚 Wat mooi verwoord. We geloven ook dat ondernemers de kracht hebben om zelf hun toekomst op te bouwen als ze daar de kans voor krijgen. Dankjewel dat je hen samen met ons steunt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel mooi om op deze manier kleine…

Heel mooi om op deze manier kleine ondernemers te helpen.
Ik word blij als ik zie dat ze kleine bedragen terugbetalen, dat betekent dat ze het goed doen. Wakibiki regelt dat prima, makkelijk om kredieten te geven en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Fijne organisatie

Ik verleen al meerdere jaren microkredieten via Wakibi. Het is erg fijn om op deze manier bij te dragen

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat leuk om te lezen dat je zo blij wordt van de terugbetalingen. Dat is inderdaad een mooi teken dat ondernemers stappen vooruit zetten. Fijn dat je onze manier van werken waardeert. Dankjewel voor je betrokkenheid!

Classificada 5 em 5 estrelas

het is makkelijk in gebruik

het is makkelijk in gebruik, overzichtelijk en helder

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat je Wakibi makkelijk, overzichtelijk en helder vindt. Daar doen we ons best voor. Dankjewel voor je vertrouwen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Wakibi lijkt betrouwbaar micro-krediet bemiddelaar

Ik krijg geregeld updates en ik neem aan dat mijn geleende geld op de bedoelde plek terecht komt zodat mensen de kans krijgen iets op te bouwen of uit te breiden.
Verder ken ik het niet beoordelen.

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je review! 💚 Fijn om te horen dat je onze updates waardeert. En je kunt er gerust op zijn: de volledige lening komt terecht bij de ondernemer waarvoor je hebt gekozen. We vinden het belangrijk om daar transparant over te zijn en je goed op de hoogte te houden. Dankjewel voor je betrokkenheid bij Wakibi!

Mijn positieve ervaringen met Wakibi

Een overzichtelijk aanbod op de website met eerlijke informatie over de doelen en de resultaten van de veldpartners. Ook de afhandeling van de (terug)betalingen is professioneel. Wakibi is niet drammerig, iets wat je bij andere organisaties soms wel ervaart.

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te lezen dat je onze transparantie en werkwijze waardeert. Ook mooi dat je de communicatie als prettig ervaart. Dankjewel voor je vertrouwen en betrokkenheid bij Wakibi!

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima organisatie die echt geeft om de…

Prima organisatie die echt geeft om de ontwikkeling van mensen d..m.v. microkredieten

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn dat je onze missie waardeert. We geloven in de kracht van ondernemers en zijn blij dat jij hen samen met ons steunt. Dankjewel voor je vertrouwen!

Impactvol

Heel leuk om ondernemers wereldwijd te kunnen steunen. Duidelijk platform met korte verhalen over de mensen die het geld lenen en waarvoor.

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat leuk dat je onze verhalen en het platform waardeert. We vinden het belangrijk om te laten zien wie de ondernemers zijn en welke impact jouw steun maakt. Dankjewel voor je betrokkenheid!

Sympathiek initiatief

Sympathiek initiatief. Al diverse onderneemsters van financiele support voorzien.
Alleen maar goede ervaringen! Beetje onduidelijk wie hier nu wat aan verdiend (commissie in verre landen), dat kan iets transparanter.

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review én voor je waardevolle feedback! 💚 Fijn om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt. We zijn een stichting en maken zelf geen winst. Bij ieder project kun je onder het tabje 'Lokale partner' precies zien welke lokale organisatie betrokken is en welke rente zij eventueel rekenen. Die rente is bedoeld om de kosten van begeleiding, administratie en het risico op niet-terugbetaling te dekken, zodat zij hun werk duurzaam kunnen blijven doen.

Ojee

Mensen zijn pas mens als ze willen samenwerken. Als deelnemer van Wakibi kan ik makkelijk iemand de helpende hand geven. En hulp moet vrij zijn anders is heet handel.

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat mooi verwoord. We geloven ook dat we samen meer kunnen bereiken en dat een helpende hand veel verschil kan maken. Dankjewel dat jij daar via Wakibi aan bijdraagt!

Mooi

Mooi, transparant, zinvol

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn dat je Wakibi als mooi, transparant en zinvol ervaart. Dankjewel voor je vertrouwen en betrokkenheid!

Ondersteunen doen we graag

Wij zetten altijd met veel plezier ons geld opnieuw uit voor een goed project. De verwerking verloopt altijd probleemloos

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat geweldig dat jullie steeds opnieuw ondernemers steunen. Fijn om te horen dat alles daarbij probleemloos verloopt. Dankjewel voor jullie vertrouwen!

Goede communicatie

Goede communicatie, fijn om op deze manier een kleine bijdrage aan een betere wereld te kunnen leveren. En leuk om af en toe door een terugbetaling verrast te worden.

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn dat je onze communicatie waardeert. En leuk om te horen dat de terugbetalingen steeds weer een mooi moment zijn. Dankjewel dat je samen met ons ondernemers een stap vooruit helpt!

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat je Wakibi een mooi initiatief vindt en dat alles makkelijk werkt. Dankjewel voor je betrokkenheid!

Classificada 4 em 5 estrelas

Makkelijke manier om wat goeds te doen…

Makkelijke manier om wat goeds te doen met geld waarvan je weet dat je het niet nodig hebt.

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn dat je Wakibi ziet als een makkelijke manier om iets goeds te doen. Dankjewel dat je samen met ons ondernemers helpt hun toekomst op te bouwen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke manier om microcredieten te stimuleren

Wakibi is echt leuk! Je kan zelf uitkiezen aan wie je geld uitleent. Er staat een fotootje en een omschrijving bij. Vervolgens krijg je in kleine stapjes die lening weer terug. Dat kun je dan opnieuw inzetten voor een microcrediet voor een ander, of je kan het laten uitkeren. Dat laatste heb ik nog nooit gedaan.
Als er een terugbetaling is, dan krijg je een mail. Het geeft mij een goed gevoel dat ik zo mee kan helpen aan de ontwikkeling van anderen met behulp van microcredieten. De site van Wakibi is duidelijk en ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand niet terugbetaalde. Ik beveel dit echt aan.

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je prachtige review! 💚 Wat leuk om te lezen hoe je Wakibi ervaart. Fijn dat je het prettig vindt om zelf een ondernemer te kiezen en dat je de terugbetalingen steeds opnieuw inzet. Dankjewel voor je vertrouwen én voor het aanbevelen van Wakibi!

Betrouwbaar

Ik ben al jaren lid van Wakibi en heb al aan veel mensen uitgeleend. Ik heb het altijd teruggekregen. Als iedereen dit zou doen, dan wordt de wereld een beetje beter.

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat bijzonder dat je al jarenlang betrokken bent bij Wakibi. Fijn om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt. Dankjewel voor je vertrouwen en voor alle ondernemers die je in de loop der jaren hebt gesteund!

Classificada 5 em 5 estrelas

Telkens opnieuw mensen kunnen helpen

Ik ondersteun het project al jaren en vind het een goed plan waarbij je mensen op een gezonde manier helpt door ze zelf hun waardigheid en verantwoordelijkheid laat behouden. In de meeste gevallen krijg je volledig het geld terug waardoor je telkens nieuwe mensen kunt helpen,

24 de abril de 2026

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat bijzonder dat je al jarenlang betrokken bent bij Wakibi. Mooi dat je de kracht ziet van ondernemers zelf de kans geven om hun toekomst op te bouwen. Dankjewel dat je steeds opnieuw ondernemers helpt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik vind Wakibi een mooi initiatief

Ik vind Wakibi een mooi initiatief, de site is gebruiksvriendelijk, het dashboard geeft goed overzicht van je leningen.

24 de abril de 2026

Resposta da Stichting Wakibi

Bedankt voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat je onze website en het dashboard als gebruiksvriendelijk ervaart. Daar doen we het graag voor. Dankjewel voor je vertrouwen!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.