Jeg er helt vild med konceptet - at man kan "handle lokalt" og støtte lokale og virksomheder i konfliktramte områder. Alene det fortjener en masse stjerner! Derudover sælger warfair virkelig lækre... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg er glad for varerne, som altid har en fantastisk kvalitet. Men desuden er det dejligt, at købet tjener et godt formål. Lad mig især anbefale de tørrede mango chips fra Burkina Faso. De kan ers... Ver mais
A empresa respondeu
I have been getting my Yemeni coffee from warfair for a long time now. I was worried about the quality when they changed the roastery but I shouldn’t have. My boyfriend and I got different beans and... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har nu igen igen købt nye forsyninger fra warfair. Nok først og fremmest fordi jeg der kan få varer af meget høj kvalitet. Men selvfølgelig også fordi jeg gerne vil støtte mennesker, der er r... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Kvalitetsvarer kan komme fra alle afkroge af verden. Men når krig og konflikt rammer et område, er der få, som tør handle med de lokale familier og virksomheder. Hos warfair handler vi for fred. Vi har allieret os med de dygtigste lokale landmænd og virksomheder i konfliktramte lande. Sådan sørger vi for, at du kan nyde produkter i verdensklasse og gennem handel give et bidrag til fremgang og fred.
Informações de contacto
Svinemosevej 7 , 3670, Veksø Sj, Dinamarca
- mail@warfair.org
- warfair.org
Fantastisk koncept, fremragende eksekveret
Fantastisk koncept at støtte civilbefolkningen i konfliktområder ved at aftage deres produkter. Det er bistand på den mest konstrkutive måde - som næsten ikke opleves som bistand. Langt de fleste af de produkter, jeg har prøvet, har været høj kvalitet til ok pris og med en god fortælling som ekstra bonus. Service og levering er pletfri.

Hurtig expedition
Hurtig expedition, de fik også hurtigt rettet rabatten.
Foreløbig er det jeg smagt rigtig godt

Resposta da warfair
Cashew's from Burkina Faso…
As a former resident of Zambia my greatest respect for these private companies, NGO's and other organizations dealing with developing countries.
When I look at the goods on Warfair's webshop, however, I find that the prices are on the high side, and it has made me wonder why shipment from e.g. Africa is significantly higher compared to China, so the last star is missing due to high price's
But to WarFair "keep up the good work"

Resposta da warfair
God service og hurtig levering
Warfair er et godt initiativ. God hjemmeside med lækre varer.

Gode varer
Gode varer. Hurtig levering. Skønt koncept for fred og støtte til mennesker i krig.

Smukke og spændende produkter
Smukke og spændende produkter, der støtter et godt formål.
Og en super god service.

Resposta da warfair
en god virksomheder der gøre deres kunder gode
har nogle produkter som mere end lever op til det som de bliver solgt på. sender varen hurtigt og præcis.

Flotte varer !
Flotte varer og fin kontakt til warfair. Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Hurtigt og stabilt
Det var enkelt at bestille de varer, jeg ønskede og pakken kom som forventet.

Resposta da warfair
Lækre madvarer og hurtig levering…
Warfair har rigtigt lækre madvarer og leverer hurtigt, når jeg er ved at løbe tør for afghanske rosiner eller cashewnødder fra Burkina Faso mmm

Resposta da warfair
Just find out today that (Warfair) have…
Just find out today that (Warfair) have shifted the delivery date for one of my order to next year 19 January 2024 This company have made my Christmas and new year miserable I place order of Mattress Bed frame including display cupboard so far only the Mattress have been delivered and the rest still hanging

Resposta da warfair
Hurtig levering og ikke mindst et…
Hurtig levering og ikke mindst et rigtig godt initiativ at etablere en virksomhed på det grundlag - jeg nyder mine afghanske glas hver dag.

Resposta da warfair
Pakningen af varen var utilstrækkelig
Pakningen af varen var utilstrækkelig, så det modtagne var defekt

Resposta da warfair
Meget let at bestille og meget hurtig…
Meget let at bestille og meget hurtig leverance.

Resposta da warfair
Støt de fattigste mennesker..
Lækre produkter og hvor er det skønt at kunne støtte mennesker i krigsramte lande. Jeg køber snart mere chokolade fra Congo og rosiner fra Afghanistan ❤️

Resposta da warfair
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.