Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er helt vild med konceptet - at man kan "handle lokalt" og støtte lokale og virksomheder i konfliktramte områder. Alene det fortjener en masse stjerner! Derudover sælger warfair virkelig lækre... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er glad for varerne, som altid har en fantastisk kvalitet. Men desuden er det dejligt, at købet tjener et godt formål. Lad mig især anbefale de tørrede mango chips fra Burkina Faso. De kan ers... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

I have been getting my Yemeni coffee from warfair for a long time now. I was worried about the quality when they changed the roastery but I shouldn’t have. My boyfriend and I got different beans and... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har nu igen igen købt nye forsyninger fra warfair. Nok først og fremmest fordi jeg der kan få varer af meget høj kvalitet. Men selvfølgelig også fordi jeg gerne vil støtte mennesker, der er r... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de importação e exportação

Escrito pela empresa

Kvalitetsvarer kan komme fra alle afkroge af verden. Men når krig og konflikt rammer et område, er der få, som tør handle med de lokale familier og virksomheder. Hos warfair handler vi for fred. Vi har allieret os med de dygtigste lokale landmænd og virksomheder i konfliktramte lande. Sådan sørger vi for, at du kan nyde produkter i verdensklasse og gennem handel give et bidrag til fremgang og fred.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitetsvarer fra områder der trænger til handel.

Jeg har nu igen igen købt nye forsyninger fra warfair.
Nok først og fremmest fordi jeg der kan få varer af meget høj kvalitet.
Men selvfølgelig også fordi jeg gerne vil støtte mennesker, der er ramt af krigshandlinger, med at udvikle deres livsgrundlag.

7 de dezembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Bitter eftersmag

Jeg kan godt lide konceptet og produkterne er der ikke noget galt med. Faktisk er de palæstinensiske øl fra Taybeh virkelig gode. Men når man så finder ud af at det er er venstre-manden Christian Friis Bach som står bag. Ja så får det hele en lidt bitter eftersmag. Warfair er sikkert idealistisk og velment. Men for mig er det bare svært at se hvordan det hænger sammen.

14 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er helt vild med konceptet

Derudover sælger warfair virkelig lækre produkter og købsoplevelsen var alt i alt bare rigtig god. Jeg handler her gerne igen. 🙌

20 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Warfair har altid spændende og…

Warfair har altid spændende og smagfulde tørrede frugter, som man ikke kan få andre steder.
Det nyeste 'hit', som jeg har smagt, er chapa namak. Høj kvalitet, god hjemmeside og en effektiv levering.

5 de outubro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais