Leia as opiniões dos outros
2 jaar geleden ketel laten hangen. Nu hebben afwisselende watertemperatuur. Blijkt dat gasafvoer kanaal niet goed is. Is heel fout kanaal geïnstalleerd. Lekker dan dat je installateurs in dienst heb... Ver mais
Super goede service. Eerst online zelf een thermostaat gekocht, Bleek een defect te hebben (kan gebeuren) gelijk werd er een nieuwe opgestuurd. Deze thermostaat was toch niet naar wens, na telefo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Aan te bevelen
Heb een offerte opgevraagd en had hier een vraag over. Offerte snel ontvangen en ook snel een duidelijk en correct antwoord, vriendelijke medewerkers. Vervolgens zeer vlot een afspraak gepland voor installatie, ook dit is allemaal zeer professioneel en naar tevredenheid verlopen. Kortom top bedrijf, top service. Bedankt.
Super snel geholpen ondanks het slechte…
Super snel geholpen ondanks het slechte weer. mooi verpakt. geef 5 sterren. had ik niet gedacht zo snel. top bedrijf. super fijn.
2 jaar geleden ketel laten hangen
Lekker dan dat je installateurs in dienst heb die niet weten waar ze mee bezig zijn.
Prima service!!!
WarmteBeheer levert uitmuntende service…
WarmteBeheer levert uitmuntende service met deskundige monteurs die installaties van cv‑ketels en warmtepompen nauwkeurig en netjes uitvoeren. Hun klantenservice is vriendelijk, snel en oplossingsgericht, waardoor je altijd goed begeleid wordt. Duidelijke garantievoorwaarden en de mogelijkheid tot slimme servicecontracten maken WarmteBeheer een betrouwbare en professionele keuze voor al je verwarmingsoplossingen.
Super goede service.
Super goede service.
Eerst online zelf een thermostaat gekocht,
Bleek een defect te hebben (kan gebeuren) gelijk werd er een nieuwe opgestuurd.
Deze thermostaat was toch niet naar wens, na telefonisch contact met de klantenservice DENNIS OM PRECIES TE ZIJN een GEWELDIGE keuze kunnen maken.
Wat een kennis hebben jullie allemaal in huis en hoe fijn dat je gewoon even kan sparren met iemand en dan alsnog mega blij te zijn met je nieuwe thermostaat.
Dank Dennis maar ook derest van het team. Zeer vriendelijk allemaal en super behulpzaam. Niks anders dan lof
Kort maar krachtig
Kort maar krachtig, snelle duidelijke service, begripvol en meedenken dat is mijn ervaring. En toen ik na aankoop net voor plaatsing terug belde, wist de dame aan de telefoon precies wie ik was en mijn situatie, nou dat voelt als persoonlijk, je word gezien en gehoord, als retailer, zeg top bedrijf! Erg blij met alle stappen, van offerte, meedenken tot bestelling en plaatsing.
Duidelijk en eerlijke communicatie
Huurketel lekte, huurketel was nooit mijn keuze, maar contract overgenomen van vorige huiseigenaar.
Eerst een offerte aangevraagd bij de leverancier van de huurketel, echt zo bizar dat ik verder ben gaan kijken.
Warmtebeheer nam snel contact met me op na interesse getoond te hebben op de website.
Warmtebeheer was duidelijk en open over de kosten en wou dit graag allemaal vooraf duidelijk hebben.
Dit soort communicatie waardeer ik enorm.
Vervolgens hebben ze geleverd volgens afspraken.
Alles is zeer goed verlopen.
Erg tevreden over hoe het gegaan is.
Helaas moet ik een negatieve review…
Helaas moet ik een negatieve review schrijven over onze ervaring met Warmte Beheer. De installatie van het systeem vond snel plaats, binnen een week na de bestelling, wat in eerste instantie positief leek. Maar na de installatie bleek dat een onderdeel, waarvoor wij specifiek hadden betaald, niet was verplaatst zoals afgesproken.
Volgens Warmte Beheer zou de installateur terugkomen om dit alsnog in orde te maken. Geen probleem, dat kan gebeuren. Maar vanaf dat moment begon een frustrerend traject. De installateur liet wekenlang niets van zich horen. Toen er eindelijk een afspraak werd gepland, is er niemand komen opdagen.
Vervolgens hebben we meerdere keren contact opgenomen met Warmte Beheer. Steeds kregen we te horen dat we “binnenkort” of “vandaag nog” gebeld zouden worden voor een nieuwe afspraak. Maar keer op keer bleef het stil.
Wat het extra frustrerend maakt, is dat Warmte Beheer de verantwoordelijkheid volledig afschuift op de installateur. Wij hebben echter zaken gedaan met Warmte Beheer, niet met een externe monteur. Uiteindelijk hebben we betaald voor iets dat nooit geleverd is.
Via deze weg hopen we alsnog onze kosten terug te krijgen. Een monteur hoeft voor ons niet meer langs te komen – het vertrouwen in een oplossing is inmiddels verdwenen.
CV vervanging prima verlopen
CV ketel laten vervangen.
Goede website waarop je duidelijke keuzes kan maken.
Prima communicatie, planning, afhandeling en installatie.
Super snel geholpen
Super snel geholpen. Aanrader voor een goede prijs en kwaliteit. Dag 1 gebeld en offerte. Dag 2 materiaal verstuurt met duidelijke track en trace. En dag 3 gemonteerd en een super prijs. Hoe goed kan je het hebben
Totaal geen service
Vorige week maandag heb ik een offerte aangevraagd. De dag erop stond er ineens iemand aan de deur die beweerde de installateur te zijn die in opdracht van warmtebeheer gestuurd was om iets te controleren. Omdat ik de offerte aangevraagd had, heb ik hem maar binnen gelaten. Heb daarna gelijk met warmtebeheer hierover contact gezocht. Ze bleken deze gegevens nodig te hebben voor de offerte. Deze kwam woensdag binnen. Via de link kon ik een bekijken. Echter nadat ik op akkoord geklikt had, kon ik nergens meer bij. Ook werd er geeist dat ik maar liefst 80 procent van de factuur als aanbetaling moest doen. Dat gedaan hebbende is het sindsdien stil.
Vanmorgen een mail uit laten gaan. Kreeg reactie dat de installateur vandaag contact op zou nemen. Nog steeds niets gehoord.
Als het morgen niet geregeld is, annuleer ik de opdracht en eis ik mijn aanbetaling terug.
Super geholpen door Wietze en Eric.
Super geholpen door Wietze en Eric.
Lekker snel, duidelijk en op de valreep werd het keteltje nog € 200,- goedkoper.
Betrouwbaar bedrijf met een goede en snelle service
Onze ketel had de geest gegeven. Op woensdag offerte aangevraagd bij Warmtebeheer. Supersnelle reactie, goede prijs en op vrijdag is de cv ketel zeer vakkundig geplaatst.
Waar de andere aanbieders nogal moeilijk over deden, was voor de monteur van Warmtebeheer geen enkel probleem. Dank jullie wel voor de goede en snelle service.
Duidelijke communicatie en antwoord op…
Duidelijke communicatie en antwoord op al mijn vragen,
goede prijzen,
Ik had destijds het geluk met een actie 200€ retour van Vaillant, en 5 jaar garantie gewoon top dus.
aftersales:
na een klein mankement contact opgenomen via de mail, (ze hadden kerstvakantie )
gewoon laat in de avond antwoord gekregen en hebben ze het ook doorgespeeld naar Vaillant,
Gewoon Top!
Bedankt warmtebeheer.
mvgr,
O.Vardar
Enschede
Installatie van cv-ketel
Groot voordeel van dit bedrijf is dat je bij de bestelling van een cv-ketel niet verplicht wordt een 2-jarig onderhoudscontract af te sluiten. Dat scheelt ten opzichte van de meeste concurrenten die dat wel doen minimaal € 300,-. Zo'n onderhoudscontract is in de eerste 2 jaar volstrekt onnodig omdat onderhoud aan een nieuwe ketel voorlopig nog niet nodig is. Bovendien betaal je vooruit want het onderhoud aan de ketel gaat pas over een jaar in. Zonde van je geld dus. Verder heeft Warmtebeheer scherpe, concurrende prijzen. De communicatie naar de klant is buitengewoon goed en afspraken worden nagekomen. Morgen wordt onze ketel geleverd en de afspraak met de installateur is al gemaakt. Tot zover deze ervaring. Over het verdere verloop schrijf ik weer een recensie.
Intergas gateway, scherp geprijsd en snel geleverd
Intergas gateway besteld op vrijdagmiddag en zaterdagochtend in huis! Scherp geprijsd en simpel te installeren.
Zeer tevreden!!
Prima
Heldere afspraken. Goede prijs en keurig en op tijd uitgevoerd.
Zeer tevreden met dit bedrijf.
Topbedrijf
Topbedrijf. Uitvoerig geïnformeerd en gecontacteerd over de bestelling en de planning. Spoeduitvoeren plaatsen van ketel op zaterdag geen probleem. Zeer vakkundige monteur en bovendien zeer servicegericht. Ik was vergeten een radiatorknop bij te bestellen maar ook dat werd zonder problemen naar tevredenheid opgelost. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over de bestelling, communicatie en de plaatsing van deze nieuwe intergas cv-ketel.
Er werd een gasketel(CV) geïnstalleerd
Er werd een gasketel(CV) geïnstalleerd. Zeer, zeer tevreden. Op tijd geleverd en geïnstalleerd. Ik zal het aan al mijn vrienden aanbevelen.
Danke jullie wel voor goede service en de prijzen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.