De Eilanden Installatie Techniek Opiniões 182

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Wij willen jullie heel erg bedanken voor het op zo korte termijn vervangen van de CV-ketel. Het tijdsbestek van nog geen 32 uur tussen offerte en plaatsen van een nieuwe ketel mogen wij wel een z... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Instalalatie van ons airco systeem perfecte levering. Perfecte offerte op maat, met het juiste rendement voor de inhoud van onze kamers, 6 offertes bij diverse gedaan en deze was de juis... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Na enige tijd had ik akkoord gegeven op de offerte. Gisteren is de cv ketel vervangen met andere componenten. De monteur is er de nodige tijd mee bezig geweest om alles te vervangen. Qua installati... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Thuisaccu besteld en geplaatst door de eilanden. De apparatuur is goed, netjes geplaatst. Aansluiting in de meterkast niet volgens een schema. De monteur werd op afstand begeleid via de telefoon.... Ver mais

Informações sobre a empresa

De Eilanden Installatie Techniek is een dynamisch familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de installatietechniek.

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

182 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Service en coulance

Heb tien jaar geleden bij de aanschaf van een nieuwe ketel een onderhouds/verzekerings
contract afgesloten bij dit bedrijf. Bij montage is ook een nieuwe vulkraan geïnstalleerd. Toen ik gisteren wilde bijvullen bleek, dat het kunststof hendeltje totaal verteerd was. Het viel er totaal verteerd vanaf. Ik dacht, geen probleem. Ik heb toch een verzekering. Wat schetst mijn verbazing. Een hele vriendelijke medewerker van het bedrijf vertelde mij. Jammer meneer.Dit valt niet onder de verzekering, want het bevind zich buiten de ketel. Ik wierp tegen, dat alles tegelijk door hun bedrijf was geïnstalleerd en zal het kraantje in die tien jaar tien keer gebruikt zijn? Dan mag dat toch niet verteerd zijn. Jammer meneer, we willen vanmiddag langskomen, de kosten zijn 125 €. Ik heb in die tien jaar ongeveer 1050 € betaald. Daarvoor zijn ze vijf keer geweest. De laatste keer een medewerker, die vijftien minuten met het buitenland heeft zitten bellen en in totaal twintig minuten is geweest. Eens in de twee jaar. Maar ja in de kleine lettertjes staat dat alles buiten de ketel niet verzekerd is. Ik voel mij na tien jaar klant te zijn geweest, lichtelijk bedonderd, zeg maar opgelicht. Zij hebben een ondeugdelijk kraantje geplaatst. Het zou toch meer als twintig keer geopend en gesloten moeten kunnen worden. Maar zelfs als dat niet zo zou zijn en ik geen recht zou hebben, dan bestaat er toch nog zoiets als coulance. De verzekering en het onderhoudscontract is opgezegd.

30 de janeiro de 2026

In 2024 een ketel laten hangen

In 2024 een ketel laten hangen
Helaas was verkeerd aangesloten . De jonge mensen ZZpers die waarschijnlijk hun vak niet goed geleerd hadden vertelde ons dat het prima was . Maar was helemaal verkeerd .
Na enige tijd vaker gebeld om dit door te geven . Monteur kwam vorige week pas langs en zou dit doorgeven . Niets meer gehoord , terwijl het fout was .
Mijn man moest overal zelf achteraan . Nu vanmorgen weer gebeld , ze wisten er weinig van af .Net klant vriendelijk , ze komen nu pas vlgd week langs om te herstellen ze kunnen niet eerder komen . Juist op die dag heb ik een afspraak.lopen . Hebben ze weig interesse in .
Ze willen wel geld vangen, masr bij storingen of verkeerd aansluiten moet je het maar uitzoeken ...slechte vaklui en de het begrip is ver te zoeken .

27 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Herinnering betaling en direct verwijdering uit systeem

Gisteren 19 januari telefonisch contact gehad.
Dit omdat ik een herinnering had ontvangen voor het onderhoudscontract van mijn moeder. Mijn moeder is in oktober overleden. In de tussentijd heb ik geen mail of factuur gezien. Nu dus deze herinnering met vermelding erbij voor bepaalde datum betalen anders wordt je uit systeem gehaald. Toevallig waren wij op vakantie dus konden niet op tijd betalen. De mevrouw aan de telefoon heb ik dit uitgelegd. Ze was heel zakelijk niet oh sorry dit kan gebeuren maar gecondoleerd. Nee boem, ja zo wekt het, je wordt dan uit het systeem verwijderd. Maar gaf ze aan we zijn overgegaan op een nieuw systeem dus misschien kan ik toch eea terugvinden. Het ging mij erom dat het kan zijn dat iemand is overleden en dat daar dan begrip voor is en niet een brief waarin heel direct vermeld wordt komt er geen betaling -om welke reden dan ook- dan klaar en wordt je verwijderd en eventuele betalingen worden teruggestort. Waar de eventuele mails of post naar toe is gestuurd weet ik niet maar wij hebben niets ontvangen. Begrip is ook ver te zoeken dus dan zoeken wij wel een ander bedrijf. Jammer dat zo moet lopen in dit geval.

19 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen warmte is een luxe probleem... aldus de storingsdienst

Warmtepomp werkt niet meer tijdens de vorstperiode en de ketel neemt het niet over. Kortom, we zitten in de kou. Bij melden werd er gezegd dat ze 24 uur de tijd hebben want dat staat in het contract en in Oekraïne zitten ze ook in de kou dus het is een luxe probleem. En tegen mijn vrouw werd gezegd dat we geen mietjes moeten zijn dus pak maar een deken. Dus voor zo'n reactie sluit je een onderhoudscontract af bij deze lui af? Beter niet bij deze lui iets kopen of afsluiten of gewoon niet meer betalen, het is immers maar een luxe probleem. Ver weg blijven bij dit bedrijf!

11 de janeiro de 2026

Thuisaccu, weinig kennis.

Thuisaccu besteld en geplaatst door de eilanden.
De apparatuur is goed, netjes geplaatst.
De noodstroomfunctie werkt niet. Respons op de meldingen ver ondermaats. Er is duidelijk geen ervaring en nog minder kennis op deze materie.
Emails beantwoorden en terugbellen is kennelijk erg lastig….
Advies: ga naar iemand anders, dit bedrijf gaat door het ijs zakken.

1 de outubro de 2025

Prima langdurige service

De Eilanden had bij mij een nieuwe cv ketel geinstalleerd. Helaas ging het ding snel kapot. Dat kan gebeuren natuurlijk. De Eilanden heeft er keihard aan gewerkt om het op te lossen. Voor de zekerheid hebben ze er meer dan twee maanden over gedaan. Ze vonden het lollig als ik zelf zoveel mogelijk belde. Die aardige mensen lieten dan niets meer horen voor de grap. De eerste gezellige monteur die ons kwam helpen vertelde dat hij niet opgeleid was voor het oplossen van storingen. Dat kan natuurlijk. Na ruim twee maanden kwam de echte monteur en die wist hoe het moest. Nu werkt de ketel als een zonnetje. Het was verrassend om naderhand een aanbieding van de Eilanden te ontvangen voor een servicecontract. Ze zouden dan binnen 24 uur voor de deur staan. Een bedrijf kan dus ook flinke verbeteringen doorvoeren. Ik hoorde niets meer terug op mijn reactie dus daar zijn ze nog steeds mee bezig.

8 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Er stond onlangs zonder aanmelding een…

Er stond onlangs zonder aanmelding een monteur bij mij voor de deur voor de cv ketel. Kan gebeuren en wordt intern opgepakt. Na een telefoontje was het duidelijk en opgelost. Ketel weer nagekeken. Wat dat betreft goeie communicatie. Mailen ook netjes en snel terug en staan je duidelijk in het Nederlands te woord. Alles wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is bij enorm veel organisaties doet dit bedrijf het wel. Tot slot was ik zelf de rekening vergeten te betalen. Na de 1ste herinnering gelijk via de ideal link overgemaakt zonder extra kosten. Dus ook aan deze (klant) kant gaat wel eens iets anders dan gepland.

20 de junho de 2025

Ziek??

De cv ketel was verkeerd aangesloten de aanvoer en retour waren omgewisseld waar we achter komen na een service beurt. Afspraak gemaakt zouden langskomen hoorde bij de garantie zou kosteloos opgelost worden. 1e afspraak afgebeld ziek, zouden 1 week later komen weer afgebeld ziek. Nieuwe afspraak weer ziek de medewerker heeft last van hart ritme stoornissen wat ik zeer betreur. Verderop in het gesprek zei de medewerker hij heeft het vanochtend nog geprobeerd maar ging niet. Ik neem aan als je last van je hart heb je zoiezo thuis bent. In iedergeval het was een ongeloofwaardig verhaal net als de vorige keren. Heb dus al 3 keer vrij moeten nemen met pijn en moeite.
Ze bellen ook dezelfde dag dat het niet door gaat. Niet even een dag van te voren. Zo ging het dus alle 3 de keren.

12 de junho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Installatie cv ketel met andere componenten

Qua installatie tevreden!

Enige opmerking om het helemaal naar tevredenheid te maken had het wenselijk geweest dat het gemaakte vuil (stof van het boren, oude clips, vuiligheid en bouten) opgeruimd zou worden. Dit heb ik uiteindelijk zelf moeten doen.

7 de maio de 2025

Top bedrijf

Er was iets bij de installatie van de CV ketel iets niet helemaal goed gegaan. Daar na 2 jaar over gereclameerd. Werd daarna alsnog in orde gemaakt door een zeer vakbekwame vriendelijke en correcte jonge man. Zo kan het dus ook. Ik kan De. Eilanden van harte aanbevelen.

5 de maio de 2025

CV vervangen

Cv laten vervangen. Veel discussie met monteurs over afspraken die gemaakt zijn en in de offerte stonden. Slordig afgewerkt en nawerk nodig. Monteurs lopen ook ongevraagd door je huis om te telefoneren en staan tegen het hoofdkantoor telefonisch te liegen over de voortgang

13 de março de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.