Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Escrito pela empresa

Velkommen til washco, hvor vi specialiserer os i salg af mini opvaskemaskine. Med vores innovative produkt gør vi det nemt og bekvemt for dig at opretholde et rent og organiseret køkkenmiljø. Kundetilfredshed er vores øverste prioritet, og derfor tilbyder vi en omfattende kundeservice, der er dedikeret til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med eventuelle problemer. Vi stræber efter at skabe en behagelig og problemfri oplevelse for vores kunder. Kontakt os i dag for at få mere information eller bestille din mini opvaskemaskine. Vi ser frem til at betjene dig og være en del af din rejse mod et mere bekvemt og effektivt køkkenliv.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Man får hvad man betaler for.

Ja man får hvad man betaler for. Havde jeg vidst det, havde jeg brugt lidt mere og fået lidt bedre kvalitet. På komfuret er der 4 knopper på siderne så komfuret står så meget i som meget i spænd at bagepladerne i ovnen ikke kan køre frem og tilbage.
Der er ikke metal skinner så det er vigtigt at man ikke køber et komfur på 60 cm til køkken for så kan det ik stå der. Mit komfur står nu 10 cm ude fra væggen og stikker ud fra resten af køkkenet..

24 de janeiro de 2026

Hold da nu lige op

Hold da nu lige op. Det er hvad jeg vil kalde en sejer for forurenings produkter, Wasco kan sælge maskiner som ikke fungere efter behovet. Alt hvad der kommer retur efter vask er fuld af snavs og sæbe, selv efter rens af maskinen. Den kan i få retur, jeg vil ikke finde mig i sådan en gang snyd. Håber der kommer nye øjne og forstand ind i dansk forbrugs politik! Føj, at spilde folks tid på den måde., skulle forbydes i tider hvor forurening står på listen.

1 de setembro de 2025

Velfungerende opvaskemaskine

Velfungerende opvaskemaskine, såfremt man følger disse trin inden man kommer tingene i maskinen; fjern alle madrester, fra tallerkener, kopper,gryder,potter og bestik. Skyl det grundigt i vand. Fyld en opvaskebalje med varmt vand of opvaskemiddel. Skrub al servicen grundigt med en opvaskebørste, skyld og smør ind i opvaskemiddel igen. Stil derefter i opvaskemaskinen. Kom ikke opvasketabs i, da maskinen alligevel ikke opløser det. Brug kun 90graders program, de andre vasker ikke rent. Sæt en alarm, da dispalyet på maskinen sidder oppe under bordpladen, på toppen af maskinens dør, så du ikke kan se tiden, når maskinen kører. Tage et viskestykke eller to, når maskinen er færdig, da alt er pjaskvådt. Enjoy!

8 de novembro de 2025

Noget møg

Noget møg. Det er jo Askov der ligger bag. Også kejserens nye “klæder”
Usmidig i brug. Upraktisk kurve muligheder
Køb Siemens !

1 de setembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

wasco kombiovn med airfraier

man får hvad man betaler for, det er i dette tilfælde rigtigt. Ovnen kan kun indstilles efter forudindstillede programmer, man har ikke mulighed for, selv at vælge tid og varmegrader, meget irriterende hvis man f.eks ønsker at tilberede noget, der ikke lige er programmeret. Kan ikke anbefales

31 de agosto de 2024

Wasco opvaskemaskine D7605F

Wasco opvaskemaskine D7605F
Dårligt køb. tænkte man sparede lidt ved at købe denne model,men gav alligevel 1995 kroner for 5 mdr. siden, kan se den er sat ned nu til 1495. Øv

Vasker ikke rent selvom man stiller tallerknerne med større mellemrum end der skal være , bestikket er heller ikke rent selvom man stiller det med stor afstand. Jeg renser filteret 1 gang om ugen og 1 gang i mdr. får den maskinrens.

Spild af strøm, da man alligevel skal vaske halvdelen op i hånden efter endt vask

4 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet

Nemt at bestille. hurtig afsendelse.
Jeg bestilte en mini opvasker til min et værelses lejlighed, og blev overrasket over kvaliteten samt den nemme betjening der var, dejligt og nemt når man har et mindre køkkenmiljø, kan klart anbefales.

15 de maio de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais