Washworld Opiniões 1500

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har prøvd å legge til bilde av av den hjelp siden hvor jeg skal henvise meg til , men får ikke legge til bilde her. Men den siden viser feilmelding på 404 så det er er ikke mulig å få sendt inn no... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg håper du har det bra, men jeg har et par kommentarer: Understellsvasken fungerer ikke, og abonnementet inkluderer vask av understell og hjul, noe som er beklagelig. Jeg ønsker deg fortsatt lykke t... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

2 ganger har selskapet ilagt tillegg på 199 med påstand at en annen bil er vasket - først 2 timer etter vasken. Merkelig når de har lesing av bilskilt. Selvom korrekt bil nummer og PIN kode legges in... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The res... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Lavagem de carros

Escrito pela empresa

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Bare å styre unna her

Bare å styre unna her. Disse danskene skjønner ingen ting av norsk vinter. Tørking startet med masse såpe flekker på bilen. Så ut som jeg hadde kjørt i gjennom et skumparty. Vinduer såpass til griset av størknet såpe at det måtte tørkes børt på siderutene for å ikke å utgjøre trafikkfare.
Kundeservice er kontaktet, men opplevelsen kan dessverre ikke endres.

30 de janeiro de 2026

Hej
Det er leit å lese om opplevelsen din, og vi forstår godt at dette har vært frustrerende – spesielt når det gjelder sikt og sikkerhet i vinterforhold.
Såperester og utilstrekkelig tørk som påvirker utsynet skal selvfølgelig ikke forekomme, og det tar vi på alvor. Selv om opplevelsen dessverre ikke kan endres i etterkant, setter vi pris på at du tok kontakt med kundeservice og delte tilbakemeldingen din. Slike innspill er viktige for oss i arbeidet med å forbedre vask og tørk under krevende forhold.

Liten kø.raskt og greit

Liten kø.raskt og greit

23 de janeiro de 2026

Hei øivind
Tusen takk for de 5 stjernene! Så godt å høre at det gikk raskt og greit uten mye kø – akkurat slik vi ønsker det skal være
Aden

Veldig bra

Lett å bruke, billig og bra vask

21 de janeiro de 2026

Hei,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen – det gleder meg å høre at du er fornøyd! 😊
Vi ser frem til å fortsette å levere en god opplevelse hver gang du vasker bilen hos oss.

Classificada 3 em 5 estrelas

Vasken i dag var meget bra

Vasken i dag var meget bra, tidligere så har det vært en fett film på bil og vinduer.
Håper det er standaren fremover.

23 de janeiro de 2026

Takk for anmeldelsen og de 3 stjernene
Så fint å høre at du var fornøyd med vasken denne gangen.
Vi forstår at det tidligere har vært utfordringer, og vi håper selvfølgelig at du fortsetter å få like gode resultater fremover.
Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!
Venlig hilsen
Mads

Classificada 1 em 5 estrelas

Kommer altfor ofte til stengt…

Kommer altfor ofte til stengt vaskehall, uten om å få beskjed om det. Dette har flere ganger gått over fler dager, uten å få noe fratrekk på faktura.

17 de janeiro de 2026

Hei ,
Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse ⭐ – vi er lei oss for at du har kommet til stengte vaskehaller uten å få beskjed, og for den frustrasjonen det medfører. Det er selvsagt ikke slik vi ønsker at opplevelsen skal være for våre medlemmer.
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre drift og informasjon om åpningstider, og vi setter stor pris på at du gir oss beskjed om dette. Hvis du ønsker at vi ser nærmere på de konkrete tilfellene du beskriver og vurderer kompensasjon/refusjon for dager du ikke har kunnet bruke abonnementet, anbefaler vi at du kontakter vår kundeservice via “Hjelp”-seksjonen på https://washworld.no/hjelp med relevant informasjon om tid og sted.
Vi håper vi får anledning til å gi deg en bedre opplevelse framover.
Andrez

Classificada 1 em 5 estrelas

Altid en hall som er ute av drift

Altid en hall som er ute av drift. Lang kø altid.. 0 kompensasjon for kunder.

9 de janeiro de 2026

Hei Roger,

Det er trist å høre at du opplever så mye nedetid og lange køer – det er absolutt ikke slik det skal være. Når en hall er ute av drift, påvirker det dessverre både flyten og ventetiden for andre kunder, og vi forstår godt frustrasjonen rundt dette.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.
Med vennlig hilsen,
Yahya

Ok vask. 90 % fornøyd

Greit å bestille ønsket vask og betaling gikk automatisk når kort er lagt inn på forhånd. Litt skitt igjen nederst på dør ved standard vask.

29 de dezembro de 2025

Hei Heidi, tusen takk for tilbakemeldingen din! 😊

Så godt å høre at bestilling og betaling fungerte enkelt – det skal være lettvint å bruke oss. Når det gjelder restene nederst på døren, vil jeg anbefale at du kontakter kundeservice via Hjelp-siden på washworld.no, så hjelper jeg deg gjerne videre derfra.
Takk igjen for at du tok deg tid til å gi oss en vurdering! 🚗✨

Best clean car maskin

It takes no time to have good Washed car and clean

28 de dezembro de 2025

Resposta da Washworld

Thank you so much for the great review, Yusuf!

I'm glad to hear you're happy with both the speed and the result — a clean car in no time sounds like a win! 🚗✨ If you ever need any help, I'm here and happy to assist.

Classificada 5 em 5 estrelas

Skriv på norsk til meg for da er det…

Skriv på norsk til meg for da er det lettere å svare får jeg det på engelsk svarer jeg ikke

24 de dezembro de 2025

Hei Kenneth,
Vi svarer stort sett på alle norske henvendelser på norsk. Hvis du har fått et svar på engelsk, er du hjertelig velkommen til å skrive igjen, så svarer vi deg gjerne på norsk.

Classificada 2 em 5 estrelas

It is too often out of order

It is too often out of order, today I worked fine so that was good 👍

20 de dezembro de 2025

Hei Tom,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Jeg beklager at du opplever at maskinen ofte er ute av drift — det skal selvfølgelig ikke skje så ofte. Det er veldig bra å høre at den fungerte som den skulle i dag 👍 Vi setter pris på at du deler dette, og vi vil bruke tilbakemeldingen din til å forbedre oss.

Rask og grei vask.

Rask og grei vask.

19 de dezembro de 2025

Hei Eilif
Tusen takk for den fine anmeldelsen! Jeg er glad for å høre at du er fornøyd med en rask og grei vask – akkurat slik det skal være 🚗
De beste hilsener Andrez

Classificada 4 em 5 estrelas

Kunne blitt tørket litt bedre

Kunne blitt tørket litt bedre , ellers veldig fornøyd 👍

15 de dezembro de 2025

Hei Jarann
Takk for tilbakemeldingen! Det er fint å høre at du ellers er veldig fornøyd. Vi tar med oss kommentaren om tørkingen videre, slik at vi kan jobbe med å forbedre kvaliteten ytterligere.
De beste hilsner

Alt er greit

15 de dezembro de 2025

Hej Inger

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen – det setter vi stor pris på! 😊 Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen.

De beste hilsner
Sophie Wash World

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var renere og ikke veldig lukt

Det var renere og ikke veldig lukt. 😊👍

17 de dezembro de 2025

Resposta da Washworld

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Ronnie!

Så godt å høre at bilen ble ren og at det ikke var mye lukt – akkurat slik det skal være. 😊👍

Classificada 1 em 5 estrelas

Nettsiden deres bare laster og laster…

Nettsiden deres bare laster og laster når man skal endre abonnement. Det er alltid noe problemer med den. Dere er også svært vanskelig å komme i kontakt med. Kan desverre ikke anbefale dere til andre av denne grunnen

21 de março de 2025

Resposta da Washworld

Takk for at du deler opplevelsen din – jeg forstår godt at dette har vært frustrerende.

Det skal selvfølgelig ikke være slik, og jeg vil gjerne hjelpe deg videre. Ta gjerne kontakt med kundeservice via 'Hjelp'-seksjonen på nettsiden når den fungerer, så ser vi nærmere på saken. Jeg gir også beskjed internt om problemene du har opplevd med nettsiden. Håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bilen blir ren og maskinene fungerer…

Bilen blir ren og maskinene fungerer bra når du er i orden men felgene blir vasket dårlig

Hei Bjørn
Takk for din flotte anmeldelse og for at du deler din opplevelse – det gleder oss å høre at bilen blir ren, og at maskinene fungerer godt for deg
Vi noterer oss din tilbakemelding angående felgrens. Hos Wash World kan resultatet variere avhengig av hvor mye bremsestøv og smuss som sitter på felgene, og i noen tilfeller kan det være lurt å supplere med ekstra forvask eller manuell høytrykkspyling for å få felgene helt rene.
Vi setter stor pris på din tilbakemelding og håper å ønske deg velkommen igjen snart!
Aden

Enkelt og greit

Hei Roger og tusen takk for den fine anmeldelsen ⭐️⭐️⭐️⭐️
Så godt å høre at du synes det er enkelt og greit – det er akkurat slik vi ønsker at det skal være!
Benjamin

Classificada 2 em 5 estrelas

Stenge 22:00 på kvelden hver dag Det er helt vilt at de stenger en maskinvask 10 alle andre har jo døgnåpent

De har begynt å stenge 22:00 til 07:00 det er bare tull alle de andre konkurrentene har døgnåpent

12 de dezembro de 2025

Resposta da Washworld

Hej, tak for din feedback.
Jeg er ked af at høre, at du er frustreret over vores åbningstider. Vi forstår godt, at 24‑t/døgns selvbetjening kan være vigtigt for nogle kunder, og din oplevelse er selvfølgelig værdsat og taget videre i vores team.
Vi har valgt de nuværende tider ud fra lokale forhold og drift, men din oplevelse hjælper os med at se, hvor ændringer kan være relevante fremadrettet.
De bedste hilsner

Selvvask er ubrukelig

Selvvask er ubrukelig. Skum hadde ingen effekt og avskyllingen har dårligere trykk enn en hageslange. Koster også min 40kr pr produktet, de fleste andre ligger på 20-30kr. Bilen var omtrent like møkkete som før vask, styr unna.

Resposta da Washworld

Hei Vegard, og takk for at du deler opplevelsen din – selv om det selvfølgelig er leit å høre at den ikke sto til forventningene.

Jeg forstår frustrasjonen når resultatet ikke blir som ønsket, spesielt når både skum og trykk skuffer. For slike tilfeller anbefaler jeg å gå inn på Hjelp-seksjonen på nettsiden og ta kontakt med kundeservice, så ser vi gjerne nærmere på saken. Jeg hjelper deg gjerne videre derfra!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais