Lätt att bli medlem 👍 Bra tillgänglighet Bra tvätt koncept dock inte helt ren bil efter genomförd tvätt🧐 ( Premium Shine ) Förhoppningsvis blir resultatet bättre framöver men eventuellt behövs e... Ver mais
Sörbydalsvägen 14, 372 91 Ronneby Sörby, SE
•Embora não verifiquemos reivindicações específicas uma vez que os autores têm direito a ter a sua opinião, podemos classificar as opiniões como "Verificadas" quando conseguimos confirmar a ocorrência de uma interação com a empresa. Saber mais
Det är trevligt när det fungerar, men det är inte alltid, man blir förbannad ibland, men när det fungerar så är det bra
Biltvätten bara stannade helt plötsligt och alla lampor lyste rött. Ingen information om något. Kunde sitta där och vänta tills någon öppnade porten och åka ut med en halvfärdig bil. Hade trott ja... Ver mais
Trots att tvätten tar kort tid så blir bilen mycket ren och fin, så kön till tvätten rullar på snabbt. Händer dock ganska ofta att det strular i min tvätthall, men då ringer jag alltid ert nummer och... Ver mais
Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.
Sörbydalsvägen 14, 372 91, Ronneby Sörby, Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da WashWorld SE - Ronneby - Sörbydalsvägen
N nästan helt ren behöver blåsas tork bättre

Bilen blir bra rengjord och det är lättillgängligt Mvh Ingemar 🇸🇪

Resposta da WashWorld SE - Ronneby - Sörbydalsvägen
Idag blev den både renare och torrare på bakluckan (kombi)

Resposta da WashWorld SE - Ronneby - Sörbydalsvägen
Gillar att bilen på kort tid och utan fysiskt arbete
av mig blir ren 🌺

Resposta da WashWorld SE - Ronneby - Sörbydalsvägen
Tvätten gör sitt jobb men tvätthallen nr 2 är alldeles för ofta trasig tyvärr...
Gäller Ronneby.

Resposta da WashWorld SE - Ronneby - Sörbydalsvägen
Mycket rinningar på baklucka och kofångare, har ingen vinge. Jag vet inte vad ni har för medel, men fy för den lede vad det luktar illa i bilen efter tvätt. Ofta fel på hallarna. Annars är jag nöjd.

Resposta da WashWorld SE - Ronneby - Sörbydalsvägen
Yes lätt att komma i kontakt med! Löser smidigt alla problem som underlättar ens vardag, Är super Nöjd 😊💪
Snabbt enkelt och billigt får man bilen att Glänsa✨️

Resposta da WashWorld SE - Ronneby - Sörbydalsvägen
smidigt och enkelt att tvätta bilen hos er.