Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Product was sent back by the carrier, but a fast solution was found to get the package to me in a speedy manner.

Classificada 5 em 5 estrelas

Excellent service! I have recieved comprehensive consultaitons regarding the rain water pump that should satisfy my needs. And the pump I have recieved indeed meets the expectations. Consultant warned... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

waterpomp.be weigert een defecte waterpomp die pas 1,5 jaar oud is te herstellen onder garantie. Bij problemen met een pomp gekocht bij hen sta je in de praktijk er alleen voor. Reken vooral niet op... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eind maart heb ik bij waterpomp.be een Tallas Booster 1300 hydrofoorpomp gekocht. Onlangs ging de drukschakelaar helaas stuk. Waterpomp.be heeft dit echter snel en uiterst klantvriendelijk opgelost... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de bombas de água

✅Uw waterpomp specialist ✅Waterpompen met aanbiedingen ✅Niet goed, geld terug ✅Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis ✅Gratis verzending!

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

96 opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Uiterst tevreden

Bestellen bij jullie is zeer gemakkelijk, correcte afhandeling. Vlotte levering, 's avonds besteld de volgende dag tegen de middag geleverd. Beter kan niet

1 de novembro de 2023

Aankoop 06/2022

Aankoop 06/2022
Product Tallas D-EBOOST 1100 voldoet niet (heeft nooit goed gewerkt - zou aan opvoerbuis liggen door ontbreken van terugslagklep - vorig toestel "wel ander merk" heeft 12 jaar perfect gewerkt.
Geen service.

20 de junho de 2023

Beste klant,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met de aankoop van de Tallas D-EBOOST 1100. We willen graag reageren op uw opmerkingen en uw zorgen serieus nemen.

Allereerst willen we benadrukken dat we ons best hebben gedaan om u te helpen. We begrijpen dat het product sinds uw aankoop in juni 2022 niet naar behoren heeft gewerkt. Ons team heeft meerdere pogingen ondernomen om u te assisteren en een oplossing te bieden voor het probleem.

U geeft aan dat het ontbreken van een terugslagklep in de opvoerbuis mogelijk de oorzaak is van het probleem. Onze experts hebben u geadviseerd om een terugslagklep onderaan uw aanzuigslang te plaatsen, omdat dit een beveiligingsmechanisme is dat de pomp beschermt. We begrijpen dat u geen terugslagklep wilde plaatsen, maar het is belangrijk op te merken dat dit kan leiden tot het aanzuigen van lucht, waardoor het beveiligingsmechanisme in werking treedt. Het is mogelijk dat uw vorige pomp geen vergelijkbaar beveiligingsmechanisme had.

We begrijpen dat deze oplossing mogelijk niet volledig voldoet aan uw verwachtingen. Desondanks willen we nog steeds graag helpen. Als u op een andere manier contact met ons wilt opnemen of als u andere suggesties heeft, staan we altijd open voor verdere discussie. U kunt ons bereiken via onze email en telefoon en ons team zal er alles aan doen om u te assisteren.

Nogmaals dank voor uw feedback. We waarderen uw input en blijven ons inzetten om onze klanten tevreden te stellen.

Team Waterpomp

Zeer teleurstellend

Zoals de titel al zegt, zeer teleurstellend. Ze beloven volgende dag bezorgd. Zonder een woord te zeggen gewoon niet gedaan. Pas de volgende dag bezorgd. Ze zijn heel goed in PostNL daar de schuld van te geven. Nu is PostNL ook volledig onbetrouwbaar, helemaal in dit verhaal. Maar de shop blijft verantwoordelijk en daar doen ze helemaal NIETS mee. De bestelling is dus om te beginnen een dag te laat verstuurd. Vervolgens beweerde de bezorger dat ik niet thuis was, terwijl dit wel het geval was. Het zou naar een afhaalpunt gaan maar sommige winkels in Belgie vinden het normaal om op een doordeweekse dag gesloten te zijn. Dus ik kont het pakket niet ophalen. Een dag later kreeg ik een melding dat het afhaalpunt was aangepast en dat ik het zou horen als ik het op kon halen. Het is nu bijna 21 uur en ik heb niets gehoord dus inmiddels 3 dagen te laat en ik weet nog niets. Mijn nieuw gezaaide gras ligt te verpieteren want geen bestelling van deze shop en daar doen ze helemaal niets aan! Fijne toko!

24 de maio de 2023

Beste Bas,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat de beloofde volgende dag bezorging niet is nagekomen en dat er verschillende problemen zijn opgetreden tijdens het afleverproces.

We willen ons oprecht verontschuldigen voor de vertraging en de communicatieproblemen die hebben plaatsgevonden. Wij willen benadrukken dat wij deze kwestie serieus nemen en wij zullen intern kijken naar manieren om onze processen te verbeteren en problemen zoals deze in de toekomst te voorkomen.

We begrijpen dat het ontvangen van je bestelling op tijd essentieel was en we betreuren het dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Wij zijn momenteel in contact met PostNL om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen en te zorgen dat dit probleem naar tevredenheid wordt opgelost.

Product defect bij levering

Product defect bij levering. Schroefdraad gedcheurd

12 de maio de 2023

Beste Koen,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw bestelling beschadigd is geleverd. Wij hebben u direct na het lezen van uw bericht een nieuw product toegestuurd. Als er nog andere vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestelling prima maar levering minder.

Goed bestelproces en snelle levering. Maar ik heb geen informatie gekregen van de bezorgdienst.
Informatie over gebruik zou uitgebreider kunnen.

10 de maio de 2023

Beste RHA,

Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over het bestelproces en de snelle levering. Wij zijn bekend met het probleem dat de informatie vanuit de bezorgdienst ontbreekt en zijn ermee bezig om dit op te lossen. Wat betreft de informatie over het gebruik, bedankt voor uw opmerking. We zullen dit zeker ter harte nemen en ons best doen om de gebruiksinformatie uitgebreider te maken.

Kwaliteitspomp snel geleverd

Op advies van de website een T.I.P. Maxima 18000 dompelpomp besteld voor het bezinksel uit mijn waterput te verpompen. Ik bedank deze mensen, de pomp heeft het werk prima gedaan . Levering werd ook zoals op de site beloofd 1 dag na bestelling uitgevoerd.

4 de abril de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Snel geleverd????

Wacht al 4 dagen en nog steeds niet de volledige bestelling geleverd. Had beter ergens anders besteld. Sorry maar geen aanrader als je snel een pomp nodig hebt. Als je de klantenservice contacteert wordt er gewoon de schuld doorgeschoven naar de transportfirma.Als je met snelle levering adverteert moet je dit ook waarmaken.

5 de maio de 2023

Beste Theo,

Bedankt voor uw review. Wij hebben uw bestelling verzonden op dezelfde dag dat u deze heeft besteld. Helaas heeft uw pakket vertraging opgelopen bij de vervoerder. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Wij gaan dit opnemen met de vervoerder in kwestie. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, onze excuses voor het ongemak.

Servicelevel laag

Servicelevel laag

Info laat te wensen over

Produkten laten te wensen over

22 de abril de 2023

Beste Erik,

Het is vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de service die u heeft ontvangen en dat de informatie en producten niet aan uw verwachting voldoet. Graag komen wij met u in contact hierover. Zou u ons kunnen bellen via 020 - 2611412 of een e-mail kunnen sturen via info@waterpomp.be.

Team Waterpomp.be

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.