Leia as opiniões dos outros
Fra et skrivebords-projekt/drøm hjalp Webman os med at realiserer vores drøm om at starte Aktiv Livsstil. Vi har haft en visuel ide om hvordan vores brand og hjemmeside skulle se ud, og her har... Ver mais
A empresa respondeu
Nicholas / Webman har i alle sammenhænge været den bedste medspiller for mig, og mine virksomheder. Jeg oplever professionel håndtering og Unik sparring. Senest har jeg haft stor succes med facebook... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har været yderst tilfredse med vores samarbejde med Webman. Han forstod, hvad vi gerne ville signalere, og fik hurtigt lavet et virkelig lækkert produkt. Under hele processen har der været et god... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Laver hjemmesider, webshops og online marketing.
Informações de contacto
Avedøreholmen 96C, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- Kontakt@webman.dk
- webman.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jeg har fået den fedeste og mest…
Jeg har fået den fedeste og mest professionelle hjemmeside! Alle mine tanker og drømme er på fornemmeste vis blevet ført ud i livet af Alex. Han har gjort et fantastisk arbejde og får mine varmeste anbefalinger. Ros, klapsalver og et kæmpe tak for hjælpen herfra.
Nicholas er simpelthen bare min helt…
Nicholas er simpelthen bare min helt egen HELT når der opstår problemer, WUPTI og han fikser det !!!!

Resposta da Webman
Knivskarp, lynhurtig og mere end fair.
Vi kan varmt anbefale Webman. Vores samarbejde begyndte i 2021, da vi skulle lave ny hjemmeside . Det løste han så godt, at vi allerede i 2022 bad ham udarbejde endnu en løsning til os, som også ramte plet, og som vi ligeledes har haft stor glæde af lige siden.
I slutningen af oktober i år kontaktede vi ham igen, da vi havde opdateret vores designskabelon og dermed skulle have opdateret vores hjemmeside endnu en gang. Efter et kort møde og en lynhurtig indflyvning i vores ønsker leverede Nicholas 1:1, præcis det, vi havde forestillet os.
Nicholas er både hurtig, dygtig og ekstremt løsningsorienteret. Vi har faktisk aldrig stillet ham et spørgsmål, han ikke har kunnet besvare. Samarbejdet er nemt og effektivt, og prisen er mere end fair i forhold til den kvalitet, der leveres.
Det er en fornøjelse at arbejde sammen med ham og vi ser allerede frem til næste projekt, vi skal lave sammen.
Kunne vi give 7 stjerner, havde vi gjort det.
Dette er fuldstændig absurd IK KØB!
Dette er fuldstændig absurd IK KØB!
Jeg gik ind og kiggede og prøvede at få en pris beregnet, jeg skulle ikke bruge nogle avanceret muligheder overhovedet.
Da jeg så har fået webman til at beregne prisen står der at det koster 32.500!!
Det er urealistisk og spild af penge. Du kan lave en hjemmeside hvor du selv designer den til 20kr i måneden og hvis man betaler årligt bliver det 10kr i måneden på mange andre hjemmesidedesignere.
Lad vær med at spild jeres penge...

Super god service
Super god service! Jeg skrev til dem og fik simpethen den bedste og hurtigste service. Jeg fik hurtigt hjælp til at fixe mit problem, så jeg kunne komme videre. Simpelhen en kæmpe fornøjelse og et super rart team at være i kontakt med. Kunne jeg have givet flere stjerner havde jeg gjort det!

Resposta da Webman
Jeg havde en virkelig god oplevelse med…
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Webmand.dk-teamet. De udviklede en ny hjemmeside for mit malerfirma, horsensmalerfirma.dk, og jeg er utroligt taknemmelig. De er et meget professionelt team, der arbejder med stor præcision, og jeg kan varmt anbefale deres service til alle andre.
Horsens Malerfirma

De er fantastisk dygtige
De er fantastisk dygtige - kan kun anbefale dem.

Top Profesionel Hjemmeside
Jeg kan varmt anbefale Webman til alle, der søger en professionel og pålidelig partner til at skabe en ny hjemmeside. Fra start til slut har teamet leveret en service, der oversteg mine forventninger.
Alex, min webdesigner, var utrolig dygtig og kreativ. Han lyttede virkelig til mine ønsker og behov, og hans ekspertise kom tydeligt til udtryk i det endelige resultat. Han var tålmodig, imødekommende og gav gode råd under hele processen, hvilket gjorde hele forløbet både nemt og inspirerende.
Jonas som var min kontaktperson, var altid tilgængelig, professionel og hurtig til at svare på mine spørgsmål. Han sørgede for, at kommunikationen var klar og effektiv, hvilket gjorde hele projektet smidigt og problemfrit.
Jeg er yderst tilfreds med den nye hjemmeside, som fremstår professionel, moderne og brugervenlig. Tak til Webman, Alex og Jonas for jeres fantastiske arbejde – I har gjort en stor forskel for min virksomhed.

Top anbefaling
Hvis du sidder og læser denne anmeldelse og overvejer, om du skal bruge Nicholas og Alex fra Webman.dk til at lave din hjemmeside, så er svaret ret enkelt: Ja, det skal du!
Du kan jo passende surfe lidt rundt og tjekke de mange hjemmesider, som Nicholas og Alex allerede har lavet – de er helt i orden! Endnu vigtigere, og noget du ikke umiddelbart kan se ved blot at kigge på deres arbejde, er, at Nicholas og Alex er utroligt behagelige mennesker. De er meget imødekommende og generelt bare rigtig hyggelige at arbejde sammen med.
Da jeg første gang talte med Nicholas, var han meget ærlig og sagde, at hjemmesiden først var færdig, når jeg var helt tilfreds – og sådan blev det.
Den største anbefaling herfra.

Resposta da Webman
Super service og produkt!
Er meget tilfreds med Webmans arbejde, og oplevede gennem hele processen et nærværende og professionelt arbejde fra Nicholas.
Han fangede hurtigt min ide og intention med hjemmesiden, og var utrolig hurtig med de små rettelser der skulle til.
Varmeste anbefaling herfra .

Resposta da Webman
Fantastisk, professionelt og virkelig god kundeservice
Fantastisk, professionelt og virkelig god kundeservice.
Vi har fået designet en ny professionel hjemmeside til vores teltudlejning, da den gamle var begyndt at have problemer. Den nye hjemmeside er blevet søgeordsoptimeret, og allerede 6 måneder efter, har vi mere end fordoblet vores ordrebeholdning til det nye år, målt i forhold til tidligere år, vi modtager henvendelser som aldrig før.
Tak for det gode arbejde, vi er glade for det, og ser frem til nogle gode år med jer på holdet.
Mvh. Lasse, GaardensTeltudlejning.dk

Resposta da Webman
Super godt samarbejde sa,t resultat.
Det har været en fornøjelse at samarbejde med Nicholas/Webman.dk.
Lige fra starten har vi følt os i sikre hænder og Nicholas har været enormt dygtig til at formidle og hjælpe undervejs i processen. Derudover har han også været hurtig, både til at få opgaven løst, men også kommunikationen mellem os. Vi er meget tilfredse med vores nye hjemmesiden samt den service Nicholas har ydet og stadig yder :)

Resposta da Webman
Nicholas er super hjælpsom og kanon…
Nicholas er super hjælpsom og kanon dygtig til hans arbejde! Vi fra La carta vil klart bruge dem igen

Resposta da Webman
Super flot og hurtigt arbejde
Super flot og hurtigt arbejde. Samtidig en hurtig reaktion og fantastisk kundebetjening.
Aarhus-Fremad.dk

Personligt forløb
Jeg har netop afsluttet mit samarbejde med Webman. Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma, hvis du ønsker at vækste din virksomhed.
I forbindelse med overgangen til Webman, var jeg tilknyttet en anden virksomhed. Her var Webman utrolig dygtige til at vejlede og hjælpe, således at jeg fik en optimal start hos dem.
Under hele forløbet har der været plads til dumme spørgsmål fra min side. De har været dygtige til at vejlede og været en gennemgående sparringspartner i min virksomheds udvikling. Deres løbende opfølgning har været suveræn og jeg har tydeligt kunne se forbedringer. Deres tilgang er top professionel med fokus på mine ønsker.
I forbindelse med mit ophør af samarbejdet har de ligeledes hjulpet mig igennem, så det arbejde Webman har leveret kan fortsætte.
Jeg kan på det varmeste anbefale Webman, som starter, arbejder og afslutter en opgave på en helt og aldeles perfekt måde.

Resposta da Webman
Det gik langt over det jeg havde forventet
Lige fra starten af samarbejdet har jeg oplevet en helt utrolig service - der rækkede langt ud over det man kunne forvente!!
Udover den ekstrem gode service af behagelig håndtering og positiv tilgang til de ønsker jeg havde til en hjemmeside, så har jeg også fået en meget høj kvalitet af en hjemmeside. Så jeg kan på det varmeste anbefale webman!

Resposta da Webman
Har lige haft en super go og hurtig…
Har lige haft en super go og hurtig hjælp fra Nicholas 👏 din tålmodighed, evne til at få menige til at forstå.. du gør det bare så godt👏 1000 tak for hjælpen
Denne gang var det Facebook.

Resposta da Webman
Tak for at lave verdens smukkeste og…
Tak for at lave verdens smukkeste og bedste hjemmeside! Fantastisk service☺️🙏🏻

Resposta da Webman
Samarbejdet med Webman har været rigtig…
Samarbejdet med Webman har været rigtig godt. God support og hurtig respons. Kan varmt anbefale Nicholas til at levere din næste hjemmeside eller webshop

Resposta da Webman
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.