Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Weply leverer et hurtigt og kompetent svar til kunderne, som henvender sig fra vor hjemmeside. Og med kundes samtykke, gives relevante oplysninger videre til os, for videre behandling. Vi e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt med et produkt som virker!! Aleksander har været ærlig og professionel hele vejen igennem. Aftalerne med Crowdio indeholder ikke "noget med småt". Prisniveauet gør produktet rig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har nu samarbejdet med Crowdio igennem 6 mdr. I starten var vi lidt skeptiske overfor løsningen/produktet - men vor skepsis var ubegrundet. Set-up'et er et rigtig godt supplement mht. kontaktmu... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de Marketing Digital

Escrito pela empresa

Weply offers a live chat service, staffed with skilled agents. Install our widget and convert more visitors with 24/7 online chat on your site.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

Weply gør et godt stykke arbejde med at besvarer kundehenvendelser og fyldestgørende afrapporteing

Weply gør et godt stykke arbejde med at besvare spørgsmål for vores mange besøgende på vores website. og der er fin afrapportering og opfølgning på statusmøder.

15 de dezembro de 2025

Hej Morten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙌
Det glæder os meget at høre, at I oplever vores håndtering af kundehenvendelser som både grundig og værdiskabende. Vi sætter stor pris på samarbejdet med Mellby Home og på jeres feedback.

Super go service

6 de novembro de 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på det gode samarbejde mellem Dansk Portservice Østjylland og Weply.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jeg langt væk fra dem!!!

Hold jeg langt væk fra dem!!!

18 de setembro de 2025

Resposta da Weply

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi vil meget gerne forstå, hvad der er gået galt, så vi kan blive bedre og - hvis muligt - rette op på det. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på support@weply.dk, så vi kan tage en dialog.

Vi håber at høre fra dig og få mulighed for at gøre det godt igen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ubrugelig vejledning fra deres chat.

Ubrugelig vejledning fra deres chat fra WEPLY A/S
De kan intet svare på, og svarer ikke engang på det spørgsmål man stiller dem.
Søgte vejledning som potentielt ny kunde til Telmores udvalg af mobil pakker, det var åbenbart en for stor opgave for WEPLY chat.
Chat medarbejderen nægtede at give relevant information andet end det fornavn der stod øverst i chatten.

Tvivler på at jeg bliver kunde hos Telmore efter denne oplevelse.

14 de junho de 2025

Hej Martin,

Øv – hvor er vi ærgerlige over, at vi ikke kunne give dig de svar, du håbede på. Havde vi haft muligheden, ville vi naturligvis have hjulpet dig helt i mål.

Vores rolle er at være den første venlige kontakt, der byder besøgende velkommen – som en slags online receptionist. Vi tror nemlig stadig på, at mennesker helst vil tale med mennesker. Vi sidder derfor klar 24/7, året rundt, og besvarer chats for tusindvis af virksomheder. Vi kan hjælpe med de mest gængse spørgsmål, men vi er ikke specialister i den enkelte virksomheds produkter – og derfor kan vi heller ikke rådgive i detaljer om eksempelvis Telmores mobilpakker. Det klarer deres egne folk langt bedre end os.

Når spørgsmål går ud over det, vi kan svare på, henviser vi videre til den rette afdeling. Det er ikke, fordi vi ikke vil hjælpe – vi er bare ikke de bedste til at give dig præcis dét svar, du har brug for.

På trods af din oplevelse, så håber vi alligevel, at du en anden gang får mulighed for at opleve, hvordan en chat med os kan være, når det rammer rigtigt.

Totalt uduelige

Totalt uduelige, har ikke sat sig ind i hvad de virksomheder, der betaler for deres service, laver!
Til alle virksomheder, brug dem ikke, svar selv, potentielle købere i dag, har ikke lyst til og skrive med eksterne leverandører, som på ingen måde hjælper Jer!

16 de maio de 2025

Hej Oliver,

Det lyder som om, vi ikke helt har ramt dine forventninger i chatten – og det er vi naturligvis kede af at høre.

Vores medarbejdere gør sig umage for at hjælpe besøgende videre på vegne af vores samarbejdspartnere, og vi er meget engagerede i at forstå vores kunders forretning og sikre, at vi leverer en løsning, der understøtter deres behov. Derfor arbejder vi løbende – i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere – på at opdatere og forbedre de informationer og retningslinjer, som vi har til rådighed.

Vi håber, at vi kan hjælpe dig en anden god gang. Indtil da ønsker vi dig en rigtig god dag ☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Super professionel håndtering af leads…

Super professionel håndtering af leads og laver de fejl bliver det rettet og man får en kreditnota. Super service.

7 de abril de 2025

Hej John,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores håndtering af leads på Dan Ren Service. Vi stræber altid efter at levere professionel service og rette eventuelle fejl hurtigt, så vores samarbejdspartnere kan få den bedst mulige oplevelse.😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Super godt 👍 vi er godt tilfreds og kan…

Super godt 👍 vi er godt tilfreds og kan varmt anbefale det til andre

19 de março de 2025

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling! Det betyder meget for os at høre, at I er tilfredse med samarbejdet mellem Gartner Weiss og Weply. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer!😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er helt blæst bagover

Jeg er helt blæst bagover, af det her geniale setup 🤯

For det første har det genereret adskillige leads til min virksomhed kjellerupkommunikation.dk ved hjælp af den diskrete og effektive chat, hvis jeg ikke får nye leads ind de næste 4 år, har de leads jeg har fået ind betalt for Weply.

For det andet er den service jeg modtager fremragende, og Cecilie Gjøl (Den CSM jeg arbejder med) er proaktiv og rækker ud for at sikre, at jeg er tilfreds med kvaliteten og for at sikre alt spiller - og det må man sige det gør.

Tre gange, er Weply kommet forslag, der har gjort mit udbytte endnu skarpere, på kun 4 måneder 👏

Hvis du er en virksomhed uden båndbrede til selv at køre en chat på din hjemmeside, så kontakt Weply.

✅ Priserne er lave.
✅ ROIen er høj.
✅ Deres service (hvertfald med Cecilie) er fremragende.

/Jacob

6 de março de 2025

Hej Jacob,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Det glæder os at høre, at Weply har haft en så positiv indvirkning på din virksomhed, og at du allerede har fået så gode resultater på kun 4 måneders samarbejde. Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har fået så stor værdi ud af både setup'et og samarbejdet med os. Tak for din anbefaling – vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med dig 🚀
Jeg sætter også selv stor pris på den postive dialog vi har. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har brugt Weply gennem flere år

Vi har brugt Weply gennem flere år og er godt tilfredse med deres service. Man skal lige lære, hvordan man udnytter deres service bedst muligt, men så er det også helt klart en kilde til mersalg/leads.

Mvh. Jean-Paul
Damsgaard Service ApS

13 de fevereiro de 2025

Hej Jean-Paul,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at I har haft succes med at generere mersalg gennem de leads, I modtager via chatten. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet mellem Damsgaard Service ApS og Weply og sikre, at de leads vi sender, fortsat skaber værdi for jer!😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er rigtig glade for samarbejdet med…

Vi er rigtig glade for samarbejdet med Weply, og vi kan virkelig mærke, hvordan deres chatagenter hjælper vores kunder hurtigt og høfligt – uanset tidspunkt på dagen.

De enkle spørgsmål bliver besvaret med det samme, og når der kommer tekniske henvendelser eller leads, sørger de for, at de bliver sendt videre til os. Det fungerer rigtig godt!

Tak for et stærkt samarbejde!

7 de fevereiro de 2025

Hej Jane

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Vi er glade for at høre, at vores chatagenter gør en positiv forskel for jer og jeres kunder. Det er netop vores mål at sikre hurtig og professionel service døgnet rundt - så det betyder meget at høre, at det fungerer godt for jer.

Vi ser frem til at fortsætte det stærke samarbejde mellem Renta og Weply! ☺️

God kvalitet i chat

Medarbejdere er gode til at svare på kundernes spørgsmål og sende dem videre til rette vedkommende

6 de fevereiro de 2025

Hej Morten

Tusind tak for din positive feedback! 🤩 Det glæder os at høre, at du oplever god kvalitet i vores chat - og at vores medarbejdere hjælper med at guide kunderne videre til de rette personer. Vi arbejder løbende på at levere den bedste service, så det betyder meget at få jeres anerkendelse.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejdet mellem Rotpunkt og Weply 🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er glade for at samarbejde med…

Vi er glade for at samarbejde med Weply. De er gode til at overholde aftaler og til at vende tilbage og følge op på vores aftaler.

6 de fevereiro de 2025

Hej Philip

Tusind tak for din positive anmeldelse - vi sætter stor pris på samarbejdet mellem Pfeiffer Plastikkirugi og Weply 🌟

Vi er glade for at høre, at I har en god oplevelse med vores samarbejde. Det betyder meget for os, at vores service lever op til jeres forventninger – og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde! ☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega lækker chat løsning som helt…

Mega lækker chat løsning som helt sikkert hjælper os rigtigt meget her hos Maler Christensen med både kundeservice og nye opgaver.

Og dejlig med lidt opfølgning af altid super søde og behjælpelige Cecilie, som ringer og spørger ind til hvordan det går og om vi ønsker nogle ting ændret osv.

29 de janeiro de 2025

Hej Stefan

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at chatløsningen hjælper jer så godt hos Maler Christensen, både med kundeservice og nye opgaver. Vi er glade for, at de løbende opfølgninger, kan være med til at skabe værdi i chatten. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde! 🌟😊

Super service. :-)

17 de janeiro de 2025

Hej Michael,

Tak for de flotte ord og 5 stjerner!🌟 Vi er glade for, at I synes servicen er god. Vi sætter stor pris på samarbejdet mellem Pr Auto Jyderup og Weply😊

Hurtigt svar på chat

De sørger for at passe vores chat på vores hjemmeside med en høflig og konstruktiv måde. Alle detaljer bliver grundigt registreret. Opfølgning på deres service en gang i kvartalet af deres kundeansvarlige.

24 de janeiro de 2025

Hej Lars,

Tak for de flotte ord! Vi sætter stor pris på at høre, at chatten kan hjælpe med en høflig og konstruktiv dialog mellem jer og de besøgende på jeres hjemmeside. Det betyder meget for os, at du føler, at vi er opmærksomme på detaljerne og sætter pris på de kvartalvise opfølgninger. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet mellem Scotsman og Weply! 🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk chatløsning til Hørebil.dk!

Fantastisk chatløsning til Hørebil.dk!

Vi bruger Weply som chatløsning på vores hjemmeside hos Hørebil.dk, og det har virkelig løftet vores kundeservice. Chatten er altid bemandet, og vores kunder får hurtigt og professionelt svar på deres spørgsmål. Vi oplever, at det gør kontakten nemmere og mere personlig. Kan varmt anbefales!

21 de janeiro de 2025

Hej Andrea,

Tak for din anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at Weply har haft en positiv indvirkning på jeres kundeservice hos Hørebil.dk. Det er vores mål at gøre kommunikationen nemmere og mere effektiv, så det er dejligt at høre, at I har oplevet både hurtigere og mere professionelle svar til jeres kunder. Tak for tilliden - vi ser frem til at fortsætte samarbejdet😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel og god dialog mellem os og…

Professionel og god dialog mellem os og kunderne.

14 de janeiro de 2025

Hej Esben,

Vi er glade for at høre, at du med chatten har haft en professionel og god dialog med dine kunder. Vi værdsætter din feedback og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde mellem AU2HJUL og Weply 😊🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

UWS er meget tilfreds med chatfunktion fra Weply

Urban Water Solutions A/S har anvendt Weply i en længere periode og er meget tilfreds med chatfunktion på vores hjemmeside uws.dk der bliver driftet af Weply.
Vores kontaktperson hos Weply - Sarah Petersen Alwadieh - Customer Success Manager har gjort det nemt at komme i gang og sammen har vi fået en struktur, så de leads UWS modtager fra Weply kan bruges til at styrke og udvikle vores forretning.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med Weply og Sarah Petersen Alwadieh fremadrettet.

- Lars Jessen -

10 de janeiro de 2025

Hej Lars,

Tak for den flotte anmeldelse!😊 Vi er utrolig glade for at høre, at I hos Urban Water Solutions er tilfredse med chatten på jeres hjemmeside, og at vores samarbejde har været med til at styrke og udvikle jeres forretning. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer, og vi er glade for, at have kunnet hjælpe jer med at få den rette struktur på jeres leads. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og støtte jer i jeres fortsatte vækst 🚀

Sarah

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais