GevelBeheer Nederland | Webshop Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik was op zoek naar een 3 puntsluiting, en bij Gevelbeheer geslaagd vanwege de goede omschrijving en tekeningen. De zorg die besteed was aan de verpakking was erg goed. Wat in mijn geval wat tegenv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was op zoek naar een inbouwslot voor mijn buitendeur, maar kon dit nergens vinden omdat het al een oud model was. De heer aan telefoon heeft mij uiterst vriendelijk en behulpzaam geholpen en mij... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

We hadden 2 stuks besteld en 1 was niet op voorraad; daar moest ik de hele tijd zelf achteraan. Order van maart is uiteindelijk pas geleverd; niemand volgt blijkbaar een bestelling op die mis gaat...... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

goede ervaring. 2 cilinders besteld zodat alle deuren open kunnen met dezelfde sleutel. navraag gedaan via mail omdat ik twijfelde of ik de goede had besteld. snel en duidelijk antwoord. bezorging d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de materiais de construção

GevelBeheer Nederland is al jaren een voorloper binnen de gevelbranche. Van origine verzorgt onze organisatie diensten op het gebied van service, onderhoud, advies en (schade) herstel voor gevels, ramen, deuren en kozijnen. In de loop der jaren hebben wij ons steeds verder kunnen uitbreiden, met onder andere vestigingen in Staphorst, Dordrecht en Wormer, zijn wij verspreid over heel Nederland. Dankzij onze jaren ervaring in de gevelindustrie hebben wij vele partners kunnen genereren binnen de productietak van de gevelbranche. Hierdoor beschikken wij over gewilde materialen van hoge kwaliteit. Deze materialen distribueren wij sinds 2017 aan derde personen via onze webshop. Onze focus ligt op het vervullen van de klantbehoeften met een glimlach. Om dit beter te kunnen doen hebben wij in 2020 een nieuw en jong team aangesteld dat de webshop beheert en onze klanten zo goed mogelijk kan ondersteunen tijdens het vervullen van hun behoeften.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

108 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

63 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben erg goed geholpen met het bestellen…

Ben erg goed geholpen met het bestellen en uitzoeken van het wielstel voor de schuifpui. Goed contact en duidelijke service, en snelle response. Zeer tevreden.

10 de outubro de 2025

Beste Jan,

Bedankt voor uw review

Mooi dat het bestellen en uitzoeken van het juiste wielstel voor uw schuifpui goed is verlopen en dat ons team u snel kon helpen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Team GevelBeheer Nederland

Professional en behulpzame monteur

Supersnel geholpen, juiste oplossing en zeer professionele monteur. Daarnaast goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

22 de setembro de 2025

Beste Bill,

Bedankt voor uw review

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle service en de professionaliteit van onze monteur. We streven er altijd naar om iedereen vakkundig te helpen

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze snapte na het sturen van de mail met…

Ze snapte na het sturen van de mail met foto precies wat er miste aan het bestelde product en stuurde het goede onderdeel na.

2 de setembro de 2025

Best Eric,

Goed om te horen dat onze collega uw situatie direct herkende aan de hand van de foto en dat ons team snel het juiste onderdeel konden opsturen.

Team GevelBeheer Nederland

Juiste advies per mail

Ik wilde de deurklink vervangen door een knop. Op de website kon ik niet genoeg informatie vinden (vb afmetingen). Per mail goed advies ontvangen. Product binnen een week geleverd. Precies het product wat ik nodig had!

21 de julho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Helaas de verkeerde maat ontvangen.

Helaas de verkeerde maat ontvangen.
Hopelijk wordt dit snel opgelost.

10 de julho de 2025

Beste,

bedankt voor uw review

Vervelend om te horen dat u een artikel in de verkeerde maat heeft ontvangen.
Er is contact met u opgenomen en het juiste product is nagezonden. Volgens ons verzendsysteem is dit inmiddels bij u afgeleverd.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard voor u klaar.

Nooit meer

Half januari onderdelen besteld voor mijn ventilatieroosters, ze waren nergens te vinden maar Gevelbeheer zou ze kunnen leveren. Vervolgens gaat alles mis, onduidelijkheid over de levertijd, geen update behalve als ik er om vraag. Maar steeds geen duidelijke termijn. 5 maanden heb ik gewacht op mijn spullen, niets, 5 maanden!! Toen was ik er wel klaar mee en wilde mijn geld terug. Ook daar wacht ik inmiddels al een maand op en heb niet meer de hoop dat er een cent terugkomt. Hoe moeilijk kan het zijn? Backoffice, leveranciers, het ligt aan iedereen en ik maar wachten. Mijn advies: koop hier niks! Zoek verder naar een wel betrouwbare winkel.

5 de julho de 2025

Resposta da GevelBeheer Nederland | Webshop

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat de gang van zaken rondom uw bestelling voor veel ontevredenheid heeft gezorgd. De levering van de onderdelen heeft aanzienlijk langer geduurd dan gewenst, en we merken op dat er onduidelijkheid was over de communicatie en de status van de order.

Er zijn in dit proces meerdere schakels betrokken geweest, waaronder leveranciers en backoffice, wat helaas tot vertraging heeft geleid.

Wat betreft de terugbetaling: volgens onze gegevens is deze inmiddels verwerkt. Mocht u het bedrag nog niet hebben ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Snel geleverd

Snel geleverd. Alleen de verzendmethode is in een woord verspilling. Twee kleine sleuljes in een doos stoppen met extra vuiling terwijl het in een A5 envelopje past is echt te gek.

16 de junho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Ordered a window lock, came without key

EDITED 19/06/2025:
The seller has sent the key, though only after a 1-star review in trustpilot. I would give 5 stars otherwise.

Original (06/06/2025):
Ordered a window lock. It did come without a key. I sent an email asking about the key and was completely ignored. No response. Now I have a lock but no key to open it.

6 de junho de 2025

Resposta da GevelBeheer Nederland | Webshop

Thank you for your feedback,

We want to let you know that the key was sent out promptly and, according to our records, should have already arrived. If that’s not the case or if there’s anything else we can do for you, please don’t hesitate to reach out

Kind regards,
GevelBeheer Nederland

Classificada 3 em 5 estrelas

Er staat op de site meer als 1000…

Er staat op de site meer als 1000 producten op voorraad maar toevallig wat je nodig hebt niet op voorraad levertijd meer dan 10 werkdagen dus klant boos dus heren zet dit bij het artikel niet op voorraad levertijd ca 15 werkdagen

27 de maio de 2025

Prima product.

Vóór mijn bestelling, zijn mijn vragen over het product, door GB, snel en vriendelijk beantwoord. Helaas liep het leveren van het product enige vertraging op. Ook dit is door GB goed opgelost. Bij een volgende bestelling zal ik ook dan ook zeker met hun in zee gaan..

25 de abril de 2025