ANWB Webwinkel Opiniões

34 186
TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Pakketje niet ontvangen. Anwb heeft getracht uit te zoeken maar niet gevonden. Ik mocht kiezen tussen geld terug of opnieuw verzenden Ik heb gekozen voor geld terug omdat ik onvoldoende vertrouwen h... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas een erg teleurstellende ervaring met de ANWB Webwinkel. Mijn bestelling is na ruim een maand nog steeds niet geleverd. Na mijn eerste telefoontje werd aangegeven dat het uitgezocht en ge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb bij de Outlet actie van de ANWB een mooi waterdicht jack (Hedap) van Human Nature aangeschaft. Zoals bij alle eerder aangeschafte Human Nature kleding is ook dit weer een top aankoop! Het jack is... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tijdens het bestellen van campingstoelen in een 1+1 gratis actie, vergaten we 2 stoelen aan te klikken. Deze stoel werd heel snel bezorgd en toen merkten we onze fout op. We hebben via WhatsApp met an... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

34 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

(34 186)

375 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Een betrouwbaar bedrijf

Een betrouwbaar bedrijf, en zo is de webshop ook. Producten zijn standaard van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Communicatie is goed en levertijden zoals verwacht.

3 de março de 2026

Resposta da ANWB Webwinkel

Hallo Monique, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop en de kwaliteit van onze producten!

Goed en voordelig

Beste keuze voor een fietsendrager tegen een goede prijs. In decwinkel bekeken en hem toch laten bezorgen ivm gewicht. Waren wel erg hulpvaardig kon ook een hondje meekrijgen om hem naar de auto te brengen, naar dat is in mijn geval niet handig. Duidelijke beschrijving en werkt perfect.

3 de março de 2026

Resposta da ANWB Webwinkel

Hallo Piet, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat de fietsendrager een goede keuze was! We zijn blij dat de bezorging en de duidelijke beschrijving goed zijn bevallen.

mooi assortiment

mooi assortiment, mooie korting en snelle levering

28 de fevereiro de 2026

Resposta da ANWB Webwinkel

Hallo Elvira, wat fijn dat ons assortiment, de korting en snelle levering bevallen. Bedankt voor de positieve terugkoppeling!

Duurzaam

In de winkel nieuwe jas ophalen, daar eerst passen en oude voor recycling in kunnen leveren beviel prima!

28 de fevereiro de 2026

Resposta da ANWB Webwinkel

Hallo, wat fijn dat het ophalen van je nieuwe jas, het passen en het inleveren van je oude jas voor recycling zo goed is bevallen! Bedankt voor je positieve feedback.

Kwaliteit kleding.

ANWB, verschillende keren kleding daar gekocht. Het past goed en degelijk stof. Andere woorden: kwaliteit.

Resposta da ANWB Webwinkel

Hallo Joop, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de pasvorm en de kwaliteit van onze kleding. Bedankt voor je positieve feedback, dit waarderen we enorm!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk personeel en goede…

Vriendelijk personeel en goede artikelen! Al lid krijg je ook korting, dat is een mooie bijkomstigheid

Resposta da ANWB Webwinkel

Super fijn om te horen! Erg bedankt voor het delen en graag tot de volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

ANWB is een beschaafde winkel.

ANWB is een beschaafde winkel.
Goed assortiment, gemakkelijk te vinden en zeer aardig personeel in Zeist. Professioneel en zonder gezeur geholpen. Dit was de tweede keer dat ik er iets kocht en zal niet de laatste keer zijn.

Resposta da ANWB Webwinkel

Bedankt voor de complimenten! Veel plezier van je nieuwe aankopen. :)

Anwb leverd snel

De kleding van de Anwb is van zeer goede kwaliteit. Online bestellen is vrij gemakkelijk. De levertijd is ook vrij snel.

26 de fevereiro de 2026

Resposta da ANWB Webwinkel

Super fijn om te horen! Veel plezier met je nieuwe artikelen. :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Dacht dat begroeten van klanten zo…

Dacht dat begroeten van klanten zo belangrijk was? Vriendschappen sluiten enzo?
Er hingen in Hilversum 3 personeelsleden verveeld tegen de rekken aan. Alle tijd om alle dure verkooptrainingen te benutten dus

26 de fevereiro de 2026

Resposta da ANWB Webwinkel

Bedankt voor het delen, Jan-Willem.

Classificada 3 em 5 estrelas

Trimbach

Trimbach - Slippers heren - Human Nature

Deze slippers zijn fijn voor in en om het huis, maar ze zijn niet erg stevig; het leer scheurt aan de buitenkant van de voet tussen de voorste en achterste band in tot aan de kurken zool.

25 de fevereiro de 2026

Resposta da ANWB Webwinkel

Hallo Sandor, we vinden het erg jammer om te horen dat het leer scheurt aan de buitenkant. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Je hebt bij dit product één jaar garantie. Als het binnen het jaar is, willen we je vragen om ons te bellen op 088 269 54 45. Dan kijken we graag even met je mee!

Classificada 5 em 5 estrelas

De rondreis met ANWB door Vietnam (21d)…

De rondreis met ANWB door Vietnam (21d) was fantastisch en overtrof onze verwachtingen. De gids en de reisleider maakten er een onvergetelijke reis van! Aanrader!! Toon en Ingrid

25 de fevereiro de 2026

Resposta da ANWB Webwinkel

Hallo Toon en Ingrid, wat fijn te horen dat jullie rondreis door Vietnam zo fantastisch was en jullie verwachtingen heeft overtroffen! We zijn blij dat de gids en reisleider de reis onvergetelijk hebben gemaakt. Bedankt voor je review!

Classificada 2 em 5 estrelas

de zoek functie van de ANWB-site kan een flinke update gebruiken.

Gezocht naar een artikel, maar krijg tientallen andere artikelen te zien, maar niet dat wasr na gezocht wordt. Met Google search werden de artikelen wel gevonden.

23 de fevereiro de 2026

Resposta da ANWB Webwinkel

Hallo Charles, bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het spijtig om te horen dat je met moeite het product hebt kunnen vinden. Dit is natuurlijk niet de ervaring die we je willen bieden. Echter zijn we blij om te lezen dat het toch is gelukt!

ANWB Uitstekende goed geoliede Organisatie

Alles klopt vanaf de website tot het snel leveren van het product! Kwalitatief uitstekend, werking (deels) afhankelijk van het aantal gebruikers, wat zeker groeiende is! ANWB goed geoliede organisatie!

22 de fevereiro de 2026

Resposta da ANWB Webwinkel

Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij dat je zo tevreden bent en wensen je veel plezier met je nieuwe aankopen.

Top-aanbieding

Het bestellen van deze top-aanbieding ging perfect, evenals de bezorging.
Daarnaast is de jas precies zoals ik gehoopt had: warm, wind- en waterdicht.
Kortom een aanwinst in de winter.

21 de fevereiro de 2026

Resposta da ANWB Webwinkel

Geweldig om te horen, Mirjam. Veel plezier van je nieuwe jas! :)

Voldeed

Snelle levering, goede kwaliteit, jammer dat er verpakkingskosten gerekend worden terwijl het gewoon in een envelop aankomt.

21 de fevereiro de 2026

Resposta da ANWB Webwinkel

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en kwaliteit. Dank ook voor je feedback, die nemen we mee.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.