Pakketje niet ontvangen. Anwb heeft getracht uit te zoeken maar niet gevonden. Ik mocht kiezen tussen geld terug of opnieuw verzenden Ik heb gekozen voor geld terug omdat ik onvoldoende vertrouwen h... Ver mais
Heb bij de Outlet actie van de ANWB een mooi waterdicht jack (Hedap) van Human Nature aangeschaft. Zoals bij alle eerder aangeschafte Human Nature kleding is ook dit weer een top aankoop! Het jack is... Ver mais
Helaas zijn wij erg teleurgesteld over de service van de ANWB Webwinkel. De door ons online bestelde en betaalde fietsendrager zou worden geleverd bij de winkel in Meppel, aangezien wij daar in de buu... Ver mais
ANWB Webwinkel: alles voor wandelen, fietsen, kamperen en vrije tijd
2596 EC, The Hague, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Ben zeer tevreden over de ANWB webwinkel en de ANWB in het algemeen.
De spullen die je kunt kopen in de winkel zijn van uitstekende kwaliteit. De service is ook prima!

Resposta da ANWB Webwinkel
Een goede fietsdrager ,compact niet te zwaar makkelijk in gebruik.
Keurig op tijd geleverd.
Voldoet uitstekend.

Resposta da ANWB Webwinkel
Ontvochtiger voor in de auto in goede orde ontvangen. Werkt goed Snelle bezorging.

Resposta da ANWB Webwinkel
ik word altijd wijzer in de winkel en je krijg goede info over wat voor product ook

Resposta da ANWB Webwinkel
Zonder moeite kon ik een jas van goede kwaliteit bestellen, die binnen de aangegeven tijd bezorgd werd.

Resposta da ANWB Webwinkel
Koop al jaren Human Nature sokken bij de ANWB. Tot nu toe zeer goed bevallen. Top kwaliteit. Voor iedereen aan te raden.

Resposta da ANWB Webwinkel
Goede kwaliteit en leuke ledenkorting

Resposta da ANWB Webwinkel
Website is overzichtelijk en informatief. Levering was heel snel.

Resposta da ANWB Webwinkel
Bestelde product werd snel en volgens de getoonde specificaties geleverd in de ANWB winkel.

Resposta da ANWB Webwinkel
April 2024 een koffer gekocht, na 3x te hebben gebruikt is slot kapot gegaan. Er is een garantie van 1 jaar, een, maar ze willen hem niet maken of vergoeden. Bij normaal gebruik is het te zot dat een koffer zo snel stuk gaat. Je koopt een koffer van 100 euro er gaat er van uit er jaren mee te kunnen doen Zeer slechte service van de ANWB.
De reactie die ik krijg hieronder van anwb lijkt netjes, maar er was al gekeken of het onderdeel te vervangen was. Ook met ze gebeld en over wettelijke garantie gehad, dat je een deugdelijk produkt verwacht,maar dat klopte volgens de anwb niet. Een jaar garantie bij een koffer is eigenlijk niks omdat je hem maar een paar keer per jaar gebruikt. Dus voor ons geen producten meer van de anwb

Resposta da ANWB Webwinkel
Mooie producten goede service, maar kan maar beperkt spullen betalen met de ANWB cadeaubon. Terwijl er veel meer producten op staan! Gemiste kans.

Resposta da ANWB Webwinkel
Heeft goede kwaliteit kleding. Let wel op dat bij leveringen via externe partners het retour sturen kosten worden gerekend. En het
kan nooit naar winkel terug gebracht worden.

Resposta da ANWB Webwinkel
Tijdens het bestellen van campingstoelen in een 1+1 gratis actie, vergaten we 2 stoelen aan te klikken. Deze stoel werd heel snel bezorgd en toen merkten we onze fout op. We hebben via WhatsApp met anwb de fout uitgelegd en de 2e (gratis) stoel werd meteen bezorgd! 2 topstoelen voor prima prijs én top service.