Leia as opiniões dos outros
Wij hebben een hele fijne ervaring met Welltub. De hottub die wij in eerste instantie besteld hadden bleek een langere levertijd te hebben, hier werden wij keurig, correct en snel van op de hoogte geb... Ver mais
Informações sobre a empresa
Welltub is dé specialist in hoogwaardige LDPE kunststof hottubs en beschikt over een eigen ontwerpafdeling, productiefaciliteiten, logistiek en opslag. Welltub wil een spa-ervaring bieden voor iedereen, in elk seizoen en op iedere plek. Pure ontspanning en wellness plezier met familie en vrienden. De Welltub hottub biedt u slechts één doel: totale ontspanning en optimaal genot in uw vrije tijd. Daarom biedt Welltub alleen hottubs met uitstekende kwaliteit en tegelijkertijd veiligheidseigenschappen.
Informações de contacto
Galvanistraat 13A, 7461 JC, Rijssen, Holanda
- 0548 870 390
- info@welltub.nl
- welltub.nl
Ik ben echt blij met mijn Welltub
Ik ben echt blij met mijn Welltub, het voelt echt als een mini-spa in mijn eigen tuin. Enorm goede zitcomfort!
Wat mij vooral opvalt is dat de kwaliteit echt een stuk beter is dan bij Kirami, alles voelt steviger en beter afgewerkt.
Ook qua uitstraling is hij mooi en luxe, waardoor mijn tuin echt een upgrade heeft gehad.
De plug van onze hottubkachel was kapot gegaan. Daarmee kun je het water weg laten lopen uit de kachel. Ik kreeg gratis een nieuwe. Omdat ik voor de dichte deur stond werd de buurman ingeschakeld om er een voor me te regelen. Hartelijk dank Welltub!
Top bedrijf
Top. Contact via mail gaat moeizaam maar service is top! Bellen is sneller ;-)!
Hele mooie hottub
Hele mooie hottub! Levering ging ook heel netjes. Wij zijn blij :)
Welltub kachel kapot
Aankoop van onze WellTub hottub ging goed bij SpaCity in Heerhugowaard. Snelle levering. Maar binnen 2 jaar begon de houtkachel lak af te bladeren op een lasnaad. Duidelijk een productiefout. Zeker als verteld is bij de verkoop dat een dergelijke kachel 5 jaar probleemloos moet functioneren.
Brief met foto's gemaild - geen reactie.
Meerdere keren gebeld - niet terug gebeld.
Laatste keer gebeld - werd ons gezegd contact op te nemen met de fabrikant WellTub. Ik ben daar inmiddels 1.5 maand bezig met mailen, bellen en nog eens bellen. Meerdere keren het verzoek neergelegd om te reageren op onze mails en telefoontjes. Dan gaat degene aan te telefoon er niet over, dan is het het middel dat we gerbuiken, dan zou er binnen een week een oplossing komen, en nu zit ik weer dagen op een terugbel verzoek te wachten die binnen een dag zou plaats vinden.. Als het zo doorgaat ben ik bang dat de kachel gaat lekken en ik niet meer gebruik van mijn Welltub hottub gebruik kan maken. Terwijl mijn buurman met een ander merk hottub nergens last van heeft met hetzelfde anti-floc middel.
Om gek van te worden!
Korting gekregen
Korting gekregen, zelfs op de aanbieding en maatwerk zonder extras
Allereerst hij staat mooi :)
Allereerst hij staat mooi :). En functioneert. Ik zou hem zeker weer kopen. Maar….
Goed:
-prijs, adequate communicatie over de levering!
-ziet er mooi uit!
Kan echt beter:
-aangeven afmetingen van pakket voor vervoer, gebruik maken van hondjes…
-handleiding zeer beperkt of incorrect (diy mentaliteit), ik kan er mee lachen omdat ik graag klus.
-handleiding hottub: marginaal. Bankje moesten we schroeven uitdraaien om er daarna andere schroeven in hetzelfde gat te boren. Wel goede schroeven overigens! De steunen voor de drankjes, geen aanwijzing hoe die te bevestigen (uiteraard met wat logisch nadenken… spanband lossen (grote sleutels nodig, uit mijn hoofd… dacht zo’n 23).. enfin grote engelse sleutel en waterpomptang en tape voor bescherming van de schroeven). Dat is dan ook weer gegaan.
-handleiding filterpomp: handleiding van een ouder/ander model. Dus even puzzelen…
- bij aankoop filterpomp duidelijk aangeven of er alternatieven zijn voor chloor/zout aangezien deze niet compatibel zijn met de kachel… ik had de filterpomp dan waarschijnlijk niet aangeschaft. Scheelt toch weer paar honderd euro…
- de slangen bij de filterpomp hebben een blauwe kleur… andere weer zwart…. Jammer! Ik heb er nu zwarte isolatietape omheen gedraaid (vrijwel
Niet te onderscheiden van de andere zwarte buizen).
-bochtenset niet inclusief (zullen mensen toch vaak nodig hebben, ben nu nog naar de doe-het-zelf zaak moeten gaan om verlengstukken te kopen, dan kunststof doorzagen dat vastgemaakt zit aan de hottub en vervolgens alles goed klemmen met extra gekochte klemmen…)…
-meerdere connecties van de filterpomp lekken (aansluiting hottub, aansluiting aan filterzijde, aansluiting aan de ton met de aqualoon). Weliswaar opgelost met loodgietersdraad (maar zelf moeten kopen).
-duidelijker op de website aangeven of bij aankoop op de site of er een installatie team is en hoeveel dit kost.
-aangeven of het thermohout nog onderhoud behoeft? Welke producten? Na jaren?
Mocht iemand zich geroepen voelen te antwoorden op de openstaande vragen hierboven. Zou top zijn. Bedankt.
Verder veel succes.
We zijn er blij mee.
Goed geholpen en eenbgoed product
Goede zorgvuldige levering en helemaal kant en klaar geleverd. Alle leidingen voorgemontwerd en prijzen incl leveren.
Eenvoudige bestelling en snelle…
Eenvoudige bestelling en snelle levering. Stevig verpakt en conform omschrijving.
Aangezien de bestelde kachel niet…
Aangezien de bestelde kachel niet leverbaar was liet mijn bestelling enige tijd op zich wachten. Het had Welltub gesierd als ze hier uit zichzelf contact over hadden gezocht met mij. Nadat ik zelf contact heb opgenomen is de bestelling voorspoedig gelopen.
WellTub Showroom Rijssen levert goede ervaring
In de showroom in Rijssen goede adviezen ontvangen van de medewerker van Welltub en a.d.h.v. mijn wensen werden er op mijn verzoek 2 offertes opgemaakt om zo zaken te kunnen vergelijken. De medewerker toonde geen verkoopdrang en dit is door mij als zeer prettig ervaren. De levering is zeer snel gegaan zodat we ook snel konden genieten. De hottub (compleet) voldoet geheel aan onze wensen.
Wel betalen maar halve levering
Hottub gekocht met externe kachel en zandfilterpomp. Betaald en enige tijd later thuis afgeleverd. Zónder pomp. Na herhaaldelijk bellen te horen gekregen dat er leveringsproblemen zijn, zou een week later geleverd worden. Sindsdien niks meer gehoord en krijg geen reactie op mails. Ik vind het bedrijf nalatig en niet professioneel.
Hottub gekocht
We hebben bij Welltub een hottub gekocht en hebben alleen maar positieve ervaringen. De levering liep voorspoedig en bij vragen kregen we snel een reactie. Ook het inleveren van overcomplete bochtenset was geen probleem.
Perfect
Alles perfect gelopen van bestelling tot betaling.
Zeer mooi ogend en kwaliteitsvol!
Enige minpuntje was de transporteur, waarmee een leveringsdag werd afgesproken, die dag dan ook vakantie genomen, en een dag eerder leverde toen er niemand thuis was
Kwalitatieve afwerking
Kwalitatieve afwerking, zeer snelle levering, eerste x zo een aankoop online gedaan, en zeker geen spijt van, bedankt voor de perfecte service!!
Ben je opzoek naar een mooie en vooral comfortabele hottube, dan ben je bij deze firma aan het juiste adres 😉
wij zijn erg tevreden
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.