Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

In de showroom in Rijssen goede adviezen ontvangen van de medewerker van Welltub en a.d.h.v. mijn wensen werden er op mijn verzoek 2 offertes opgemaakt om zo zaken te kunnen vergelijken. De medewerker... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De plug van onze hottubkachel was kapot gegaan. Daarmee kun je het water weg laten lopen uit de kachel. Ik kreeg gratis een nieuwe. Omdat ik voor de dichte deur stond werd de buurman ingeschakeld om e... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Aangezien de bestelde kachel niet leverbaar was liet mijn bestelling enige tijd op zich wachten. Het had Welltub gesierd als ze hier uit zichzelf contact over hadden gezocht met mij. Nadat ik zelf con... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Spa exterior

Welltub is dé specialist in hoogwaardige LDPE kunststof hottubs en beschikt over een eigen ontwerpafdeling, productiefaciliteiten, logistiek en opslag. Welltub wil een spa-ervaring bieden voor iedereen, in elk seizoen en op iedere plek. Pure ontspanning en wellness plezier met familie en vrienden. De Welltub hottub biedt u slechts één doel: totale ontspanning en optimaal genot in uw vrije tijd. Daarom biedt Welltub alleen hottubs met uitstekende kwaliteit en tegelijkertijd veiligheidseigenschappen.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

37 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Was een tijdje opzoek naar een huttub

Was een tijdje opzoek naar een huttub, uiteindelijk bij Welltub terecht gekomen. De huttub is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en laag in de verbruikskosten. Nog belangrijker was het contact. Er heerst een 'doe maar normaal' mentaliteit. Ze hebben oprecht oog voor de klant.

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een keer in de showroom te zijn geweest en daar div hottubs heb gezien hebben ze me een goede en duidelijke uitleg gegeven over hoe je een hottub gebruikt en kunt onderhouden.We zijn uiteindelijk nog door de fabriek geweest om te kijken hoe ze uiteindelijk werden gemaakt! Thx voor de goede uitleg en service. We hebben er elke keer nog heel veel plezier van de hottub. Mvg

Inbouw hottub

Opzoek naar een inbouw hottub. Bij Welltub goed geholpen. Zeer tevreden over de kwaliteit van de inbouw kuip.

Hottub met dieselheater

Ik ben bij welltub begonnen met een hottub met interne houtkachel, hoewel deze kachel goed functioneerde was ik op zoek naar meer comfort en de mogelijkheid om de hottub vaker en sneller te gebruiken.

Uiteindelijk na het uitstekende advies van welltub, de keuze gemaakt voor een Rexener diesel kachel inclusief filterinstallatie. Deze installatie was goed zelf te doen inclusief wat ondersteuning van welltub.

Inmiddels draait de installatie en word er iedere week meerdere avonden gebruik gemaakt van de hottub. De filterinstallatie inclusief aquakristal houd het water als nieuw. De dieselkachel warmt het water met 1 druk op de knop in 30 tot 60 minuten tot 38-39 graden. Omdat de hottub een goed geisoleerde deksel heeft, behoud deze goed zijn warmte, waardoor de heater meestal maar een graad of 10 tot 15 hoeft op te warmen.

Welltub is altijd goed bereikbaar, denkt goed mee, en beantwoord alle vragen. In het geval van een leveringsfoutje herstellen ze dit ook correct en snel. Ze leveren daarnaast ook kwaliteit producten, ik ben erg tevreden als consument en geniet immens van het grote bad onder de sterrenhemel.

18 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Rexener diesel kachel voor hottub

Hebben bij Welltub een Rexener diesel kachel voor de hottub aangeschaft. Aangezien dit apparaat best aan de prijs is, wilde ik me goed laten informeren over de pro's en con's. Zijn uitstekend geholpen in het voortraject alsmede tijdens installatie. Zijn erg blij met de kachel, scheelt een hoop gesjouw en geeft veel gemak.
En qua prijs: de kachel an sich is prijzig, maar de prijs van Welltub was de beste die ik kon vinden.

19 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben een hele fijne ervaring met…

Wij hebben een hele fijne ervaring met Welltub. De hottub die wij in eerste instantie besteld hadden bleek een langere levertijd te hebben, hier werden wij keurig, correct en snel van op de hoogte gebracht. Daarbij meteen een passend voorstel gekregen voor een andere hottub. Levering was snel en netjes. Zeker aanrader!

11 de janeiro de 2022

Prettige communicatie en fijne Hottub

Prettige communicatie, komen afspraken na en heerlijke Hottub!

10 de janeiro de 2022
logótipo da Welltub

Resposta da Welltub

Dag Hendriks,

Dank voor uw positieve review, en goed om te horen dat onze werkwijze / service bevalt! Wij willen u veel plezier wensen met uw aankoop!

Hottub cover aangeschaft.

Hottub cover aangeschaft.
Deze voldoet prima aan al mijn wensen,mooi ding.
En het water blijft vele malen warmer.
Blij ermee.

6 de janeiro de 2022
logótipo da Welltub

Resposta da Welltub

Dag Robert,

Dank voor uw positieve review, wij willen u veel plezier wensen met uw aankoop!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.