Mijn eerlijke mening, Nadat ik had gehoord van een meneer die kon dat zijn knie klachten afgenomen hadden dacht ik ...dat ga ik ook proberen ivm rugklachten en frozen shoulder door bestraling. Ik... Ver mais
Snelle correcte levering. Heel leuk om een kleine geschreven tekst in het pakket terug te vinden. Het maakt dat je het gevoel hebt datje persoonlijk geholpen wordt. Vooral omdat het geschreven is en... Ver mais
We’R is er voor iedereen die echte resultaten wilt. Onze supplementen zijn samengesteld met de beste ingrediënten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.Geen marketingstunts of vage claims, maar expertise en topkwaliteit. Voor wie beter wil presteren, mentaal én fysiek. Voor wie sneller wil herstellen en veerkrachtiger in het leven wil staan. Voor soepele gewrichten en spieren, maar ook voor een jonge huid. Kortom: voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden.
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Door het verhogen van mijn trainingsbelasting + leeftijd (bijna 58) had ik nood aan een kwalitatieve proteïneshake omdat ik deze met mijn 'normale' gezonde voeding niet voldoende kan aanvullen en mijn spieropbouw "minstens" wil behouden. Ik had nog geen ervaring met proteïneshakes maar met We'R heb ik die gevonden.

Mijn eerlijke mening,
Ik dacht ja t zal wel ....na 2 weken merkte ik niks nu 3 weken verder echt waar mijn benen voelen lichter en daadwerkelijk mijn rugklachten zijn een stuk minder!
Mijn schouder trouwens ook
Ik ga verder smaak is lekker en ik vindt het een fantastisch product
Dankjewel hiervoor

Snelle correcte levering.
Vooral omdat het geschreven is engelen gedrukte tekst.

Resposta da We'R Nutrition
Ik gebruik nu al ongeveer een jaar "Young and Strong" en "More Than Protein", en ik ben er echt tevreden over.
Ik ben 55 jaar en had al een tijdje last van stramme spieren wanneer ik 's morgens opstond. Soms had ik zelfs moeite om de trap af te gaan. Sinds ik "Young and Strong" gebruik, is dat eigenlijk verdwenen. Ik sta veel soepeler op en voel echt het verschil. Als ik het een paar dagen niet neem, merk ik dat die stramheid terugkomt. Voor mij is dit echt een product dat werkt.
"More Than Protein" gebruik ik elke dag om wat makkelijker aan mijn dagelijkse proteïnen te komen. Ik heb alle smaken geprobeerd, maar ben uiteindelijk bij Iced Coffee gebleven. Die vind ik persoonlijk veruit de lekkerste.
Vorige maand had ik voor het eerst een probleempje met een levering. Na een berichtje naar Gert en Wout was dat echter meteen opgelost. Dat verdient ook een pluim.
Kortom: Topproducten, goede service en een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt. Een echte aanrader!

Resposta da We'R Nutrition
Alles ok, netjes geleverd en fijne producten die lekker zijn.

Resposta da We'R Nutrition
Snelle levering, goede smaak alhoewel de vanille-smaak beetje anders is door de curcuma maar mij stoort het niet. De verpakking mag voor mij iets groter zijn zodat je niet zo snel terug moet bestellen.

Na mijn behandeltraject raadde Dokter Proesmans ook voedings
deskundige mij aan dit proteïne
supplement om het verlies aan spiermassa tegen te gaan.
Omdat het herstel na chemo veel van je lichaam vraagt, was het voor mij lastig om voldoende eiwitten uit normale voeding te halen.
Dit supplement is voor mij een uitkomst: het is zacht voor de maag, heeft een neutrale/fijne smaak (zelfs met mijn veranderde smaakgevoel) en mengt goed. Ik merk na enkele weken gebruik dat ik fysiek sterker word en meer energie heb voor mijn revalidatieoefeningen en huis en tuintaken Een absolute aanrader voor wie op een wetenschappelijk onderbouwde manier aan spierherstel wil werken.
Belangrijke herinnering Ik ondervind dat 20 a 30 gr
eiwitten het beste werken wanneer ze worden gecombineerd met beweging en verspreid over de dag worden ingenomen
Ben fan

Resposta da We'R Nutrition
Na jarenlang verschillende merken te hebben getest, ben ik overgestapt naar We'R Nutrition en ik merk na 4 weken gebruik duidelijk verschil. Meer energie doorheen de dag en een veel sneller herstel na het sporten.
De producten smaken goed en doen wat ze beloven. Voor mij absoluut een aanrader!

Resposta da We'R Nutrition
Gebruik dit ondertss al geruime tijd, fantastisch product, als ik het niet gebruik een aantal dagen voel ik gelijk het verschil! Echt een aanrader👌🏽

Resposta da We'R Nutrition
Het is een heel goed product met heel veel eiwitten en andere goede, gezonde ingrediënten. Goed verteerbaar. Gemakkelijk in gebruik en lekker van smaak! De shaker is meer dan voldoende groot. Top !

Resposta da We'R Nutrition
De eiwitten met vanillesmaak vind ik echt lekker.
Het collageen met orange vind ik ook een voltreffer.

Resposta da We'R Nutrition
Een product dat doet wat het belooft, en geen invloed heeft op bloedsuikerwaarden.

Resposta da We'R Nutrition
Snelle levering. Handig in gebruik. De smaak bevalt mij iets minder goed. Gekozen voor 'orange' wat lekker is, maar het kan de oorspronkelijke smaak van het product niet voldoende verdoezelen. Goed product, na 2 weken voel je al verbetering, vooral minder spierpijn, sterkere nagels, goed voor de huid! Ik ga het zeker blijven nemen.

Resposta da We'R Nutrition
Het is de tweede keer dat ik bij jullie bestel (hetzelfde product - m.n. de proteïne poeder vanille) en ben nog altijd even grote fan. Smaak zit prima en het smaakt echt naar natuurlijke ingrediënten waar geen rommel in zit. Heb het onlangs ook aanbevolen aan twee vriendinnen! Ik hoop binnenkort op de chocolade versie :-)

Resposta da We'R Nutrition
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.