Westerhaven Muziek Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn gitaar weer een beurt laten geven en een kleine reparatie. Zoals altijd de gitaar weer top terug gekregen. Vriendelijke vakkundige mensen

Classificada 5 em 5 estrelas

Op 2 januari 2026 een Kernom Moho fuzz pedaal gekocht. Ik vroeg in de winkel of ik dit pedaal uit kon proberen. De vriendelijke medewerker (zeker een gitarist) zei dat het geen probleem was. Zee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was haastig opzoek naar een een specifieke microfoon. Het product dat ik wilde was echter overal uitverkocht, hij zou pas weer over anderhalve maand geleverd kunnen worden. Gelukkig kwam ik uiteind... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

ik ben zeer tevreden over Westerhaven muziek. het aanbod is ruim voldoende en de levering vlot en zonder stress of vertraging of internetproblematiek. ik zoek, kies,betaal online en zie mn bestel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de instrumentos musicais

Sobre Westerhaven Muziek

Informação fornecida por diversas fontes externas

Westerhaven Muziek is een speciaalzaak in verkoop van Muziek-instrumenten aan de rand van het centrum van Groningen.
Wij zijn sinds 1985 gevestigd tegenover winkelcentrum/parkeergarage Westerhaven met 800 parkeerplaatsen.
Bij ons vindt u alles op het gebied van Muziekinstrumenten zoals gitaren,bassen,toetsen,versterkers,effecten en homerecording.

Bij online bestellingen boven € 50,00 verzenden wij gratis.

Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Interessante weetjes: Eigen Technische Dienst voor Snaarinstrumenten en Elektronika

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

180 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goed!

Snelle, nette en persoonlijke afhandeling van mijn bestelling.

5 de maio de 2017

Nog net op tijd

Nergens was de tas die ik zocht op voorraad. Westerhaven Muziek had 'm blijkbaar wel. Via Chat gevraagd of de tas er werkelijk was en ook echt de volgende dag geleverd zou worden. Snel antwoord gekregen en besteld.
De volgende dag kon ik mijn kleindochter blij maken

5 de maio de 2017

Mooie basgitaren

Mooie basgitaren! Waar je in veel winkels het gevoel krijgt dat ze een verkoop missen als je besluit om iets niet te kopen (er werd mij gevraagd of ik een hoes nodig had), daar werd volgens mij de medewerker van Westerhaven Muziek juist vrolijk toen ik zei dat ik mijn eigen hoes bij me had. Kortom, muziek op de eerste plaats. Tevens prima service, zowel via chat en mail, als in de winkel.

4 de maio de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Super communicatie en snelle levering zoals gepland.

Ik heb een Roland DP-10 Boss FS-5U pedalen
Gekocht.
Heb eerst telefonisch gebeld voor de voorraad status, en alles was op voorraad.
Ben super goed voorgelicht op mijn vragen en heb het op 28-4 besteld en op 29-4 binnen gekregen, net zoals overige keren is alles goed verlopen.
Toppie dus!!!
Volgende keer zeker weer.

Vriendelijk bedankt voor de hulp.

29 de abril de 2017
Classificada 4 em 5 estrelas

Muziekstandaard verlichting van het merk stagg

Product voldoet precies aan de beschrijving die op hun website staat.
Zonder verdere problemen ontvangen en wordt nu naar volle
tevredenheid door mij gebruikt. Verlichting is een aanrader, de prijs is
even slikken.

18 de março de 2017
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.