Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I have tried their lip balm and it works wonders. For nearly all my life I’ve been struggling with my lips, which would never heal. The skin would constantly fall off when I tried to heal them. The sk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Pasta og olie 04 har sænket min mands PSA fra 74 til 34 på omkring et års tid. Olie 01 og olie 06 har fjernet smerterne ved disk degeneration. Olie 07 har givet mig søvn, hvor jeg ellers sov hve... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sidste sending af CBD no 4 var under al kritik. Olien var meget tynd, gul oggennemsigtig, havde ikke samme smag stærke smag, og jeg fik en forværring i min leddegigt. Jeg har været trofast kunde i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har igennem 2 år benyttet mig af firmaets produkter, med rigtigt fine resultater. De har god og hurtig kundeservice, høje kvalitets produkter og aller vigtigst god og personlig vejledning. Jeg b... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos
  2. Loja de cosméticos
  3. Serviço de fitness e nutrição

Informação fornecida por diversas fontes externas

Introducing exceptional cannabinoid products, dietary supplements and revolutionary cosmetics. Discover our offers and join our outstanding business opportunity. Not all nutritionals and topicals are of superior quality. Find out what makes us different.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Min familie og jeg har brugt Wetality…

Min familie og jeg har brugt Wetality produkter i 3 år og vi er alle fan.
Bruger dem hverdag det har øget vores livskvalitet. Vandrenseren fik vi for 3 år siden og det har været den bedste investering vi har gjort for familiens sundhed, vi drikker alle mere vand i hverdagen, og kan mærke det på vores fordøjelse. Vi er så begejstret at vi har valgt at hjælpe andre med rent drikkevand. De bedste anbefalinger herfra, et super kvalitet produkt til fornuftige priser 🙏💧

18 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Wetality vandfilter maskine kan varmt anbefales

Vi har haft wetality vandfilter maskine i ca. 15-16 måneder nu og vi må konkludere det har hjulpet på de vanskeligheder som kæresten havde med sin mave og tarme. Vandet fra Varde vandværk kan de fleste mennesker tåle - men de fleste er ikke alle. Vandfilter maskinen renser vandet og får vandet til at smage bedre og fik kærestens vanskeligheder bragt af vejen.

17 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Wetality er og bliver mit bedste valg…

Wetality er og bliver mit bedste valg jeg nogensinde har gjordt..! Jeg har en sød bekendt som ringede til mig for snart 6 år siden om Cbd og det skulle jeg prøve..! Det er den bedste opringning jeg tog den aften..!
Opstart på Cbd og de mange nye produkter der er kommet til - er bare så vildt at man kan mærke man er et menneske igen..!
Bruger både Cbd olie - creme - tandpasta - lip & Air pen..!
Derud over er jeg meget glad for vores vand renser - som gør at vi får rent vand ud af hanen hverdag💦💦💦

At nogle produkter kan gøre så stor en forskel for et menneske - er i dag det der gør at jeg elsker at være vejleder for et firma som Wetality💖

16 de março de 2022

Wetality er min nr 1

Wetality er min nr. 1, når det kommer til CBD, collagen, tandpasta, salver og serums.
Nu også essentielle olier. Alt sammen med ren og god samvittighed og med laboratorietest som garanti for et lødigt produkt.
Jeg elsker, at man altid kan få professionel vejledning af det store uvildige vejledernetværk og dansk support.
Jeg har tidligere stået med en CBD olie, købt på postordre og i virkeligheden ikke anet, hvordan jeg skulle bruge den og få glæde af den. Derfor var det lykken for mig at finde Wetality, hvor hjælpen var der med det samme.
Det gjorde forskellen for mig, og nu er jeg selv vejleder.

13 de agosto de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har ringet mandag og onsdag og i…

Jeg har ringet mandag og onsdag og i lover at ringe tilbage hvis i kan se nummer........
I gør det bare ikke
Jeg har sendt mails om at blive kontaktet både via formularen på hjemmesiden og som almindelig mail til support.......
Men hører ikke fra jer....

Så jeres "kundeservice" og support fungerer slet ikke

27 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Bruger mange af produkterne med stor…

Bruger mange af produkterne med stor glæde. No 6 og 8 hjælper mig med smerter. Air pennen hjælper mig med uro i kroppen og til at falde i søvn på. Heat balm er virkelig god til hænder og fødder. Hunden bliver rolig af PET spray. Og så har vi naturligvis deres luft og vandrenser 👏👏👏👏😊

15 de dezembro de 2021

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter og nu også en virkelig god hovedpude. Har for 1. gang efter mine 2 nakkeoperationer kunnet sove bedre efter køb af Dan Bedding puden. Olierne har desuden hjulpet mig af med min astmamedicin, så jeg alene bruger Wetality produkter.

15 de dezembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Super produkter og god service

GMP certificerede produkter, økologisk dyrkede og altid fantastisk vejledning og service.
Har brugt cbd produkterne til mig selv, min familie og dyr i 4 år og har ikke haft en sygedag siden.
I øvrigt er tandpastaen super god, da min begyndende paradentose er ikke eksisterende mere. Nu glæder jeg mig til at prøve den nye collagen.

25 de novembro de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais