I have tried their lip balm and it works wonders. For nearly all my life I’ve been struggling with my lips, which would never heal. The skin would constantly fall off when I tried to heal them. The sk... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Pasta og olie 04 har sænket min mands PSA fra 74 til 34 på omkring et års tid. Olie 01 og olie 06 har fjernet smerterne ved disk degeneration. Olie 07 har givet mig søvn, hvor jeg ellers sov hve... Ver mais
Sidste sending af CBD no 4 var under al kritik. Olien var meget tynd, gul oggennemsigtig, havde ikke samme smag stærke smag, og jeg fik en forværring i min leddegigt. Jeg har været trofast kunde i... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Introducing exceptional cannabinoid products, dietary supplements and revolutionary cosmetics. Discover our offers and join our outstanding business opportunity. Not all nutritionals and topicals are of superior quality. Find out what makes us different.
Informações de contacto
GMP = Good Manufacturing Practice…
GMP = Good Manufacturing Practice Quality Product. Derfor tør jeg godt handle olie fra Wetality. De har vejledere i brugen af olier i hele Danmark. Du er aldrig alene.
Fantastiske produkter 🤩👏
Har handlet med firmaet i 3 år og…
Har handlet med firmaet i 3 år og aldrig oplevet andet end hurtig og god service. Skulle der være problemer er der en dansk support med kundemindede medarbejdere.
Super effektive produkter
Super effektive produkter
Jeg har oplevet en super god personlig hjælp til at komme igang med olien fra Wetality og efter blot 2 uger kunne slippe noget af mit daglige faste medicin fordi min krop havde det bedre og jeg langsomt begyndte at sove bedre, have færre muskel og led smerter og slippe for en del af mine angstanfald, hele krop og sind begyndte bare at få det bedre fordi kroppen fik noget den havde manglet uden tvivl..
Jeg kan varmt anbefale deres produkter som meget hurtigt og nemt kan købes direkte hos Wetality via personligt login hvor man kan se sine tidligere ordre mm.
Priserne er også så alle kan være med og få råd til god kvalitets olie mm.
Ved reklamation feks fejl i et produkt er der support hjælp, så man feks får byttet produktet.
Oftes kommer varerne efter kun 2-3 dage og jeg har aldrig manglet en ordre derfra 😊
Kvalitets CBD produkter med GMP…
Kvalitets CBD produkter med GMP mærkning.
Jeg damper deres e-liquid med mint, grundet Stress og den kan varmt anbefales, min erfaring er at den giver mig ro og derved også overskud! 👌
Så TAK til QVG for et kvalitets produkt! 🙏
Min hund har god gavn af olien
Jeg bruger olien til min gamle hundepige, som var begyndt at falde lidt af på den. Jeg fik god vejledning til at komme i gang, og min hund har stor glæde af olien, hun løber igen om kap med de unge, og har genopbygget den tabte muskulatur. Jeg er svært tilfreds med både produkt og firma.
Jeg oplever Wetality som et ærligt og reelt firma
Jeg oplever Wetality som et ærligt, brugervenligt og solidt firma.
Firmaet handler med rigtig gode gennemprøvede og rene produkter. Fin gennemsigtighed. Jeg vil give wetality min bedste anbefaling.
Min oplevelse med vandmaskinen “Wetality Water” er helt i top
Tre dage efter bestilling var maskinen installeret og jeg har nu helt rent vand, serviceaftale med fire års fuld garanti og gratis ombytningsret til den nyeste model om 4 år. Fantastisk firma og service
Kvalitets produkter til en fornuftig pris.
Jeg har prøvet flere forskellige af deres produkter og det er virkelig gode produkter. De har bl.a. afhjulpet mit slidgigt, søvnproblemer og soleksem som jeg døjer voldsomt med om sommeren.
Fantastiske produkter som hverken jeg…
Fantastiske produkter som hverken jeg eller mine dyr kan undvære.
God og hurtig service fra firmaet. Levering i løbet af ganske få dage. Jeg har kun positive ting at sige om Wetality.
Når man skal vælge fantastiske cbd produkter
Naturlige produkter
Test på produkter
Mulighed for at få vejledning
Konkurrencedygtige priser
Hvad mere kan man forlange :)
Laboratorie testet kvalitetsprodukter der virker!!!
Her i huset har vi brugt Wetality produkterne i godt et halvt år, og vil ikke være dem foruden. Produkterne gør en kæmpe forskel for vores hud og livskvalitet! Servicen i firmaet er i top, ligesom der altid er lynhurtig levering.
Vi taler af erfaring, da vi tidligere har brugt produkter fra andre firmaer, som slet ikke havde effekt!
Wetality´s produkter lever til fulde op til vores forventninger.
Jeg kan kun anbefale dette firma
Jeg kan kun anbefale dette firma, jeg vil ikke undvære min olie fra wetality og teenageren nyder godt af heat cremen, når der er ømme muskler. Plus hurtigt levering 😊
CBD produkter der er GMP godkendte
Produkterne fra Wetality har hjulpet mig på vej ud af ca 30 års smertestillende medicin. Jeg er glad for GMP godkendelsen samt at jeg altid kan se test af produkterne på hjemmesiden.
Rene gode produkter til mennesker og dyr og der er altid rådgivning at hente
Rigtig gode produkter
Rigtig gode produkter, som dækker et bredt spekter af lidelser. Og en en dejlig tryghed i brugen af dem, i og med de er laboratorie testet.
Kan varmt anbefales...
Kun positive oplevelser
Jeg har igennem 2 år benyttet mig af firmaets produkter, med rigtigt fine resultater. De har god og hurtig kundeservice, høje kvalitets produkter og aller vigtigst god og personlig vejledning. Jeg bruger selv deres omega 3 tilskud, sammen med no. 4 og 8. Olierne. Og har kun haft positive reaktioner på disse.
I min mening det bedste firma på det danske marked, til disse typer produkter.
Jeg er vild med Wetalitys produkter
Jeg er vild med Wetalitys produkter - og fantastisk høje kvalitetsniveau.
Priserne er overkommelige - og service og vejledning er i top!
Et produkt der virker
Gode priser
Altid vejledning
Super god service og rigtig hurtige…
Super god service og rigtig hurtige svartider. Dejligt med gode, økologiske produkter til en helt fair pris.
Især olie No.03 har hjulpet min hud til at blive helt bumsefri - et fantastisk produkt.
Vi føler os trykke ved at handle hos Wetality
Vi føler os trykke ved at handle hos Wetality, da vi ved at de er under streng GMP, 3 parts kontrol.
Deres produkter og service er helt top, så 5 stjerner her fra.
Chris og Yvonne Olesen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.