Handlede hjul ved wheelpoint, Handler gik som på skinner, måske ikke verdens bedste til at svare tilbage, bortset fra det, var alt som forventet.
Leia as opiniões dos outros
From my personal experience it's the best wheel suppliers in Town .100% match the Quality and Services that mentioned on there website. Customer service is also top notch which matters a lot for... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Wheelpoint specialiserer vi os i salg af brugte fælge og dæk i høj kvalitet til attraktive priser. Vi går op i god service, ærlig rådgivning og hurtig levering, så du trygt kan finde det rigtige sæt til din bil. Vores mål er at give vores kunder den bedste oplevelse – både online og ved personlig kontakt.
Informações de contacto
Smedeland 7, 2600, Glostrup, Dinamarca
- Info@wheelpoint.dk
- wheelpoint.dk
From my personal experience it's the…
Customer service is also top notch which matters a lot for buyer.
Highly recommend for your next wheel change.
Wheelpoint
Jeg fik skiftet dæk hos Wheelpoint og medarbejder var super imødekomme og flink
En meget god oplevelse
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! Virksomheden leverer dæk og fælge i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Kundeservicen er i top og de er hjælpsomme, hurtige til at svare og giver god vejledning. Leveringen var også hurtig og problemfri. Kan klart anbefales!”
Virkelig god service og priser!
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Wheelpoint fra start til slut. Allerede ved første kontakt blev jeg mødt af en professionel og imødekommende kundeservice, som tog sig tid til at rådgive mig grundigt om valg af både dæk og fælge. Det var tydeligt, at de har stor ekspertise og faktisk går op i at finde den bedste løsning til kunden.
Det, der især adskiller Wheelpoint, er deres kombination af faglig viden, god service og konkurrencedygtige priser. Man føler sig tryg gennem hele processen, hvilket betyder meget, når man køber noget så vigtigt som dæk og fælge.
Jeg vil uden tvivl anbefale Wheelpoint til andre, der ønsker en problemfri handel og produkter i topkvalitet. Jeg handler helt sikkert der igen.
Super pris for virkelig fine fælge
Super pris for virkelig fine fælge med næsten ubrugte dæk. Jameel er en behagelig fyr som giver god og kyndig vejledning. Kan helt klart anbefales 👍🥇
Kanon service når man ringer og mega…super service
Kanon service når man ringer og mega god service og meget venlig. 😊💪
Jeg kan varmt anbefale Wheelpoint Dæk…
Jeg kan varmt anbefale Wheelpoint Dæk Service! Super professionel og ærlig service fra start til slut. Arbejdet bliver udført hurtigt og grundigt, og man føler virkelig, at der bliver taget hånd om både bilen
Fik rigtig god og hurtig hjælp til min…
Fik rigtig god og hurtig hjælp til min a5 før den skulle tilbageleveres efter endt leasing, kan klar anbefales.
En rigtig god oplevelse at handle med…
En rigtig god oplevelse at handle med Wheelpoint. Fælge og dæk var nøjagtig som sælger havde fortalt i telefonen. Der var styr på størrelse på fælg og dæk og om de passede til min bil.
Meget god service og venligt personale
Meget god service og venligt personale. Hurtigt arbejde og god kvalitet. Priserne var rimelige, og jeg er meget tilfreds. Kan klart anbefales.
Sindsyg skarpe priser og rigtig god…
Sindsyg skarpe priser og rigtig god kommunikation.
Kommer klart tilbage !
Rigtig god service, professionelle folk og kvalitets produkter til gode priser. Har handlet med dem flere gange med stor success.
Perfekt handel !
Super handel, gode priser og perfekt kommunikation med sælger, kan varmt anbefales.
Super service og rigtig gode priser
Super service og rigtig gode priser. Fik købt 4 vinterdæk inkl. alufælge. Rigtig tilfreds.
God priser og service
Hvis man er til kanon priser og skarp service, så er det klart et sted, der kan anbefales! Købte et sæt dæk, som jeg er super glade for og skal helt klart tilbage når de en dag bliver slidte.
Handlede hjul ved wheelpoint,
Handlede hjul ved wheelpoint,
Super god oplevelse med ejer Jameel
Super god oplevelse med ejer Jameel, god kundeservice, meget tilfreds med at bytte nogle originale Volvo alufælge med sommerdæk byttet ind for at få monteret nogle flotte originale Volvo alufælge med vinterdæk. Godt tilfreds med indbytningsprisen som jeg selvfølgelig gerne havde set lavere i mit favør, hvorfor jeg “kun” kan give 4 stjerner 😉 😁👍
Jeg købte nogle hjul for 2 dage siden
Jeg købte nogle hjul for 2 dage siden. Alt gik som det skulle
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.