Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft bilen til reparation hos RS…

Har haft bilen til reparation hos RS mekaniker, jeg blev mødt af dygtig og kompetent mekaniker, som forklarer problemet og undersøger bilen grundigt for fejl og mangler . Derudover mødte jeg personale der imødekommende og byder på friskbrygget kaffe
Jeg giver mine bedste anbefalinger til RS.

11 de fevereiro de 2025

5 bil herfra - aldrig problemer

Jeg har min bil nr 5 fra RS Biler.

Jeg har altid fået en god ærlig behandling.
Står man med et problem, finder de altid tid til at hjælpe trods værkstedet er pakket.

God service - uden bøvl.

21 de novembro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Forkert bilmodel

Rasmussen og Sønner annoncerer en VW ID4 som værende en MAX version uden det er det. Selv efter jeg har skrevet med indehaver 2 gange annonceres bilen stadig som den forkerte model. Ikke tillidsvækkende at en forhandler ikke engang ved hvilken bilmodel han har til salg…

19 de dezembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Den rigtige bil og den rigtige service

Hos Rasmussen og Sønner fandt jeg den bil jeg havde ledt efter, og jeg fandt den her til en god pris. Efter aftale om køb stod Rasmus og Sønner for at indlevere bilen til Applus for en brugbilsattest og udbedrede de småfejl og mangler der viste sig her. Bilen blev leveret som aftalt, dog med småting, f.eks var en monteret brandslukker ikke fjernet, rengøringen og klargøring kunne have været klaret en my bedre, men alt i alt en god oplevelse. Små fejl i slutseddel men efter at have påpeget det efter råd fra FDM ændrede de den uden tøven.

Jeg fik en fuld 6 mdr garanti, og der opstod en kendt Volvo fejl på koblingen efter knap 6mdr, den løste Rasmussen og Sønner på garantien som aftalt og da jeg indleverede bilen tilbød de gratis lånebil, de tilbød endda også at levere bilen tilbage til mig på sjælland hvis ikke de nåede at udbedre fejlen ordentligt på den ene dag, og skiftede også et stoplys der var gået og nægtede at sende regning for udskiftning af stoplys. De har været meget hjælpsomme og ydet en "ud over det sædvanlige" service.

23 de março de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

... Old-fashioned brugtbilsælger.....

Vil man opleve en "old-fashioned" brugtvognsforhandler er Rasmussen og Sønner stedet. Man bliver mødt med venlighed, imødekommenhed og mange veltalte ord. Det var jo dejligt at møde hos en bilforhandler, der netop have et eksemplar af Kia Picanto 1,2. Netop den bil datteren har udset sig som sin første bil.
Efter en tilfredsstillende prøvetur, mundtlig afklaring af forskellige krav til bilen og accept af den forlangte pris, så det ud til det var BILEN. Da en væsentlig faktor for valget af Kia er Kia's 7 års/15000 km garantiordning, forespurgte vi selvfølge til dette som første afklaringspunkt. Svaret var at alle service var udført og garanti var gældende. Dejligt. Lige inden vi forlod RSBILER kunne den veltalende direktør også glæde os med at kunne tilbyde den 18-årlige bilkøber en meget prisattraktiv forsikring med kaskodækning, til den beskedne årlige pris 4000-5000 kr. Herligt. Dagen efter meldte vi tilbage at datteren ønskede at købe. Vi fik fremsendt en slutseddel, en mangelfuld slutseddel, bl.a. var emmet fabriksgaranti og servicebog var forbigået. Efter en del mail korrespondance fik vi efterhånden trukket skriftlige bekræftigelser på de mundtligt aftaler. En ny og tilrettet slutseddel var stadig uklar og ukonkret omkring "Kia GARANTI"... Øvrige forhold lykkedes via de vedholdne mails at få afklaret, herunder at den meget attraktive forsikringspris var falmet noget, idet den konkrete pris var fordoblet og endte på 9000 kr. Næsten som forventet drog direktøren brugtbilssælgernes stærkeste våben: "der stod en anden køber, I skal beslutte os inden 10... ". Nu havde vi jo ikke svært ved at beslutte os, vi havde jo allerede meddelt at vi ville købe på de mundtlig fremførte betingelser... Vi skulle bare have det på skrift.. også vedrørende det ufravigelige krav mht. fabriksgarantien.. således stærkt presset, kom det så frem at han alligevel ikke kunne stå inden for at "Kia garantien" var gældende...
Den veltalende useriøse direktør kunne have sparet meget af hans egen (og vores) tid ved at holde sig til de fakta, han helt oplagt, har været bevidst om i hele forløbet.
Som nævnt er firmaet Rasmussen og Sønner stedet hvor du kan opleve den venlige, veltalende, useriøse og utroværdige brugtbilsælger.. Vi er selvfølgelig glade for at vi var så vedholden med at få de mundtlige løfter omsat til skriftlige, ovennævnte var kun spild af tid.. Havde vi fået købt og efterfølgende problemer med bilen, er det nok ikke svært at forestille sig at der ville blive spild af både tid og penge....

28 de junho de 2019
Classificada 3 em 5 estrelas

Fin bil, men manglende service

Bilen fungerede som den skulle, med lidt små reparationer hist og her. De larmende viskere blev udskiftet med nogle andre larmende viskere, og 1 måned efter det halve års garanti udløb viste det sig at bremseklodser og -skiver var slidt ned samt et hjulleje og dæk var delvist itu.

Det skal dog siges at jeg har kørt 26.000 km siden jeg købte den.

Så alt i alt en fin bil til en lidt krydret pris, og en service der godt kunne oppes lidt.

2 de maio de 2011

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais