Jestem bardzo rozczarowana jakością pralki Whirlpool oraz podejściem firmy do klienta. Pierwsza pralka okazała się wadliwa i została wymieniona na nową. Niestety druga pralka również uległa awarii i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Witam kupiłem pralkę whirpool w mediaexpert i równo po dwóch latach się zepsuła- łożysko na bębnie się zatarło brak możliwości wymiany/naprawy , zaufałem drugi raz po dwóch latach identyczna sytuacja.... Ver mais
Jestem bardzo zadowolony z pralki Whirlpool WAM762WBPL ponieważ spełnia moje oczekiwania. Jest bardzo cicha , pranie jest zawsze czyste i pachnące . Usuwa największe zabrudzenia . Dodatkowym plusem je... Ver mais
Od zgłoszenia na infolinie do serwisu reklamacyjnego pralki minęło 3 dni , tak 3 dni !!!- Zielona góra serwisant - super facet - naprawił i wszystko OK ! , dzięki i pozdrawiam . Bardzo miła Pani z inf... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de eletrodomésticos
- Empresa de equipamento electrónico
- Loja de dispositivos electrónicos
- Loja de aspiradores
Informação fornecida por diversas fontes externas
Odkryj bogatą ofertą urządzeń AGD marki Whirlpool i poczuj różnicę!
Informações de contacto
1 Sierpnia 8, 02-134, Warszawa, Polónia
- whirlpool.pl
Sem histórico de convites para avaliação
Asciugatrice Whirlpool
Ho acquistato l 'asciugatrice whirlpool modello CWD95MWBSIT, ma non sono affatto soddisfatta anche per la carenza dei programmi.Manca il programma per delicati,lingerie,sport,biancheria da letto.il filtro del cestello non funziona bene,ad ogni asciugatura bisogna pulire anche il filtro che si trova sotto e che protegge lo scambiatore dalla polvere,il tutto è davvero scomodissimo.Pessimo modello.
Aggiornamento.L'asciugatrice non funziona bene, la funzione vapore ,anziché erogare vapore ,spruzza acqua che macchia i vestiti,io credo che la Whirlpool abbia smesso di produrre questo modello,ma secondo me la responsabilità,è del venditore,che mi ha venduto un prodotto ormai in disuso.Mi piacecerebbe proprio sapere da dove l'hanno presa,visto che ho dovuto aspettare 1 mese e mezzo e quando è arrivata aveva anche il filtro rotto,L'ho comprata da Trony!
Odradzam firmę Whirlpool oraz Media markt
Ta firma to straszna katastrofa kupiłem pralkę 16 września od razu podczas odwilowywania przy pierwszym praniu bęben wpadał w straszne drgania mimo iż pralka była wypoziomowana. Po Interwencji telefonicznej w serwisie przysłano po trzech tygodniach technika który stwierdził urwanie przeciwwagi bębna oraz to że jest to uszkodzenie mechaniczne które nie podlega gwarancji... W tym momencie używając pralki przez tydzień pozostaje z uszkodzony w urządzeniem którego odmawia naprawy w ramach gwarancji producent twierdząc że zostało to uszkodzone podczas transportu a sklep Media markt oczywiście wypina się mówiąc że oni sprzedali urządzenie sprawne odradzam zarówno filmy Whirlpool jak i Media markt
NIE POLECAM FIRMY WHIRLPOOL!!!
NIE POLECAM FIRMY WHIRLPOOL!!!
Suszarka bębnowa po 3 miesiącach się popsuła, na serwisanta czekaliśmy 2 tyg, przyjechał sprawdził, i mijają kolejne 2 tyg a po serwisancie cisza, nie odbiera, nie daje znać na jakim etapie jest zamówiona część, po tef na infolinię, powiedzieli że serwisant ma 30dni od zamowienia części na naprawdę. TO JEST JAKAŚ PORAŻKA żeby w dzisiejszych czasach, tyle czekać na naprawę nowego sprzętu.
Nie kupujcie nic z tej firmy, pierwszy raz mamy sprzęt tej firmy, i NIGDY WIĘCEJ
Nie kupujcie od nich ta firma to…
Nie kupujcie od nich ta firma to porażka zrzucają wszystko na klienta że klienta zawinił nowa lodówka włączona nie działa gdzie po wizycie serwisu serwis mowi mi że nie działa.bo nie ma gazu a firma zrzuca winę na klienta że kratki nie było do wentylacji porażka nigdy nie kupię z beko ami wirpool
Zmywarka WIC 3C26 N
Zmywarka WIC 3C26 N.
Nigdy więcej nie kupię żadnego sprzętu tej marki!!! Zmywarka po około półtora roku doznała awarii, stąd w lipcu tego roku zgłoszono ten fakt na infolinii. Mamy połowę października, a do tej pory serwisant nie raczył nas odwiedzić. Firma Whirlpool podpisuje umowy z zewnętrznymi patofiremkami, którzy to z kolei totalnie olewają konsumentów. Umówienie dogodnego terminu dla tego "fachowca" graniczy z cudem, to Ty jako konsument musisz wstrzelić się w okienko w terminarzu szanownego jegomościa. Nie każdy może pozwolić sobie na wzięcie urlopu z dnia na dzień, a wcześniejsze wyjście z pracy może się okazać niepotrzebne bo łaskawy pan 20 minut przed spotkaniem odwoła wizytę. Pracownicy na infolinii są aroganccy i mają analny stosunek do całej sytuacji, twierdzą że nic nie mogą zrobić i "radź Pan sobie sam". Nie wiem ilu jest serwisantów na rejon Poznań i okolice, jeśli tylko jeden to współczuję przyszłym klientom tej marki. Zmywarka ląduje na śmietniku, szkoda czasu i nerwów na Whirlpool...
#OkrągłyZwrot
#OkrągłyZwrot
Piekarnik, płyta i mikrofala zostały kupione za dobrą cenę. Sprzęty działają i ładnie się prezentują. Ogólnie zadowolona!
Polecam whirpool płyta oraz piekarnik i…
Polecam whirpool płyta oraz piekarnik i kuchenkę super sprzęt
Nie polecam sprzętu Whirlpool
Nie polecam sprzętu Whirlpool! Od 24 czerwca czekam na naprawę pralki. Poziom obsługi rodem z minionej epoki. Nie przypuszczałam, że w dzisiejszych czasach mogę mieć takie problemy z wyegzekwowaniem przysługującego mi prawa do naprawy sprzętu będącego na gwarancji. WSTYD! Nigdy więcej Whirlpool! #niepolecam #whirlpool #agd #niepolecamwhirlpool
Pretty terrible experience.
Pretty terrible experience.
I bought an induction hob and it shattered. They claimed it was my fault.
I bought a new one.
It shattered when i was cooking soup.
They insisted it's my fault "it could not be their fault"
I agreed to repair it at my cost.
It shattered again. Of course, it could not be Whirlpool's fault. Maybe it was the fitting - Their engineer! ... but it's still my fault.
So, after being a loyal customer, I will replace it with another brand. Enough.
Piekarnik WHIRLPOOL WOI5S8HM1SBA
Polecam piekarnik , ilość funkcji oraz różne rodzaje blach daje dużo pola do popisu . Estetyka oraz wygląd na duży plus.
piekarnik whirlpool
Kupiliśmy piekarnik whirlpool OMSK58CU1SB w świetnej cenie, od lat korzystamy z tej marki i nigdy nas nie zawiodła, jedna z niewielu łączy dobra jakość z estetyką, ich sprzęty pięknie komponują się do wyglądu kuchni na co bardzo zwracamy uwagę
Fajna promocja, a i sprzęt OK.
Zakupiłem piekarnik Whirpool model AKZ9S8270FB oraz płytę indukcyjną WFS7560NE w promocji okrągły zwrot, co do urządzeń na razie użytkuje kilka dni i jest ok chodzą cicho, przyzwyczajam sie, ale zobaczymy jak będzie dalej.
Po 10 latach używania zmywarki
Po 10 latach używania zmywarki, postanowiliśmy ją wymienić na nowszy model. Ponieważ poprzedni model nigdy nas nie zawiódł.
Piekarnik Whirpool model 6 sense oraz płyta
Zakupiłam Piekarnik Whirpool model WOI4S8HM2SWA oraz płytę indukcyjną WLS5360BF/W w promocji okrągły zwrot ale tak jest skomplikowane dodanie opinii na stronie whirpoola ,że 2 godziny straciłam aż w końcu postanowiłam tą opinię dodać tutaj , co do urządzeń na razie użytkuje tydzień i jest ok chodzą cichutko , przyzwyczajam sie do sensorów na płycie , trochę takie celowanie nie jest do końca fajne ale zobaczymy.
Porażka - omijać
Porażka, pralka niecały rok,padł programator. Zgłoszone na gwarancji, przyjechał pan do naprawy, stwierdził, że musi zamówić programator. Minęły dwa tygodnie, człowiek bez praki, a oni nie potrafią się określić kiedy będzie dostarczona potrzebna część do naprawy, mówiąc, że mają nawet miesiąc lub więcej.
Opinia o zmywarce whirpool W7IHT58T…
Opinia o zmywarce whirpool W7IHT58T produkt spełnia moje oczekiwania, pracuje cicho i co najważniejsze bardzo dokładnie domywa naczynia i sztućce. Polecam.
Nie polecam! Słaba jakość pralki i brak odpowiedzialności za wadliwy produkt – zawiodłam się na Whirlpoolu.
Kupiłam nową pralkę marki Whirlpool (model objęty jeszcze gwarancją), która już po kilku praniach uległa poważnemu uszkodzeniu – pęknięty zbiornik bębna. Sprzęt był użytkowany zgodnie z instrukcją, bez przeładowywania, nie wrzucałam do środka żadnych twardych czy ostrych przedmiotów. Technik serwisu stwierdził “uszkodzenie mechaniczne”, co w ich oczach automatycznie wyklucza gwarancję – mimo że w środku zbiornika nic nie znaleziono!
Czekałam ponad 2 tygodnie na odpowiedź, a efekt? Odrzucenie reklamacji, bez konkretnego wyjaśnienia, tylko powtarzane ogólniki, że to „na pewno coś wpadło”.
Rozmawiałam z niezależnym serwisantem – powiedział jasno, że w tym modelu to częsta wada. Bęben jest sprowadzany z zagranicy, części są bardzo drogie i trudno dostępne, bo model jest już wycofywany z rynku. Czyli kupiłam nowy sprzęt, który już nie ma wsparcia technicznego i nie opłaca się go naprawiać.
To nieuczciwe traktowanie klienta!
Firma Whirlpool przerzuca winę na użytkownika, nie biorąc odpowiedzialności za swoje wady konstrukcyjne. Gwarancja to fikcja, a obsługa klienta – opieszała i nieskuteczna.
Witam to najgorsza firma jaka może być
Witam to najgorsza firma jaka może być, oszukują klientów, sprzedają sprzęt który był już zwracany na magazyn.Pralka kupiona 12.03 reklamacja byla 14.03 każą reperować nie chcą wymienić na inna.Trafili emerytkę i kręcą jak mogą przyslali goscia on rzekomo nowa pralkę ma reperować no kochani orarka kosztowała ponad 2000zl ręce opadają.
LEKCEWAŻENIE KLIENTA
LEKCEWAŻENIE KLIENTA - Bardzo mi przykro - od kilkunastu dni odbijam się od infolinii do maila i odwrotnie żeby dostać / kupić prowadnice do nowej lodówki. Kupiony sprzęt za kilkanaście tysięcy i kawałek plastiku urasta do mega problemu i zakłopotania. Jeśli uda się sprawę załatwić napiszę. BARDZO NIE POLECAM I ŻAŁUJE. Karol K
Po roku użytkowania drzwi lodówki…
Po roku użytkowania drzwi lodówki zaczęły rdzewieć i zaczęła się odklejać czarna folia. Rzeczoznawca whirlpool stwierdził że lodówka była prawidłowo eksploatowana ale niestety drzwi nie podlegają gwarancji. Odpowiedź whirlpool też była śmieszna:). Jest im przykro ale niestety nie uwzględnią reklamacji. Nie polecam tej firmy.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.