elinize saglık
elınıze kolunuza saglık super bılısım arkadaslar tavsıye ederım herkese formatı bıle kendın atabılıyorsun bı hata vs yaptında
At White Bilişim, we offer reliable, high-performance virtual server solutions for everything from personal projects to game servers and the business world. We open a new page in your IT life, ensuring your work stays uninterrupted with a 99.9% uptime guarantee. We offer lightning-fast service with next-generation processors and 10 Gbps connection capacity. We help our customers stay ahead of their competitors.
FENERBAHÇE MAH. IGRIP SK. NO: 13 IÇ KAPI NO: 1, 34726, Kadıköy, Turquia

Resposta da White Bilişim Teknolojileri
Since it's a company I've been using for a long time, they are very attentive and offer fast technical solutions.

Resposta da White Bilişim Teknolojileri
It is a legendary VDS brand. I loved it so much. We will buy all our VDS from here from now on.

Resposta da White Bilişim Teknolojileri
Whibe IT is a very good quality and beautiful place.

10 Aydır vds hizmeti alıyorum cok memnunum hızlı ve güvenilir