Verkocht
Verkocht, geleverd, maar waar is mijn geld?
Mijn item is via Whoppah verkocht en netjes bij de koper afgeleverd. Mijn kant van de deal is dus gewoon goed gegaan. Maar mijn geld? Dat ben ik kwijt.
Ik kon niet meer inloggen op mijn account. Uiteindelijk is het gelukt om weer toegang te krijgen, maar vervolgens blijkt mijn verkoop en het bedrag dat ik tegoed heb nergens zichtbaar te zijn.
Inmiddels ben ik 8 mails verder en nog steeds geen oplossing. Steeds weer een chatbot of een standaardantwoord waar ik helemaal niets mee kan. Een echte medewerker spreken is blijkbaar onmogelijk.
Ik heb iets verkocht, het is afgeleverd en ik heb recht op mijn geld. Toch moet ik er zelf achteraan blijven gaan en krijg ik niemand te spreken die daadwerkelijk naar mijn situatie kijkt.
Dit is wat mij betreft totaal onacceptabele klantenservice. Je kunt als platform niet verwachten dat klanten maar eindeloos blijven mailen terwijl hun geld ergens verdwijnt en er vervolgens niemand bereikbaar is om het op te lossen.
Ik ben inmiddels echt ten einde raad. Ik wil geen chatbot, geen standaardantwoord en geen nieuwe mail met dezelfde tekst. Ik wil gewoon mijn geld en iemand van Whoppah die dit serieus oppakt.
Op dit moment absoluut 1 ster.