Naar aanleiding van berichten in de media over mogelijk gevaarlijke accu in de B20 fiets heb ik contact gezocht met Windgoo. Zij stelden ons voor om met de fiets naar Hoofddorp te komen. Daar aangeko... Ver mais
★ Meer dan 21k+ tevreden klanten
★ Beste Fatbikes/Ebikes in de stad
★ Drie officiële Flagship-winkels in Nederland
Onze missie blijft eenvoudig en onveranderd. We willen met ons mooie merk zoveel mogelijk mensen van het plezier dat Windgoo heet laten proeven. Voor ons begint de reis pas nadat je besteld hebt. Met ons toegewijde klantenservice team ontdek je het genot van persoonlijke service zoals je dat bij een lokaal bedrijf gewend bent. Zonder in te leveren op comfort, onder het genot van enorm scherpe prijzen.
Windgoo is sinds 2022 gevestigd in Nederland. Samen met Rapid Logistics kunnen we al onze Europese klanten vanuit Nederland voorzien van ons volledige assortiment fietsen. Inmiddels verkopen meer dan 240 Nederlandse fietsdealers Windgoo en kunt u bij meer dan 100 locaties terecht voor reparatie en onderhoud.
We waren onlangs verheugd onze klanten te mogen verwelkomen in onze nieuwe flagshipstore in Hoofddorp! Kom gerust langs bij de officiële Windgoo-winkels in Hoofddorp aan de Airborne Avenue 87, 2133LV, Hoofddorp, Rotterdam aan de Groenendaal 27A, 3011SK, en Amsterdam aan de Nieuwezijds Voorburgwal 262B, 1012RS om een proefrit te maken op je favoriete Windgoo-fiets, of laat je rondleiden door onze experts.
Profiteer van de volgende voordelen tijdens het winkelen bij Windgoo
We zijn ervan overtuigd dat u verliefd zult worden op onze fietsen. Maar voor het geval u het nodig heeft, is er een retourtermijn van 14 dagen.
Ons behulpzame ondersteuningsteam is beschikbaar en wil graag de snelste oplossing voor u vinden.
Snelle en betrouwbare levering binnen Nederland en door heel Europa.
1 jaar garantie op je fiets. Gratis service en reparatie. Lees meer op windgoo.co/pages/garantiebeleid
Groenendaal 27a, , 3011SK, Rotterdam, Holanda
Respondeu a 96% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Mijn display was kapot en ik pleegde een belletje. De man aan de telefoon was zeer beleefd en servicegericht. Ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Hij legde uit dat je dit gemakkelijk zelf kon en dat is ook zo. Topbedrijf, topfiets en topmensen.

Resposta da Windgoofun.nl
Good customer service at the store and so far the bike looks good

Resposta da Windgoofun.nl
Afschuwelijk diensten ondeugelijk product, ik wacht echt al maanden dat fiets opgehaald wordt en mijn geld terug krijg. Die beloven veel doen niets ermee via mail typen hen iedere keer u wordt gebeld zsm krijgt u geld terug. Ik ben nog steeds niet gebeld aan het wachten. Ik koop niks meer van hen. Inmiddels is maart geworden !

Resposta da Windgoofun.nl
Plastic plaatje onder accu was stuk. Na een mailtje naar vestiging Rotterdam, kwam er reactie dat ze er 1 hadden liggen en deze werd kostenloos opgestuurd. Dit ondanks dat w de fietsen 2de hands hadden gekocht. Dikke pluim!

Resposta da Windgoofun.nl
I got exactly what I ordered and quite quickly. I love that you use DHL, they are the only delivery company that I have not had any issues with. Keep it up.

Resposta da Windgoofun.nl
Helaas kochten we een Wigoob20-fiets. Drie maanden later ging hij kapot. Ze zeiden dat ze hem zouden repareren, maar het duurde meer dan zes maanden. Ik kreeg een gebruikte fiets terwijl ze eraan werkten, maar dat liep niet zoals gepland. Het duurde nog eens zes maanden en de fiets was nog steeds niet gerepareerd. Ze gaven me een gereviseerde fiets, die ook twee keer kapot ging. Ik heb mijn originele fiets teruggevraagd, maar niemand reageert ooit op mijn e-mails. Ik ben genoodzaakt een klacht in te dienen bij mijn familierechtadvocaat. Het was een vreselijke ervaring. Ik heb meerdere keren vrij moeten nemen van mijn werk om de fiets te laten repareren, maar tevergeefs. Ik raad het absoluut af om iets via deze website te kopen.

Zeer slechte service!
Mei 2025 fatbike van Windgoo aangeschaft. Na een half jaartje deed de trapondersteuning het ineens niet meer toen mijn dochter terug wilde fietsen vanuit school. Geen probleem, want garantie.
Contact opgenomen met klantenservice, blijken ze al geen ophaal/terugservice te hebben, en moet je maar kijken hoe je daar heen komt met de fatbike. In ons geval vanuit Tilburg, helemaal naar Hoofddorp.
Duidelijk aan de persoon van de klantenservice gevraagd of de fatbike dan wel gelijk gemaakt kon worden als wij helemaal die kant op zouden komen. Persoon van de klantenservice gaf aan, dat de fatbike gelijk gerepareerd zou worden.
Mijn vriend komt na lang reizen daar aan, fatbike werd nagekeken, is de motor of sensor kapot. (Na een half jaar al!). Wordt er verteld dat ze dit niet op voorraad hebben. Hier wordt je niet vrolijk van, als er eerst gezegd wordt dat de fatbike gelijk gemaakt zou worden. Je zou ook wel verwachten dat ze een nieuwe motor of sensor wel op voorraad daar zouden hebben?
Mijn vriend werd dus zonder fatbike weer naar huis gestuurd. Wanneer de fatbike klaar is? Dit is voor ons ook een goede vraag, want dit konden ze daar zelf ook niet vertellen 😑.
Ik raad niemand aan om een fatbike bij Windgoo te bestellen. Niet alleen vanwege de zeer slechte service, maar ook omdat de fatbike maar goedkope rommel blijkt te zijn.

Resposta da Windgoofun.nl
Na een week te hebben gewacht moeten ze nog bellen van de klantenservice.
Slechte service, heb contact gezocht via telefoon en e-mail per telefoon krijg je een Engels sprekende man die geen Nederlands spreekt en je niet kan helpen je verwijst naar mail en per mail duurt reactie ook best lang en dan krijg je het bericht dat je spullen na dik een week nog niet zijn verzonden dus al met al niet best.

Resposta da Windgoofun.nl
It was a good quality and good service at the Shop center

Resposta da Windgoofun.nl
Bij problemen met mijn accu. Heb ik contact gezocht met de klantenservice. Ik ben langs gegaan in de winkel in Rotterdam en zonder vragen of moeilijk doen kreeg ik een nieuwe accu mee. Top service Windgoo ! En de E20 vouwfiets .... geweldig !

Resposta da Windgoofun.nl
Naar aanleiding van berichten in het nieuws over vervanging van de accu's voor de B20 heb ik contact opgenomen met Windgoo. Ik kon al binnen een paar dagen langskomen op het kantoor in Hoofddorp om mijn accu te vervangen. Na een vriendelijke ontvangst en onder het genot van een kopje koffie, werd de accu van mijn fiets vervangen. Top service, want het was gratis en bovendien was mijn stuur ook nog rechtgezet, mijn banden opgepompt en een overall check van mijn fiets. Ik vond dit echt een geweldige service van Windgoo

Resposta da Windgoofun.nl
Hele mooie oplossing, na een wat lange reparatie. Lang verhaal kort, de fiets ter reparatie aangeboden in een windgoo winkel in Amsterdam. Fiets is kwijtgeraakt. Het heeft iets meer dan een halfjaar geduurd met alle mail wisselingen. Vandaag in hoofddorp geweest omdat hier de fiets zou staan. Echter ook hier niet meer vindbaar. Uiteindelijk heeft windgoo uit eigen beweging een nieuwe fiets mee gegeven.
Dus ja, het heeft lang geduurd. Maar zonder discussie en uit eigen beweging heeft Windgoo een nieuwe fiets meegegeven. Heel erg blij mee. Super opgelost.

Resposta da Windgoofun.nl
Ten eerste moet mij van het hart dat ik me niet kan vinden in de zeer negatieve reacties, maar dat is persoonlijk, lees mijn positieve ervaring hieronder.
Vandaag geprobeerd Windgoo te bellen. Zoals meerdere aangeven zijn ze niet bereikbaar.
Daarna de mail ingezet om contact te krijgen voor mijn verhaal/claim.
Binnen 10 minuten had ik al een reactie op mijn vraag.
De vraag ging over de B20 en het accu probleem, de accu had het overigens inmiddels opgegeven zonder in de brand te vliegen.
Ook had ik aangegeven dat hij gekocht was bij een derde partij en dat ik de batterij er inmiddels zelf had uitgehaald.
Geen enkel probleem voor hen, of ik in de mogelijkheid was om met de fiets daarheen te komen.
Ook dat was voor mij geen probleem, even een half uur rijden, kon gelijk komen.
Daar aangekomen met een halve e-bike en een zak onderdelen werden mijn zoon en ik zeer warm ontvangen door 2 hele vriendelijke mensen.
Bij het zien van wat we bij ons hadden werd snel de oplossing aangebracht, we kunnen repareren maar....beter ruilen we de fiets om voor een B5, B20 is uit de handel.
Je begrijpt wel dat de keuze snel gemaakt was en in no time lag er een gloednieuwe Windgoo in de achterbak, compleet met nieuwe lader en garantie.
Wie misschien het idee heeft dat het een schimmig bedrijfje is heeft het goed mis.
Een pracht nieuw pand met groot magazijn en mooie showroom.
Wel heb ik aangegeven bij deze mensen dat er wel wat ontevreden klanten zijn en dat het ontbreken van contact via de telefoon niet wenselijk is en de vertouwensband kan beschadigen.
Ze erkennen dat er nog flink gesleuteld wordt aan de invulling van de facatures, door onderbezetting gaat dit nog niet zoals ze zelf ook graag zouden willen zien en daar excuseren ze zich voor.
Dus al met al mijn persoonlijke ervaring gewaardeerd met het maximaal aantal sterren, deze sevice maak je zeer weinig mee.
René Letterman

Resposta da Windgoofun.nl
Kapotte fiets geleverd gekregen.
Kontakt niet mogelijk want telefoon wordt niet opgenomen en mail niet beantwoordt.
Op een review binnen 2 minuten reactie en na doorgeven gegevens weer geen respons.
Overweeg van de week juridische stappen!
Geen aanrader.
Telefonisch nog steeds niet bereikbaar!
Begin me af te vragen wat daar gebeurt?
Ben ik opgelicht door een bedrijf dat over de kop is en nog even de kapotte rommel ruimt? Ondertussen proberen een kind uit te leggen wat hier nu speelt!
Moet eerlijk zeggen dat de fiets keurig is omgeruild!
De bezorging is werkelijk voortreffelijk, was de eerste keer ook het geval.
Keurige mooie fiets alleen als je een probleem hebt struikel je over een website waar niet gereageerd wordt op contactformulier en de site is voorzien van een enkel telefoonnummer dat naar mijn idee niet eens in gebruik is.
Voor een bedrijf dat fietsen verkoopt beetje apart zo'n website. Service begint op die website!
Fiets is geweldig, service achteraf toch goed.
Maar contact is een drama!
We zijn blij met de fiets en willen iedereen bedanken voor de inzet!
Tip doe wat aan die website
Krijgt toch weer een vervolg!
Zadel scheurde in na 4 dagen fietsen.
Rijdt een jongen van 30kg op dus beetje slordig. Melding voor garantie gedaan. Krijg keurig mail ter bevestiging. En daarna niets meer. Dat de kerst ertussen zat kan ik begrijpen maar op 18 januari nog niets gehoord? Niet alleen de website deugt niet maar ook het garantieverhaal klopt niet.
Heb zelf een ander zadel gekocht en maak aan dit bedrijf geen woorden meer vuil.
Wilt u fatsoenlijk geholpen worden koop dan niet hier!

Resposta da Windgoofun.nl
De door mij gekochte fiets is onderdeel van hun brandgevaarlijke fietsen waardoor een terugroepactie gaande is.
De fiets is opgehaald door hun logistieke partner. Windgoo gaf aan dat zij het aankoopbedrag zullen overboeken zodra de fiets is opgehaald. Na ophalen geen geld ontvangen. Contact opgenomen per mail met Windgoo en zij gaven aan dat zij binnen 5 werkdagen het geld zullen overboeken.
Ik heb hen 10 extra werkdagen de tijd gegeven, tot op heden nog steeds het aankoopbedrag niet ontvangen. De fiets is nu al bijna 4 weken geleden opgehaald door Windgoo en het geld is nog steeds niet overgeboekt.
Windgoo reageert niet op mijn mails en ook telefonisch zijn zij niet te bereiken. Op hun website staat maar 1 telefoonnummer en al meerdere dagen dit nummer geprobeerd maar niemand neemt de telefoon dus op.
Windgoo reageert op andere reviews met het verzoek contact op te nemen. Opmerkelijk dat zij aangeven om te bellen aangezien op dat nummer (023-234 0276) niemand te bereiken is. De andere klanten en ook ik worden hierdoor echt niet geholpen.
Ook aan mij hoeft geen aanbod te worden gedaan om contact op te nemen. Dat heb ik namelijk al meerdere keren tevergeefs gedaan. En dat is weer een traineer-tactiek.
Het enige wat ik wil is dat Windgoo de gedane belofte nakomt en mij het aankoopbedrag, zoals toegezegd, overmaakt.
Windgoo is in het bezit van de fiets en heeft alle informatie om het geld over te maken. Het bestelnummer, adresgegevens, aankoopfactuur, ontvangstbevestiging van het ophalen van mijn fiets, rekeningnummer is in jullie bezit.
Windgoo heeft alle informatie om te betalen!

Resposta da Windgoofun.nl
I would like to share my very positive experience with Windgoo. After hearing on the news and reading online that certain batteries might pose a fire risk, I sent an email to the company and then went to their headquarters in Hoofddorp to have my bike checked and the battery replaced as part of the safety action.
I handed in my bike, and after their inspection I was told that it could not be repaired. To my surprise, Windgoo offered me a brand-new B20 model instead. I honestly couldn’t believe it — the gesture was so generous and unexpected that I even hugged the staff member who helped me. It was an emotional moment because I truly felt treated with care and understanding.
I am extremely grateful for the way Windgoo handled the situation, and I highly recommend the company. I never expected such a human and supportive approach from a brand, and I appreciate it more than words can say. <3

Resposta da Windgoofun.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.