Møblér med WM living, amager Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service. Min elskede Hjort Knudsen stol mistede sit ene ben. Stolen kan næppe kaldes ny, men alligevel fik stolen et nyt understel kvit og frit. Utrolig service fra de flinke medarbejdere 👏👏... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig service fra de flinke medarbejdere 👏👏👏

26 de maio de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Udfordringer – men stor ros til butikken.

Jeg har haft en lidt udfordrende oplevelse med en stol fra WM Living, da jeg modtog et stel med en fabriksfejl i træet. Processen med at få et nyt stel tog desværre længere tid end forventet, da fabrikken i Jylland, først leverede efter omkring fem måneder.
Butikken håndterede dog situationen rigtig godt undervejs. De fulgte op løbende og tilbød også, at jeg kunne returnere stolen uden omkostninger. Da jeg selv havde fået tilpasset stolen, ønskede jeg dog at beholde den, og heldigvis lykkedes det i sidste ende at få et nyt stel hjem.
Alt i alt vil jeg gerne give ros til butikken, især Allan, for deres/hans indsats, service og vedholdenhed – og en stor tak for kampen 🙌🏼

22 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

I ordered both a bed and a dining table…

I ordered both a bed and a dining table from Allan two months ago. At first, everything went smoothly—I paid in full and we agreed on an approximate delivery window. A couple of weeks later, with no confirmed date, I phoned Allan. He couldn’t commit and asked me to call back in a week. When I did, still no date—and he then promised delivery “within the next month,” which meant a total wait of two months.

The day before the scheduled delivery, Allan rang to say the mattress hadn’t even been shipped and we’d need to reschedule. He said he’d call me the next day, but never did. Frustrated, I drove to the store. His coworker apologized and announced yet another week’s delay. At that point I demanded a full refund—which I received.

The lack of communication, repeated postponements and overall mishandling of my order were completely unacceptable.

27 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Alt i alt en butik med et personale som…

Alt i alt en butik med et personale som slet ikke burde sælge møbler. De burde kunne indse at de hellere skulle prøve på at sælge sand i Sahara.
Endvidere der hvor de får lavet møbler i Jylland der er de ligeså inkompetente og er fuldstændig ligeglad med reklamationer.
Det burde være Forbrugerombudsmanden som kiggede det foretagende efter i sømmene.

26 de maio de 2025

Service i topklasse

Jeg har fået leveret en sofa fra Møblér med WM living, amager, og jeg er rigtig godt tilfreds med forløbet. Vejledningen jeg fik i butikken, tilbuddet om lånemøbler da varen blev forsinket, og ikke mindst levereringen, hvor sofaen blev leveret til en lejlighed, af Møblér med WM living´s egne venlige medarbejdere, der begge talte det danske sprog, så man kunne kommunikere med dem. Skønt.

Vi har også købt spejle, stol med mere derfra, og det er absolut ikke sidste gang jeg handler der.

På gensyn...

1 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke Anbefales 0 Stjerner.

Købte en sofa, hvor det tydeligt at sofaen er nedsunket på en af siddepladserne. Jeg gør WMLiving opmærksom på dette, hvor de så efter en dialog med deres leverandør ikke vil gøre noget ved dette. WMliving på Amager ønsker heller ikke at få sofaen retur. Hvis det var muligt ville jeg give denne virksomhed 0 stjerner.

2 de abril de 2025

Har slet ikke fulgt op

Tog til butikken for at købe en meget specifikt vare. De ville undersøge nærmere, og lovede herpå at vende tilbage. De har hverken undersøgt nærmere, og ej heller kontaktet mig. Vil ikke være til grin for egne penge, så har nu fundet en anden forhandler som vendte tilbage med svar indenfor 1 time.

31 de janeiro de 2025

Dårlig kvalitet og kunderservice

Vi købte en brun lædersofa i efteråret 2021 (Houston). Desværre er sofaen “knækket” i fundamentet så den bøjer nedad og formentligt snart bliver ubrugelig. Vi tog derfor kontakt til wmliving om dette. De har meldt tilbage at leverandøren ikke vil deltage i denne reklamation, men at de kender nogle der kan prøve at lappe den for ca. 2000 kr.
Vi er ikke interesseret i en lappeløsning som vi endda selv skal betale for, så nu står vi tilbage og har spildt næsten 10k på en sofa der er til at smide ud.
En sofa burde holde væsentlig længere tid og jeg kan derfor ikke anbefale produkterne eller deres kundeservice.
Mest af alt er jeg ærgerlig over dette udfald.

3 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet og super service

Jeg har netop købt en design-selv sofa herfra og alt fungerede. Sofaen er flot og i en god kvalitet. Jeg fik god hjælp af sælgeren i butikken til bestillingsdelen. Sofaen blev leveret til aftalte tidspunkt, blev bragt op på 4. sal (uden elevator), pakket ud, sat op og al emballage tog de med. Ingen ekstrabetaling for levering/opstilling. Helt sikkert et sted jeg kan anbefale.

8 de junho de 2023

God, behagelig professionel betjening

Vi havde købt en sofa i WM Living Strandlodsvej, som desværre ikke levede op til vores forventninger. Vi talte med en yderst behagelig sælger Henrik som bare var så professionel og fik ordnet det så vi kunne få returneret vores penge. Der kom to søde og venlige medarbejdere og hentede den. Tak for det.
Vi aftalte at komme ned i butikken for at se på en anden sofa eller stole, hvad vi også skulle bruge.
Den service vi oplevede i butikken var enestående. Det er sjældent man oplever det nu om stunder.
Vi fik købt en anden sofa, som vi venter spændt på at modtage.
Vi talte om stole og andet vi nok skulle bruge på et senere tidspunkt (vi var der nok lidt længe). Men Henrik var behagelig og tålmodig hele tiden. Jeg kan varmt anbefale at købe møbler ect. I forretningen, det er en fornøjelse at der stadig findes forretning som denne.

20 de maio de 2022

Glimrende service og kvalitet

Vi har netop købt et spisebord hos Møblér på Amager. Bordet er af smaddergod kvalitet. Vi fik rådgivning om valg af bord, vejledning til vedligehold og bordet blev leveret og monteret så hurtigt, det var muligt. Alt sammen foretaget af en rigtig flink sælger og supergode chauffører, som endda tog skoene af indenfor. Nogle gange er det de små ting, der gør forskellen.
Når vi igen skal skifte et møbel ud kommer vi helt sikkert tilbage.

29 de dezembro de 2021

Høj service.

Efter en længere leveringstid grundet Covid19 fik vi vores møbler hjem fra Italien. Møblerne lever helt op til forventningerne og vi føler vi har fået meget for pengene. God service fra Henrik i hele forløbet og særdeles god service ved leveringen. De samlede møblerne, satte dem hvor jeg ønskede det og fjernede alt emballagen bagefter. Firmaet kan varmt anbefales.

19 de outubro de 2021

Altid service i top hos WM living på Amager

Vi har handlet hos WM living på Amager mange gange og har altid fået en super kompetent og venlig service. De har et stort udvalg af møbler i den bedste kvalitet og kan skaffe stort set alt fra et bredt udvalg af anerkendte leverandører. Hvis der en sjælden gang sker en fejl, bliver møblerne hurtigt ombyttet uden diskussion. Altid gode tilbud og konkurrencedygtige priser. Vi vil også fremover være kunder hos Allan og Henrik.

19 de janeiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Skøn sofa og sofabord - endelig

Skøn sofa og sofabord - endelig :)

Efter tålmodigt at have ventet på vores Malmø sofa kom endelig dagen, hvor den blev leveret. Da alle delene var bragt op på 4. sal måtte vi desværre konstatere, at sofaen vendte forkert. Men efter en hurtig snak med Henrik fik vi arrangeret at en ny kunne blive leveret allerede ugen efter - og lade den forkerte blive stående indtil da.

Det var selvfølgelig ærgerligt, at det ikke lykkedes i første hug (vi snakkede om evt at indføre et billede til godkendelse 😉), men både dialogen med Henrik hos VM Living samt leveringen af John og Henrik var helt i top hele vejen igennem. Der handler vi gerne igen!

14 de novembro de 2020
logótipo da Møblér med WM living, amager

Resposta da Møblér med WM living, amager

Kære Maiken
Vi siger tusind tak for din anmeldelse, selvom det så lidt sort ud da vi havde leveret den første sofa 🙈
Men vi er glade for at vi hurtigt kunne løse problemet, og John og Henrik er efterhånden kommet i god form med alle de trapper 😜
Endnu en gang, tusind tak!
Møblér med Wm Living

Classificada 5 em 5 estrelas

Super dygtig og kompetent service!

Jeg har nu haft min sofa og seng jeg købte hos WM Living i lidt over 1 år og jeg må bare sige jeg er virkelig glad for begge dele!
Jeg har sjældent fået så dygtig og kyndig vejledning i en butik da jeg ledte efter den helt rigtige sofa. Jeg valgte en modulsofa (UCreate) som jeg fik hjælp til selv at designe.
Sælgeren gav sig god tid til at råde og vejlede og var generelt bare helt utrolig kompetent!
Jeg fik desværre leveret den forkerte sofa i første omgang, men jeg måtte beholde den forkerte sofa mens jeg ventede på den rigtige så det for mig trækker egentlig ikke deres gode service ned.
Jeg kan klart anbefale at betale for levering, udpakning samt samling af møblerne. Det var simpelthen så rart ikke selv at skulle samle en seng eller stor modulsofa eller skulle bære skraldet/emballagen ned efterfølgende. De klarede det hele!

11 de maio de 2020

Utroligt skuffende produktansvar fra WMLiving

I 2017 skulle vi have en ny sofa. Vi gik på jagt efter den helt rigtige sofa for os. Vi besøgte alle de store møbelhuse, heriblandt også WMLiving. Efter 4 besøg hos WMLiving, hvor vi havde en god og betryggende dialog omkring deres gode kvalitet og høje service, valgte vi at bestille en forholdsvis dyr rød lædersofa hos dem. Vi aftalte, at de skulle levere den efter vores sommerferie. Alt gik godt. I 2019 (2 mdr over garantien) oplevede vi, at sofaen faldt sammen i polstringen på flere hylder, og armlæn foldede under det røde læder. Og hynderne udviklede huller sporadisk uden nogen påviselig grund.
Vi henvendte os i butikken, og vi gennemgik problematikken i butikken. WMLiving oplyste, at deres produkter selvfølgelig ikke skulle synke sammen i polstringen og vi kunne være ganske rolige - vi fandt en løsning. Vi aftalte, at vi tog nogle billeder, som vi skulle sende. Dette blev gjort, og vi ventede.
Vi fik en tilbagemelding om, at fabrikken ikke ville deltage i denne reklamation, men at WMLiving absolut tog dette alvorligt. Det resulterede i, de ville sende en fagkyndig ud hos os for at besigtige vores sammenfaldne sofa.
Der ankom en rimeligt uforstående mand i arbejdstøj til besigtigelsen, og inden han havde set sofaen fortalte han mig to gange, at garantien var udløbet. Jeg fortalte at sofaen var meget ubehagelig at sidde i og jeg havde en aftale med butikken og at noget skulle gøres.
Jeg modtog en mail et par dage efter besøget, hvori VM Living meddeler, at de ikke fandt nogen uregelmæssigheder med sofaen.
Jeg ringede straks til den ansvarlige i butikken, og han oplyste nu, at sofaen bevidst var blevet misligeholdt af os. Jeg spurgte ind til hans påstand, da sofaen jo kun var blevet siddet i. Han påstod blankt, uden at have set sofaen, at nogen havde stået i den. Jeg må indrømme, at jeg er en smule uforstående for dette, for hvordan er det muligt at lave de lange og bløde fordybninger fordelt over hele hynder ved at stå i sofaen? Desuden har vi ikke stået i den - den er benyttet til at sidde på.
Vi står nu tilbage med en sofa, vi købte på løfter om en bedre kvalitet og bedre service. Det eneste vi har oplevet er ikke at blive taget seriøst. Udfra mit synspunkt er det en utrolig dårlig service og et overordentligt dårligt serviceniveau.
Sofaen er ubehagelig at sidde i og udfordringen bliver bare mere udtalt, som tiden går.
Alt i alt må vi sige, at WMLiving åbenbart ikke mener, at en dyr sofa ikke skal holde mere end 2 år. Ellers rækker deres service og kvalitet ikke længere end 2 år, på trods af åbenlyse fejl og mangler.
Vi er nu nød kigge os om efter en ny sofa, og det bliver ikke en sofa fra WMLiving, men en bedre kvalitet, som vi er sikker på kan holde længere end 2 år. Ærgerlig oplevelse! Med en butik som ikke lever op til deres egne kvalitets kriterier, og udsagn om at kunden tilfredshed kommer først. Skuffende at opleve der bliver sagt et, men gjort det modsatte.

1 de fevereiro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fin service og pris.

Kom ud i butikken i mandags og skulle kikke på spisebord, havde i forvejen købt 6 spise stole hos dem, som jeg var meget tilfreds med.

Faldt over et spisebord Skovby spisebord SM27 med 3 ekstra plader, til 13.000,- (udstillings model) fik prisen ned på 11.000,- plus gratis levering og montering, så en rabat på ca. 50-60% på en udstillings model der havde lidt farve fejl, men som de sleb væk nede i butikken, inden jeg fik det leveret, og det er leveret fejlfrit

Levering kostede ikke noget fordi jeg også bestilte 2 spisebord stole mere med.

Selve levering var høj høj klasse, vi havde aftalt efter kl. 14:00, de ringer 13:35 og spørger om de kunne komme før, de var meget søde og havde humøret med, ud over det, så var bordet pakken ind i filt tæpper, så det ikke blev ristet under transport og slæbningen op af trappen, de viste hvordan man hårdtere tillægpladerne og hvor man løfter, hvis man skal flytte bordet.

Med Venlig Hilsen
En meget tilfreds kunde

16 de janeiro de 2020

En Formidabel servic

En Formidabel service.
Ærlige priser som ligger i den gode ende af prisskalaen, og kvaliteten meget fin.
Har VM Living ikke det ønskede produkt i butikken, kan de sandsynligvis skaffe det eller noget tilsvarende - udvalget er enormt, og personalet dygtige.
Kig forbi VM Living de overrasker

4 de janeiro de 2019
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais