Wolplein Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestel er regelmatig, en ze denken met je mee als er een product langere tijd niet leverbaar is. En altijd vlotte bezorging, vandaag besteld morgen binnen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij Wolplein. Mooie materialen van goede kwaliteit, snelle levering en alles werd correct afgehandeld. Zeker een aanrader voor iedereen die graag haakt of breit!

Classificada 5 em 5 estrelas

de medewerkster was erg behulpzaam en veranderde het mandje omdat het anders te lang zou duren met het toezenden van de wol. Enige nadeel is dat als er een kleur niet op voorraad is, ze de rest ook n... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn bestelling 2 weken geleden geplaatst ; status = voorraad maar nog steeds geen bevestiging dat bestelling verstuurd is. Bij navraag krijg ik telkens een andere uitleg waarom nog niet verstuurd.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fios
  2. Loja especializada em lã

Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechnieken zoals punchen, macramé, weven, kumihimo en borduren. Je vindt er wol en garen, brei- en haakpakketten, patronen, brei- en haaknaalden, boeken en magazines van zowel bekende merken als Wolplein-eigen merk. Wolplein.nl is ook actief in Duitsland onder de naam Wollplatz en wereldwijd onder de naam Yarnplaza. Wij staan voor: Dagelijks nieuwe inspiratie in de vorm van patronen en pakketten; Eigen merken; A-merken; Vakkundige klantenservice; Beste prijs; Snelle levering.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

691 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

416 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

durable katoen

Vind het jammer dat bij sommige durable katoen niet van binnenuit de draad uit de bol kunt halen

4 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor jouw waardevolle vier sterren beoordeling!

We begrijpen dat het jammer is dat je bij sommige bollen Durable katoen de draad niet van binnenuit kunt halen. Helaas is dit een keuze van de leverancier en hebben wij hier zelf geen invloed op.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoals altijd tip top in orde

Zoals altijd tip top in orde , zorgvuldig verpakt en snelle levering ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

9 de abril de 2026

Top bedrijf

Wat een snelle levering en dat terwijl er op de website stond dat 1 bolletje niet op voorraad was die toch leverbaar was
Het is goed verpakt ik ven dus zeer tevreden

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede kwaliteit van katoen

Zeer goede kwaliteit van katoen, wel kleine bollen.
Haakt soepel .
Snelle levering.
Aanrader

7 de abril de 2026

Snelle nette levering

Snelle nette levering. Ik mis alleen de knalroze verpakking. Daar werd ik altijd zo blij van als t pakket werd afgeleverd

6 de abril de 2026

Mooie garens, leuke patronen

Mooie garens, leuke patronen en de levering is razendsnel.

1 de abril de 2026

Super

Bestel er met enige regelmaat garen en andere artikelen die worden altijd netjes verpakt en snel geleverd. Ik ben er zeer tevreden over en zou ze bij iedereen aanraden.

24 de março de 2026

Aanrader!

Alle bolletjes wol waren op voorraad en de bestelling was snel binnen!

1 de abril de 2026

Snelle service

Snelle, goede afhandeling van de bestelling. Gewoon prima. Materiaal / het bestelde is ook dik in orde!

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnelle levering en prachtige…

Supersnelle levering en prachtige kwaliteit, erg goedkoop… zeer tevreden

31 de março de 2026

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik raad af om bij deze winkel te bestellen.

Ik heb het garen op 12 maart 2026 besteld, op 31 maart is het pakket nog steeds niet aangekomen en er is geen concreet antwoord op de vraag hoe dit probleem wordt opgelost. De onverantwoordelijkheid van de medewerkers van Wolplein is verbijsterend.

31 de março de 2026

Beste,

Wij zien dat u contact heeft gehad met onze klantenservice over uw bestelling. En hopen dat alles netjes is opgelost.

breed assortiment

Jullie hebben een breed assortiment wol en fournituren waardoor ik altijd slaag en het wordt snel geleverd.

Snel binnengekregen

Snel binnengekregen, echte verbetering.

26 de março de 2026

Fijne ervaring!

24 de março de 2026

Vraag aan klantenservice

Ik had een vraag gesteld over vervanging van wol uit een patroon. Super snel kreeg ik het antwoord en kon de wol bestellen. Ook deze wol was snel geleverd. Super service!

25 de março de 2026

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, veel keuze.
Contact gehad met de klantenservice over een onjuiste factuur en dit is zeer snel opgepakt en afgehandeld.

22 de março de 2026

Sylvia - Wolplein.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.